MIN VÄN!!!!!

Är hon inte fantastiskt?
Är hon inte Go?
Är hon inte vacker?
Är hon inte helt jäkla underbar min underbara underbar bästaste Ida!!!!
Fattar ni, de e inte bara ett hel hav mellan och utan även hela vårat land:(

http://idamanson.blogg.se/2009/april/ida-elin.html


älskar dig gumman, de ve du;)


...xoxo...


Tror ni jag e lycklig eller???

Vilken otroligt underbar familj man har. Älskar overkligt mycket!!!!


Suck eller något.

Nu e jag ganska trött, jobbat hela dagen, fixat de sista i vardagsrummet när jag kom hem å sett Greys Anatomi... de e ju bara för jävla bra alltså jag bara ÄLSKAR det.
Nu sitter man här, får fötterna masserade av underbara fästmannen chattar med Ida, bloggar och lyssnar på irreterande boxning på tvn. haha

De har ju varit helt jävla underbart väder idag, så sjukt sörigt när kunder kommer in å säger "oj, jag behöver nog köpa en klänning eller shorts för OJOJOJ va varmt de e ute" ... ja men tack så himla mycke, nu känns de mycke bättre å stå har innomhus å jobba!!!! grrr. men på lunchen satt jag iaf ute nästan en timme å njöt av en härlig sallad och en ännu härligare SOL!!


Blek å ful men de bjuder jag på:)


Camilla riggade upp stol och bord ute så vi kunde sitta där på rasterna:)




Imorgon blir de jobb igen, men bara 10-15, sen ska jag hem å njuta till fullo. Vi ska förs å käka pizza ett stort jävla gäng på Grannen i lärbro, sen ska vi till Bläse och kolla den stora elden. Holly kommer nog va mäkta impad. Vi va där förra året med men då va hon ju inte så stor. Ska bli oerhört kul å mysigt. Sen på fredag blir det nog utflykt med bilen någonstans och likaså på lördag för då har jag gett bort en jobbdag så jag ska få va hemma med familjen lite. Har ju jobbat så många lördagar i rad nu.


...xoxo...

Love vår vardagsrum...

Har ju fått för mig att jag ville ha lila/svart i vardagsrummet istället för grön/svart. Har varit lite orolig att jag inte skulle bli nöjd och vilja ändra tillbaka till grön/svart, och DÅ hade inte Adde blivit glad. Haha. Jag är nämligen en typisk sådan människa som skall förnya både hem och hår hela tiden. Men nu tusan tror jag faktiskt att jag e jävligt nöjd rent ut sagt.
Vad tycker ni??









Iof är kanske mörklila lite höstigt, men vafan... Jag skiner ju som en sol nu så va gör de;)

....xoxo...

Polisjakten.

Hahahaha...får väl skriva om den där polisjakten då:)

De va så at jag  var påväg hem från jobbet, Stax utanför visby låg jag och körde 50 på 70 väg och vinglade lite smått sådär eftersom jag försökte få tag på mobilen dom jag satt på. Hade vrålhög musik på och när jag tittade i backspegeln (som jag inte hade gjort på ett tag eftersom jag letade efter mobilen) så såg jag till min fasa en polisbil i arslet på mig, med blåljus och blinkandes med helljusen..ahhhhhhhhhhhhhh, panik å hjärtat stannade. Jag bromsade iaf in å åkte in mot kanten, varpå dom susade förbi mig gjorde en tvärvändning å körde mot mig!!!!! Jävlar va skraj jag var. Men som tur va fortsatte dom så jag antar att dom va på jakt efter någon annan än lilla mig. Trodde fan jag skulle skita på mig, och som jag skakade och hjärtat slog 12344655432 slag i sekunden. Ringde min bästast Ida direk, å ungjävlen svarade inte!!!! inte på först andra eller tredje. Men tilslut så. Förbannad å skärrad skrek jag "Vafan svarar du inte för???jag håller på å döööö juh!!! " Men som jag misstänkte så lyckades hon lugna ner mig efter ett tag.

Ja, så de va inte så kul som de kanske lät. Men satan va rädd jag blev, vet ju inte varför då jag inte hade gjort något olagligt egentligen. Menmen...



Nu ska jag se klart Spårlöst och sedan blir det Ballar av stål såååå jävla bra.

.....xoxo...

Slö dag idag.

Vaknade å kände mig jätte bakis... blev ju massa skumpa igår:) Men upp å lämna Holly på dagis e sen bara ta de lugnt. Cyklade ner till Emily vid lunch för att käka ihop med henne å Therese. Mysig och trevligt som alltid.
Holly har vari på märkligt humör, ena stunden jätte jätte gnällig å nästa full med bus.
Imorgon bär det av till stan med Emily, jag ska köpa lite tyg och Hon ska på Babyproffsen.



Nu har Holly druckit upp sin välling så nu ska vi upp å sova. Skriver kanske senare och lägger in mer bilder.

...xoxo...

Klockren kärlek!!






Jobbigt...

... när man känner såhär. Att man måste blogga fast man egentligen inte har någon lust alls.

Dagen har varit HELT underbar!!! Gick ner till stranden i förmiddags för att kasta lite sten i havet och mysa i solen. Anna och Jonathan hakade på vilket alltid e lika skoj. Holly ÄLSKAR verkligen Jonathan:) gick förbi ica påvägen ner och köpte lite bullar och saft. Men det hann vi aldrig med att äta för at Holly sket på sig och jag som e så oerhört smart å planerande hade såklart inte packat varken blöjor eller tvättlappar. Gick hem för att fika på baksidan här hemma istället.
Emily staffan hampus anna jonathan åså vi 3. Oerhört mysigt verkligen. Gud så jag älskar värmen. Så härligt att se Holly springa omkring ute med.

ojoj..blablablabla. Eller va säger ni? hahaha

Idag firar jag och Adde att vi varit tillsammans i hela 5 år...de e fan long long time allså. Älskar honom precis lika mycket idag som jag gjorde då. Om inte mera, om de nu e möjligt? jaja... de ska firas med skumpa å gott gott. Skulle egentligen varit ute å käkat men de får vi ta en annan dag, de blev lite komplikationer(stavning?) med de:)



  






....xoxo...

Kass jag e då....

....på å blogga när jag har bättre saker för mig:) hahaha
Igår jobbade jag, hem till Syrran där grillen stod varm, barnen lekte och Adde hade knäckt första bärsen. Emily med familj var också där, likaså Anna och Jonathan. Hade en mycket trevlig kväll med singstar gott sällskap och vin.
Vaknade lite småbakis imorse, Adde och Holly sov som stockar. Fick väcka dom vid halv 9, då Adde skulle till Vallstena. Jag åkte in å jobbade och undertiden fick Holly va vid Wilma och dom andra.
Sjukt full rulle på jobbet måste jag säga:)

Nu sitter jag och Linn och dricker vin å ska ha en allmänt trevlig kväll, Adde är kvar i Vallstena och umgås men grabbarna från förr;)

Shit pommes vilket trist inlägg då. Får skriva nå skojjigare imorgon. Berätta om polisebilden som jagade mig i visby kanske:)

EGOGIRL 2009


Solen,tvätten,storhandel...

Ojojoj, nu e jag helt slut. Efter kvällsmat stack jag,Therese och Anna in för att storhandla....det tar på krafterna alltså. Och en storhandel är inte två kassar som för vissa andra....nej det är en helfull vagn med staplat berg ovanpå:) så det tar både tid och kraft:)

Annars har dagen varit lugn. Efter lämnat Holly på dagis gick jag hem till Therese där Emily med var och skulle va hela dagen, jag gick ändå hem efter en stund. Dels för att jag behövde tvätta och dels för att dom inte tycker om att sitta ute i solen vilket jag ÄLSKAR och vill passa på att göra när jag väl e ledig. Hoppas dom inte blir ledsna på mig. Men de e ju så, alla e vi olika och sitta inne en hel dag när det är strålande sol kan jag bara inte, medans vissa inte alls klarar av värmen. Jag klarar istället inte av kyla och skitsnö:)

Så det är vad jag har gjort idag...Solat tvättat och storhandlat:)

Nej nu mpste jag softa fläsket och snart sova... imorgon är det jobb som gäller.

...xoxo...

Sjukt sjuk och stressig dag.

Som sagt fick jag hoppa in å jobba extra idag... trots att jag e mega förkyld. Skulle jobbat 12-17 men jobbade över.
Ledig imån och jobbar fredag lördag. Så jobbar jag även nästa lördag. 6 Lördagar i rad alltså. Men just nu får man se till att ställa upp. Har så jävla mycket på jobbet nu.
Här e min urcoola kollega Linda, även känd som Mamma Mu hahahahahaha (internt)



Och min älskade mamma på våran myskväll förra lördagen..



Nu ska jag glida runt lite på nätet och sen sova... see ya


....xoxo....

Inge bättre...

Nej någe bättre idag mår jag verkligen inte. Skulle helst vilja krypa ner i sängen å bara sova och bli friskt.
Menmen, jag måste in och jobba.

Sitter å käkar lite frukost å ska väl försöka fixa iordning mig lite för att sen ta bilen till jobbet :s Huhuhu, idag känns det verkligen inte skoj. Bläää hatar att vara förkyld. Men älskar en god frukost:)




-.....xoxo....-

MÅSTE sova.

Jäkla skit va förkyld jag har blivit. Ni vet sådär så man har helt ont i kroppen,tung i huvudet,svider å rinner i ögonen och så där så man låter HELT knas när man pratar för att man inte kan andas genom näsan. Och jag ska JOBBA imorgon,påtors å på lördag. får väl se hur de går. FAAAAN rent ut sagt.

Så nu ska jag upp å sova, eller sova å sova, vaknar väl var 5.e minut för att man måste snyta sig.

ojojojojoj...va synd de e om mig nu då.
Här kommer några urmysiga bilder på våran ängel så fin:)



Min busiga unge!!! Så underbar på alla sätt och vis. Dessa bilder visar hennes personlighet kanon. Ett riktigt litet busfrö som bara ÄLSKAR att clowna runt. Gud så jag älskar henne!!!!!



-...xoxo...-


Mysig men förkyld dag...

Efter att lämnat barnen på dagis gick jag och Adde till banken för att få lånelöfte, gick inte riktigt som vi tänkte oss men på något sätt så tycker jag nästan att det i slutänden känns ännu bättre, lånelöfte fick vi iaf. Sen åkte jag,Emily,Anna och Therese...OJ!!! EBBA med såklart!!!! in till Visy för att gå på stora och braiga kupan...hahaha...inte ett dugg braig kan jag säga. Hittade inte ett skit. Så vi åkte vidare till Ica maxi och den till Mias grill å käka,

Sen resten av dagen va detbara kanonmys med Holly på hög nivå. Full fart och bus hela vägen fram till hon låg i sängen för att sova. Hon sjöng halva lille katt och somnade sen som en klubbad elefant:)




Fina fina fantastiska familj!! Helt otroligt vad jag älskar er!!!

-....xoxo....-

Tom...

ja helt tom känner man sig ikväll, det är väl de som kan berkriva hur man känner bäst. Ren jävla tomhet.

Tänkte iallafall försöka skriva lite om dagen och morgondagen.
Idag började dagen med att Holly väckte mig med sång och skratt efter en hel natt med mardrömmar om döden (antar att det var Williams dödsdag som spelade in där) det är helt fantastiskt att i stortsett alltid vakna på morgonen till hennes underbara stämma. haha. Sen ner och göra alla morgonrutiner och iväg till dagis.
Efter att lämnat barnen på dagis åkte jag och Therese upp till kyrkogården för att sätta lite blommor på Williams grav.

Senare på eftermiddagen gick jag till Linn på SkoLett, Snacka om att bruden kan sälja...hon visade mig massor av skor å kläder och jag lät väl ungefär såhär hela tiden: åhhhh,shhiiit va fina, ohhh,,dom måste jag ha!!! JÄVLA LINN!! Lånade hem 2 par skor och ett par byxor. Men dessa ska jag köpa iaf...såååååååååååååå snygga och otroligt sköna!!





Ännu senare på eftermiddagen kom Madde Malin och Tilly ut till Slite city för att fira Emil i efterskott. Kuligt kuligt.
Imorgon bär det av till Visby och Kupan för mig och brudarna. Spännande:)

...xoxo....

3 år sedan...

....cancern vann över älskade lilla Williams kropp. 3 år sedan vi sist såg honom i livet. 3 år sedan vi satt där i rummet och "väntade" in hans sista andetag.

Det känns så längesedan men ändå som igår när jag tänker tillbaka på det.
Han,William. Min älskade systerson var nog den gladaste, busigaste och härligaste  unge jag träffat på. Helt otroligt fantastisk och med en så otroligt stark livsglädje.

Men för 3 år sedan togs han alltså ifrån oss, för 3 år sedan orkade inte hans lilla kropp kämpa mot cancern längre.
Saknaden är obeskrivligt stark och smärtan i hjärtat känns precis lika starkt idag som den gjorde då för 3 år sedan. Men nu idag kan man även tänka tillbaka på William med glädje. Han hade en fantastisk familj, En stark och fantastiskt kärleksfull mamma och pappa och världens absolut bästaste storebror.












En dag ses vi William....tills dess...ta han om dig och vaka över dina syskon...håll ett öga på Holly med;) hon hade ÄLSKAT dig. Precis som ALLA andra gjorde och ännu gör!!!

Mer orkar jag inte skriva..fast tankarna är oändligt många!!! Tusen miljoner pussar och kramar till dig!!!





....xoxo,,,

Grymt trött och slö...

Ikväll ska jag bara ligga i soffan, kolla Söndagsparty med Filip och Fredrik. Tror det e riktigt kul.

Igår stannade jag i Visby efter jobbet för att bara umgås med mamma lite. Käkade på LosPancos tog en öl, färgade håret, drack vin och snackade skit. Jätte trevligt var det. Det får vi göra om.Nej allstå jag pallar fan inte skriva mer nu... e asa trött. Nu ska jag bara M-Y-S-A.




Ja just de, i know att de inte går att kommentera, de e nå jäkla vajsing med bloggen. Ska försöka fixa.


..xoxo...


Allla har så roligt...

Ringde Ida precis... Hin har värsta festen hemma vid henne och Jakko. Hon va full, men det ska man väl vara...eller...ja..hmm. Fick prata en skvätt med söta Marcus, Jakobs lillebror. Han LOVADE att had inte och Jokob skulle komma i sommar. så jag hoppas han håller vad han lovar;) han försökte prata gotländska med mig. men det gick inge vidare...de blev rå stockholmska...och tack vare mig väl så pratar jag INTE stockholmska. Menmen han försökte iaf. Adde har inte kommit hem ännu, men jag ska sova. Jag ska ju upp och lobba imon. natti gott folk.

Ida och Jakob...finfina människor...

I


.....xoxo...

Bilder från mobilen...

Tar väldigt sällan bilder med mobilen eftersom jag alltid har min braiga kamera med mig. Men tar jag kort så e det för att skicka lite mms till Ida... i know she loves it. Brukar försöka skicka på morgonen. Någon fin bild på mig och Holly eller något ljudklipp när Holly sjunger. Då vet man att de e det första hon hör eller ser när hon vaknar ....

mms till ida:
Party....skål tamifan


Jag har lockat håret..


Till adde när jag var i gbg: SÅ....nu har jag klippt luggen på mig själv


medmera medmera:
   
   




....xoxo...


Asa kul...

Detta roar jag mig med  ikväll :) Ida har fest Adde e iväg på fest. Anna sover. vad ska man göra? jo titta på detta som Emma tipsade mig om. RIKTIGT roligt faktiskt!!




kolla in...


...xoxo...

Berg flyttar in!

Ikväll ska jag se Berg flyttar in hon e så härligt cool och mysig på alla sätt å vis. Kollar ni med???




...xoxo,...

Ensam ikväll.....

...Adde är vid en kompis och tar en öl, Holly sover och jag sitter här å kollar Talang 2009. Gillar verkligen inte sånna program alltså, lika med Idol. De e såååå sjukt pinsamt med alla folk som gör bort sig alltså. Hu, jag skäms ihjäl. De e typ som att Therese skulle ställa upp med modevisning, jag skulle sjunga å spela gitarr, Adde gå ner i spagat och Anna bara skulle stå å hålla käften. Men ni fattar va jag menar.

Jag har jobbat hela dagen å e helt slut. Nu kom Anna in..ska snacka lite gojja med henne.


hörs senare...

....xoxo,...

Har man inge bättre för sig så:)

Lovar du att vara ärlig? Absolut!!!

Du heter: Elin Johanna Hedman

Smeknamn: Inget, men glad e jag för de

Låt som när du är ledsen sörjer till? Heaven is a place nearby- Lene Marlin(stavning??)

Beroende av: Cigg tyvär:( och DIPP

Vem behöver du mest just nu: Adde så han kan springa till affären innan de stänger. Holly sover ju..

Vad tror folk om dig? att jag e bitchig

Stämmer det? nej verkligen inte!!

Vad säger du för att imponera på någon? hahaha, de försöker jaag nog aldrig, inte medvetet iaf

Hur imponerar man på dig? Genom och INTE försöka imponera

Brukar du skratta för dig själv? oja...otroligt ofta

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: jag sa ju det....

Var bor du? Slite Gotland

Trivs du där: ja det gör jag absolut, medn hade mycket hellre sett att vi bodde i hus på landet

Äger du några converse: nixpix

Sprit, cider, vin eller öl: rött vin, öl

Brukar du bli för full: Beror nog på hur man ser det, ALDRIG nu längre men gjode kanske förr, aldrig så jag däckade eller spydde. Men kunde lätt ibland säga lite FÖR mycket:)

Vad har du för mobil operatör: tele2

Är du allergisk mot något: nej, men känslig mot mint

Har du haft sex idag: nej.......

Nästa mål i ditt liv: bygga hus!!

Hur svarar du i mobilen: ja det är elin... (eller addeelin som folk tycker det låter som att jag säger)

Vem ringde du senast? Adde

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hej, tror du att du hinner hem innan kl 9???

Antal timmar sömn inatt: 8 1/2 timme typ

Sov du ensam: Nej med Holly och Adde

Brukar du komma i tid: onej, inte min starkaste sida...

När mår du bra: När familjen e frisk och lycklig.

När blev du fotad senast: igår

Hur känner du dig nu: rastlös och stressad

Vanligaste färg på dina kläder: grått eller färglatt

Vad tycker du om fötter: lite väl stora---

Vad saknar du: Inget just nu känns det som... :)

Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag absolut

Rakar du benen: ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: ca 24.00

Är du blyg? defintivt. nej inte särskillt

Sysslar du med någon idrott: hahahaha...stor fisk!! nej de gör jag inte..

Vill du hellre ha mail än brev: nej verkligen inte..hade blivit lycklig om jag fick handskrivna brev mera

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: OJA!!

Har du spytt offentligt: nej

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:  Ha sex såklart.

Är du nöjd med ditt liv: Ja, otroligt nöjd

Är du bortskämd: bortskämd med matriella ting..nej verkligen inte. men väldigt bortskämd med kärlek:)

Vad gör du i morgon:Jobbar...

Vad är det värsta du vet? pedofiler,våldäcksmän,misshandlare,krig osv

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Way to mycket

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? oj, kan faktiskt inte komma på en enda just nu

Vad längtar du till? tills vi kan börja bygga vårt hus och tills vi ska på familjesemester på öland:)

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja...inte många men dom få jag har är HELT fantastiska och jag litar på dom till 120%

Vad är det finaste du fått? Holly

hur gammal är du: 24 i år

Tycker du om någon just nu: ja en hel drös:)

Om fem månader: kommer vi njuta av sommaren

Du samlar på: nada..

Gröna eller röda äppeln: de e olika..

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ida

Gillar du golf: verkligen!!!....INTE

Vilken tid gick du upp idag: 07.30

Har du sovit i din egna säng inatt: jepp

Har du strumpor på dig nu: ja..men dom åker fan av nu

Är det okej att gråta: absolut

När grät du senast: idag...men det va för att jag skrattade så mycket

Vad skulle du göra om du vann en miljon: bygga hus... haha viket jäkla tjat de va om de där huset då

Bär du glasögon eller linser: naje

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej absolut INTE!! tycker nästan de e töntigt..hahah ;)

När går du upp ur sängen en helgmorgon: när holly vaknar

Har du piercing: nej inte längre..

Vill du gifta dig: vet inte...kanske.

Vill du ha barn: jag har ju våran Holly, men om vi ska ha fler?? nja 1 liten till blir det men det dröjjer...

Är du bra på att laga mat: Ibland:)

Är du flygrädd: jaaa...har aldrig flugit och slipper helst.

Hur vig är du: ganska så vig

Är du musikalisk? Sjunger som en skata, han inget instrument men dansen finns i mig..

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten

Vilken är din favoritglass: gillar inte glass säskillt mycket. men Isglass e väl bäst dåra

Tror du på ett liv efter döden: jag HOPPAS på det

Tycker du om sushi: gjorde innan, tills Adde lyckades köpa en otroligt äcklig portion till men när han ville va snäll...

Vad äter du helst när du ser på film: chips och lots of dipp

Bor dina föräldrar tillsammans: nej, de vore ju heltokigt eftersom dom e skilda

Har du tandläkarskräck: Nej

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska.

Vilken ögonfärg har du: blåa

Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja absolut

Biter du på naglarna: ja ibland...när jag ser spännande filmer

Röker du: ja:(

Hur ofta tränar/motionerar du: zero

Senaste låt du hörde: någon mora träsk...


Fint sörru:)

Hittade lite skärp på kupan iaf...4 st.
Efter det så bestämde jag å Anna att vi skulle åka in till mamma på direkten så det gjorde vi.
Mamma rensade bland alla kläder och jag fick med mig en massa fint hem. Tog lite som Ida kanske vill ha med. Anna fick med sig 2-3 plagg också. Och hon var minst lika glad som jag som fick med mig en hel kasse. HAHA.

Jag ska se till och rensa ur min garderob med. Får se om det blir ikväll eller någon annan kväll. Ska ju ha modevisning för Adde och Ida (via webcam) ikväll med. Ska tona håret med...kanske....ska iaf duscha:)

När vi kom hem så va Emily med familj hemma på Therses å deras baksida och barnen lekte.(Therese tog med Holly hem efter dagis) Så hela eftermiddagen spenderade vi ute. Grillade korv senare och åt även den ute. Vi satt inne på dagis och åt. Jätte jätte mysigt trots att det drog lite kyligt.

Nu ska jag se om jag kan börja med garderoberna innan Adde kommer hem. Han är och repar med bandet 7Streams.
Kolla in hans blogg med vettja: addeandersson.blogg.se (har inte fattat hur man länkar)

ÄLSKAR DENNA MAN SÅ OTROLIGT MYCKET!!


....xoxo...

Kupan och mamma...

Sitter och väntar på att Linn skall kliva in genom dörren. Hon jag, Anna och Therese ska ner till Kupan i slite och kolla lite, kanske ta en fika med. Någon dag ska jag och Anna även in till kupan i Visby, har aldrig varit där konstigt nog.(förutom för att lämna av kläder)  Det e ju mycket mycket större säger dom ooch jag tycker verkligen de e jätte kul och gå där. Hittar ofta massa skärp för typ 5 kr styck:)

Sen blir de väl hem och sola lite och kl 2 ska jag hämta Holly för att och vidare in till Visby och mamma. Vi ska rensa hennes garderober. Kul som tusan:) Käkar väl kvällsmat där med antar jag.

Nej nu ska jag gå...


...xoxo...

DAGEN!

Va bara tvungen...e såååååååå trött på alla som lägger upp dagens outfit jämtjämtjämt... okej, ofta e det kul å se. Men när folk gör det ofta och samma samma så blir man otroligt less. Kom på något nytt kanske??

Dagen har varit härlig härlg (hmmm..varför upprepar jag ord hela tiden???) jaja...
Jag och Linn satt i SOLEN hela förmiddagen. För ja, den har behagat titta fram idag. Heeeelt underbart.

Sen hämtade jag Holly på dagis strax efter 1 för att gå hem och fira Emil som blev hela6 år idag. Tårta ballonger,sång,presenter,kakor, kaffe och gott sällskap:) Barnens mommo, gammelmommo och gammelmoffa kom ut med. Vilket alltid är lika uppskattat.
Av och fick Emil Fotbollsstrumpor och benskydd vilket va väldigt uppskattat:)



  
  



     

ÄLSKAR min underbara familj och släkt!!! Alla är HELT fantstiska på alla sätt och vis.

Orkar inte lägga in mer bilder här. lägger in mer på facebook istället. går snabbare.

....xoxo...


Dagens Outfit...

Behöver jag skriva något???




Im soooo hothothot!!!!


...xoxo....

Grattis Emil!!!!!

Min älskade systerson fyller hela stora 6 år idag!!! GRATTIS!!!!!!!!



nu ska jag göra mig redo för att gå å hämta Holly på dagis. Sen skall vi hem till Syster och fira Emil såklart.

....xoxo,...

Vart e Ida då?

Inte e hon på msn iaf...hmmm..konstigt. Får nog ringa å kolla. Har inte hört någe av henne på hela dagen. Nästan så man blir lite orolig:)

Idag har dagen vandrat på. Sol helvetet har ju inte behagat titta fram men desto mer har jag fått gjort här hemma. Det finns något gott i allt ont...eller vad man nu säger??säkert helt fel,menmen. HAHA.
Jag har tvättat heeeela dagen, diskat,städat,putsat,dammat,dammsugit,skrurat...m.m Så Emily, som har varit här, hela dagen med fick inte så mycket sällskap kanske. Stackarn. Men glad e hon för det, hon slapp iaf gå hem med sin stora tunga (gravida) mage:)


Nu sitter jag och kollar tv,bloggar,snokar och dricker ett glas rött.



Just de... skulle ringa Ida.



...xoxo...

Bygga hus...

...det är vad jag och Adde pratar om nu. Har gjort det väldigt väldigt länge men nu är det mer allvar i saken. Vi har nämligen fått nys om en tomt just precis där vi alltid sagt att vi vill ha vårt hus. Så nu jäklar är det på gång! Ska se till att få in möte på banken så vi iaf kan få ett lånelöfte. Har tittat runt på dom hus vi kan tänka oss och har hittills kommit fram till detta underbara hus. Ryser i hela kroppen när jag tänker på det.






Förstår att många av er sitter och skrattar nu och tänker att...ja, drömma kan man ju alltid!!! Men stackars er som tänker så... för detta komme verkligen bli av. Det är inte helt hundra på att det blir just detta hus på just den tomten vi tittat på. Så ännu är det mycket drömmar... men drömmarna KOMMER bli verklighet. Till er som skrattar.... testa och förverkliga era drömmar med vettja!!!! Ni har INGET att förlora.
Ska man ta höga lån och lägga pengar på något så vad är bättre än ett hus? En livsinvestering?

....xoxo...

Vart fan e solen!!!!?

Jaha, då va man ledig och solen är SÅKLART bakom moln.
Minns när jag var liten och mamma och pappa alltid sa att såfort dom var lediga så va det dåligt väder. Då tyckte jag dom va fåniga som blev så irreterade över det, de va väl ingen big deal?? Men nu förstår jag dom verkligen. Det har varit jätte soligt och fint varenda dag nu när jag jobbat. Men Idag är det helt disigt, men man ser iaf att solen kämpar där bakom molnen för att skina igenom. Så den kanske kommer. Jag får tvätta och städa sålänge. Annars e jag ju ledig imorgon med så då jhoppas vi att vädret är på min sida:)

Nej första maskinerna är igång i tvättstugan och jag ska ta tag i disken nu.
Hörs senare....


.....xoxo....

Twilight VS GossipGirl

Är inte Robert Pattinson från filmen Twilight och Ed Westwick från serien GossipGirl ganska lika? Såg filmen igår och iallafall jag tänkte på de direkt jag såg Robert....




....xoxo...

Måste spana runt lite...

...innan jag sätter igång å bloggar på riktigt, Tänkte bara skriva lite snabbt vad som hänt under påskhelgen. JAG HAR JOBBAT!!!! nejdå, jag var ledig i lördags iaf. Då va vi inne vid mamma i Visby å åt lite påskmiddag...guuuuud så gott det var alltså, ME LOVE SILL!!
Gillar ni sill? Adde hatar det, vill inte ens smaka lite lite när det kommer en ny smak. Nya smaken i år var svartavinbärs sill, OTROLIGT gott.



Annars idag har jag....jobbat! Efter jobbet åkte jag ut till Lärbro, där Holly och Adde redan var och firade Hollys faffa som fyllde år. Smörgåstårta och lasange i stora lass blev det....göttgöttgött.

Efter denna långa och fullspäckade påskhelg e Holly helt slut, de har ju blivit många dagar utan middagsvila och mycket folk ,spring å stimm.



Jag kan väl inte påstå att jag ser särskillt pigg ut heller, eller särkillt  fraiche heller för den delen....creme fraiche:)

...hmm..detta blev ju ett rätt långt inlägg ändå ju, jag e ju bara  tokig..hahaha

....xoxo...

Holly hjärta Vallstena



   



  







E det inte underbart vackert?
Ni skulle sett henne när hon fick av sig skorna och strumporna och sprang barfota i det varma gräset... UNDERBART!!!
"TITTA TITTA MAMMA!!!MYSSSSSIGT"  Lyckan vart total,att se MIN dotter springa där i blommig sommrig klänning barfota i gräset, skatta och skrika av lycka när hon kände hur gräset kittlade under hennes små fötter. Den känslan går inte att beskriva med ord. Men det e något jag ALLTID kommer minnas...for sure!!!


...xoxo...

Jahapp-----

Jaja...nu kommer lite bilder från min och Addes Wii och vin kväll... bjuder iaf på dom första tagna...hahaha. Men kul hade vi iaf....det e huvudsaken. Sen om vi e snygga eller ej e väl skitsamma





hothothot...eller vad;)


...xoxo...

Så jävla duktig....

.... jag varit nu då!!! Jag har städat hela nerdervåningen ikväll, putsat,diskat,dammsugit skurat. Fick någon jäkla städmani:) skönt när man får det, när man städar för att man vill inte för att man måste.
Adde är i Vallstena och spelar sällskaps spel med grabbarna. Mysigt...
Nu ska jag pusta ut lite å surfa runt, måla naglarna. Kanske förlänga dom??.... får se, dom går iaf av så snabbt på jobbet.
Lägger in bilder från dagen i Vallstena lite senare.

Ha en trevlig kväll sålänge.




....xoxo....

Se va jag hitttade:)

Nej men titta titta vad ja hittade länggst in i Skogarderoben:) Inte helt fula eller hur?





Nu ska jag klä av mig lite och krypa ner under stora varma täcket som Adde tagit ner och redan ligger och myser under. Here I come:)

...xoxo....

Underbara dag..

Idag har vi inte gjort någonting alls men samtidigt så mycket:) Det har varit underbart väder så vi har varit ute precis hela hela dagen. Holly och Jonathan har lekt med varandra, sparkat boll, busat, cyklat och tvättat cyklarna:) och vi har städat på uteplatsen, grillat med Anna och Jonathan och lekt med dom.
Imorgon kör jag Holly och Adde till Vallstena där dom skall äta påskmiddag vid Hollys fammo...sen åker jag vidare in till jobbet:(



  



  


...xoxo....

Hollys första "pojkvän"



är inte denna bild helt underbar?? Hampus och Holly står och tittar ut på dom stora barnen som leker i snön.
Otroligt sött, Hampus står och håller om Holly så hon inte ska rammla (verkligheten: för att inte HAN ska ramla)



BTW...jag suuuuuuuuuuuuuuuuuuger på WIII sports...men vann i boxning :) yeah... i go girl..


,,,xoxo...

Jahapp...

...kom inte på någon vettigare rubrik.

Imorse va jag nere och kollade när Holly var påskäkrring nere på torget tillsammans med alla barnen från henes dagis och 2 dagis till från slite.
Hade otroligt otur med vädret bara... det verkligen ös regnade. Men kanon söta ar dom allihopa ändå. Sjöng massa sånger och fick godis av Anna och Annika som hade klätt ut sig så fint så fint:)



Sen va de hem för min del, slänga i sig käk å blogga lite. Sen in och jobba till 19.
Köpte 5 t.shirtar  till Patrisk och 6 bodys till Ebba på jobbet. 5 t-shirtar för 100:- och 19:- styck för bodysar.
Sen åkte jag hem, men när jag kom hem sov redan holly:( jaja... vi har hela dagen på oss i morgon, ska måla ägg och pyssla... sen va ute å leka hela dagen lång HELA familjen!! för tro det eller ej, för en gångs skull e vi lediga ALLA samtidigt:) underbart underbart!!!

Nu ska jag och Adde dricka vin och spela Wii.... tror han:)
hahah...ja jag får väl ställa upp då, men tycker inte de e superkul med tvspel. Enda som e riktigt skoj e Mariocart....men fan inte när jag förlorar!!!!!

Hörs kanske senare....annars imorgon.


Har förresten bestämt mig för att ge Kalle ännu en chans........


...xoxo....

Glad Påak hörrni:)

E hon inte otroligt söt, min lilla påskkärring:)

Å så kusinen Wilma med såklart:)




Nu ska jag in och jobba....


....xoxo....

Sitter fast...

Har hittat ett nytt program att fixa bilder i, bla collage. Funderar på om jag ska ha denna som header (de som e längst upp på bloggen) kanske andra bilder och annan färg. eller den jag har nu e kanske bättre (den har ju Ida gjort) ahhhhh...så jävla typiskt mig att ha sån beslutsångest. Spelar ingen roll va de e, löstkokt eller halvlöstkokt ägg...hmm???va ska jag ha vad ska jag ha??? suck på mig!!!! jaja...här e den iaf,






kanske tråkig???


...xoxo...


Underbara Ida!!!

Tusen miljoneer pussar till Ida som fixar å trixar med bloggen, å dumma jag blir aldrig nöjd...suck på mig. Hahahahahaha, joooo de e super fint... bara lite petig med färgerna. Men de blit lättare när du lär mig allt du kan. Som farsan Baloo skulle sagt;) Du e en riktig klippa älskade vännen.

Idag har jag jobbat och är ganska trött nu, allra helst i fötterna.
Imorgon skall Holly vara påskkärring för första gången. Slår vad om att hon kommer va den sötaste av alla:) Men vilken förälder tycker inte det om sitt barn:) Dom ska ha påskparad????eller va de nu heter, på dagis. Som tur e börjar jag kl 12 så jag hinner gå ner på torget och titta och ta kort:)

Hade sett fram emot att grilla med Linn och Patrik på lördag. Men dom kunde inte nu... så vi får se till och ta de någon annan gång. Både grillen och vi finns ju kvar...haha

Här kommer lite bilder från i tisdags när vi var inne vid mamma:





....xoxo....

Testar---

Blir inte massa bilder från idag, har testat ett nytt fotoprogram som jag fastnade i:) haha
De får bli imån.





...xoxo....


Hihi

.. en liten gästbloggare tittar in & överaskar :P
håller nämligen på att fixa med min underbara vänns blogg, IGEN !!

ska passa på att säga ett par saker om min bästaste, hihi...
det finns ingen som är så fin som hon, finns inga ord som kan beskriva hur
bra hon är & hur mkt hon betyder för mig !! utan henne vore jag INGENTING...
hon är som den syster jag aldrig haft !! 
älskar dig med hela mitt hjärta & lite till <3


Hjälp!!!vad e detta????

Detta är ett kort Adde tog ner i vattnet nere vid Slite strand. Vafan e det för äckel egentligen???!!!!







Alltså seriöst!!!  vad ärdet??? Typ en Alien??????!!!! Goossch, kommer fan inte våga bada i sommar. Helt jävla seriöst alltså. Blir skit rädd!!!

...xoxo...

känner mig piggare...

...redan, är det tack vara att vitaminer jag fick av Camilla eller är det bara en inbillning? Vem vet inte du vem vet inte jag vi vet ingenting nu vi vet inget idag...lalalalala:)

Jag skrev ett inlägg tidigare om våran fantasiutflykt till stan, men den va helt plötsligt, Väldigt konstig:s jaja...jag får väl skriva ett nytt någon dag, kanske redan ikväll:) det va väldigt kul iaf. HA!

Idag har vi varit inne vid mommo iaf... Holly älskar verkligen att hitta på saker utöver det vanliga. Härligt att bara se på. Älskar att bara stå å titta på henne när hon leker och utforskar. Se hur hon hanterar saker runt om kring sig och hur hon uppmärksammar saker och ting och löser problem. Underbara fantastiska människa. Jag passade på att köpa ett par joggingskor till Adde som han sa att han behövde nu när han ska börja jogga till jobbet, hurtiga man ;) Iof hade nog jag passat på att utnyttja situationen ifall jag kunde jogga till jobbet. Men nja, 3,5 mil känns som en lite väl lång bit att jogga. Undra när jag isåfall skulle behöva börja för att komma fram till jobbet i tid. Ja, man kan ju fundera.

Jag fick min vilja igenom:) pizza hemma vid mamma blev det med. Har en ny favvo. Gorgonzola!!!! guuud så gott de e. Tack Filip för att du introducerade (stavning?) det för mig.

Bilder från dagen kommer senare, måste rensa lite bland fotona först.


Fan va jag älskar musiken dom spelar på eastfm.se den kanalen går varm i hörlurarna här:) mememe lovelovelvoe




....xoxo....

Adde hemma...

Jag och linn har haft de super duper härligt i solen. Bara suttit å glassat och pratat skit. härligt härligt. Adde kom hem nu för att äta litelite lunch. Jag ska väl slänga i mig nå ägg eller något.
Snart ska jag hämta Holly å åka till stan. Måste hinna duscha innan bara...men en LITEN stund till hinner jag väl sitta i solen:) hahaha

SAKNAR IDA!!!!!!


...XOXO...

Fult och meningslöst!!!

Tycker verkligen det e urfult att ha hårband sådär... varför? det förstör håret och frisyren extremt mycket! Folk har det när dom går runt på stan/krogen sen efter bara två timmar har allt hår över hårbandet puffats upp så dom ser ut som nå jävla svampar. Nej usch på det!!! Skrota!!!





....xoxo...

Lipar...

Japp, sitter och kollar på Spårlöst och lipar som vanligt. Spårlöst och Exrem home makeover är nog dom program jag lipar mest till, vet inte varför. Men det är just det där ögonblicket då dom bryter ihop och gråter av lycka! Så underbart vackert att de. Vilka känslor dom måste känna!! Han sa just på spårlöst när han kramade sin mamma som han letat efter i över 20 år att detta var ingen vanlig kram, inte som krama en kompis eller så. Nej en riktig MAMMA KRAM HÄRLIGHÄRLIGT.
tänk att man nu själv e mamma och är den som kan ge just det... Mamma kramar:) Sånt gör ju en bara så lycklig.

Idag har jag jobbat, Det va otroligt lugnt idag. Va nog nästan den lugnaste dagen sen jag började jobba där. Iaf lugnt på kunder... men de fanns ju ändå otroligt mycket som skulle göras, så vi hann ju med desto mera.
Jag fick massa vitaminer av Camilla... de lär jag behöva, jag som börjat känna mig så seg,sjuk å slö på sista tiden:
Omega3, Multivitamin, äppelcidervinäger och Betakaroten. 4 tabletter varje morgon. För enj, mitt illamående och trötthet beror INTE på graviditet. De har jag kollat upp. tyvär Therese;) haha

Imorgon är jag ledig, då ska jag sitta i solen och glassa om den nu behagar titta fram. Annars ska jag och Holly åka med Therese med familj in till stan å hälsa på Mommo, Patrik ska tatuera sig. Ja så blir det nog:) sola på fm sen åka in te visby.

Biatch!!!



Funderar på om jag ska färga håret lite ljusare?? Inte blont utan ljusare brunt bara. Kan tycka de e fint till sommaren. Tyck till vettja...va säger ni???

....xoxo....





mamma kramar

Jag vill ju oxå vara med!!!

Har jobbat idag med. Adde och Holly har haft en underbar dag idag med. Gud så jobbigt det känns ibland, jag vill ju oxå kunna vara med. Särskillt när det är såhär fint väder och allt. Men dom har det iaf jätte jätte kul ihop och älskar att vara ute på äventyr:



 




VACKRA UNDERBARA NI!!!!

....xoxo....

sjuk...eller något:(

Somnade ikväll när jag skulle lägga Holly. Vilket jag typ alltid gör... de e ju såååå otroligt mysigt. Och inte det lättaste och hålla sig vaken heller eftersom hon alltid ligger å pillar en i håret tills hon somnar. Underbart! När jag vaknade och kom ner så skrattade Adde när han såg mig, fattade inte va de va med honom men sen såg jag att jag ju såg ut såhär:



haha, snyggve.

Efter jag vaknar kände jag mig heeeelt kass i kroppen med, mår illa,fryser å känner mig alllmänt hängig. Bläää...hoppas de bara e trötthet.


....xoxo....

Då va man trött igen...

Sitter och chattar med Ida om allt och ingenting. I know!!!! jag menar när hände det senast lixom???? hahahaahha ironi ironi.

Adde har lånad Weeeii av sin bror, med ALLA tillbehör...gissa om han njuter:)
Han vill väl helst att jag ska va med, men tycker lite synd om Ida som sitter själv då Jakko e iväg. Jag får väl spela med honom imorgon istället.

Hu vad jag HATAR när jag missar massa med Holly. Som idag, få se hur kul hon hade och allt bus och alla idéer dom hade för sig. Se det där i ögonen som man ser när hon e i Vallstena... tysta,lugna fridfulla landet där man kan göra precis vad man vill ;) haha.
Nej hu, det gör ont i mammahjärtat att missa sådanna underbara ting. Men allt kan man ju tyvär inte va med på... så är det ju, hur mycket man en skulle vilja. Får helt enkelt se till å åka ut när jag INTE jobbar nästa gång.

Gud så mycket jag älskar min Holly och min Adde. Ni e helt fantastiskt underbar på alla sätt å vis! Lyckos mig som får ha dessa två nära mig varje dag.




...xoxo...

Underbaraste dagen......

..... för Holly och Adde idag. Dom har varit ute vid Hollys Fammo,farbror och kusin i vallstena. Hon verkligen bara älskar att va där. Räcker att man kör in på deras grusväg så börjar det lysa lycka och spring i benen på henne. En helt underbar syn verkligen. Ja dom har som sagt varit där hela dagen medans jag jobbat och missat allt de roliga:( Dom har varit ute och lekt hela dagen i stortsett. Fammo har ju en stor härlig gård att springa av sig på å göra massa bus. Hon och Anastacia (Addes brors dotter) leker helt otroligt bra ihop, jätte kul å se. Och dom njuter varje sekund, måste se till å börja ses oftare tycker jag. När jag kom dit efter jobbet möttes jag av en helt gudomlig doft... grillat!!!!!! Först grillningen i år, åshit va gott de va då. haha.
Här kommer lite bilder:

  

  





  







Fina va:) hoppas ni tycker de e kul å se på bilder?? för jag ÄLSKAR att ta bilder och älskar även att dela med mig av dom.


Juust det... Holly fick med sig en nalle hem som Adde vann på ett tivoli när han var typ 10 år. Holly älskade den och ville ta med sig den upp när hon skulle sova, men de fick hon inte....för de får inte... se bilden så förstår ni varför..



Den e ju way to stor jöh!!! hon hade inte fått plats i sängen:)


....xoxo...

Underbara Ida!!!!

Inte nog med att hon alltid finns där och bara e asa bra så fixar hon inte bara layouten på min blogg, utan även på mina nära å käras bloggar. Hur underbar är inte hon??!! Och hon gör det gratis och endast för att hon mår så bra av att se andra nöjda och glada. Im soooooooooooo proud!! Vem skulle inte vilja ha denna underbar kvinna till sin bästaste vän?? haha to late motherfu##==()¤/ers.... hon e min;) mohahahahaha.

Nej men helt otroligt fantastiskt människa på alla sätt och vis. tänk om alla vore som hon, vad världen skulle vara vacker då.

Älskar dig av hela mitt hjärta.



pusspuss

...xoxo...


Hallå allihopa everybody

Har haft en super super härlig dag!!! Gick och lämnade Holly hack på dagis, tog en snabb fika med Anna och Therese. Sen hem och ut i den varma underbara solen. Linn tittade förbi och lika så Anna igen:) Pratade om allt och ingenting som vanligt.  Sen har jag/vi suttit ute i solen istortsett hela dagen... Imogon börjar min jobbhelg som följes av en jobbvecka.

Så otroligt mysigt nu när man kan hämta Holly på dagis och gå utanför grindarna och vidare till närmsta sandlåda och gungor:) vara ute tills det är dags för kvällsmat, sen kan man vara ute en stund till. Holly älskar det...ojojoj vad hon älskar att vara ute. Blir helt tokig när man måste in för att t.ex laga mat. Det är väl det jobbiga med det hela... attman MÅSTE göra henne ledsen. Hon e ju inte direkt gammal nog för att vara ute och leka själv;)

Och snart kan jag bada i havet med:) hahaha...har ju faktiskt sett 4 st citronfjärilar idag.

Jag och Holly åkte upp till Addes jobb efter dagis, där han tvättade  min bil medans jag och Holly strosade runt och kollade på alla stora lastbilar och traktorer. När vi kom hem så fortsatte Adde städa och fixa med bilen, även sommardäcken åkte på igen... ingen jävla snö nu!!!!!!

Nu sitter vi å äter ost å kex och tar ett glas vin/öl eller gjorde, nu sitter jag ju å bloggar som ni märker...daaahhh

Ni som har blogg.se har väl inte missat bilden på Luuk och Berg på startsidan... när Holly såg det sken hon upp å sa "MMMAAAAMMMMA!!!" haha.... jatack, om de ändå hade varit så väl.

see you


.....xoxo...

Holly loves the webcam:)



  





  

Sötaste ungen ever!!! Mamma älskar dig!


...xoxo...

Otroligt slapp dag...

Idag har jag verkligen inte gjort ett endaste dugg!!! RIKTIGT skönt faktiskt. Jag har inte mått helt okej heller tyvär.
Får se till å städa bilden å det imorgon, har jag tur så kanske vi kan byta till sommar däck igen:)

Idag e det ingen idé att försöka skriva så mycket mera. Eftersom inget har hänt;) Förutom att jag har hittat bilden jag ska köpa, en Toyota prius,






vacker va?:)

nu ska jag se film med min käraste snart.


....xoxo...

Adde jobbar...

.... och jag sitter har å surfar och kan inte sova. Han blev uppringd vid ca halv tio och dom vill att han skulle ut och jobba. Dom trodde det skulle gå snabbt men än e han inte hemma. jobbar dom till kl 2 är han ledig imorogon. Vi får la se...

Saknar Ida något så enormt, finns det någon själ som förstår mig bättre än hon? Det tvivlar jag på. Jag har även tvivlat på att själsfränder finns.....men det gör jag inte längre:)
Denna underbara själ skalll komma och hälsa på mig.... inte 1...inte 2... utan hela 3 ggr i sommar!!!!!!!!!!!! helt obeskrivligt underbart! Tror Adde ser mycker framemot den där 3.e gången då ävem Jakko ska följa med:) känns som att dom har så otroligt mycket gemensamt.


Dumma människa som inte tar var på en vän som Ida!!!!

Hu,vad jag har blivit klädtookig igen...inte bara till Holly. Först beställde jag till henne, sen tänkte jag....kanske ska va bussig å köpa lite till Adde med.... men sen....opps...va mycke fint de fanns till mig själv med;)

Snart e det bädden som gäller...med snart kan jag mena om 2 timmar....baha!!!


BTW------jag publicerar inte osanna kommentarer!!!!!!!!


.....XOXO.....




Köpt tll Holly:

          


allt detta är från ellos..men har beställt mer från även h&m, halens.


.....xoxo....

Vill (måste) ha!!!!














Allt från Halens.se



Mitt hjärta slår helt plötsligt snabbare när jag ser på dessa plagg/accessoarer



....xoxo....

Älskar...

...att våren är här!!! Underbara underbara vårsol! Helt fantastiskt härligt, är det inte? Kl är snart 7 och solen skiner ännu ute. Hur ska det gå att lägga Holly nu? Hon bara skrattar och säger "inte ännu"...jätte konstigt när det ännu är så ljust ju. Det har inte varit ett moln så långt ögat kunnat se på hela dagen. Hoppas det är lika fint imorgon, då ska jag sitta ut och njuta hela dagen....ska passa på å städa bilen med tror jag.

Skriver senare igen... nu e de vällingtime:)

....xoxo....


RSS 2.0