Köpt cooling tröja...

Idag köpte jag en stencool huvtröja till mig på jobbet...





Lagom sliten å stensnygg efter jobbet.

Köpte såklart en till bästisen med:)



Vänner

Helvete...kan inte bra att åka till jobbet imorgon när Therese inte mår bra. Önskar att jag kunde va hemma och "vaka" över henne... någon skrev en anonym kommentar att detta kan hålla i sig några dagar.... läskigt läskigt läskigt..
Undra om det vilar nån jävla förbannelse över mig och min nära och kära?? Det är SÅ många som varit med om hemskheter och har det jätte jobbigt nu:(
Önskar så att jag kunde hjälpa mina vänner mer på något sätt...men tyvärr e jag ganska hjälplös.
Önskar att jag kunde ta över deras smärta så do bara kunde få må bra en liten stund!!
De känns rent av PISS just nu... vafan e detta???
Hoppas ni säger till om det finns något jag kan göra för er...vad som helst!!! Jag gör allt jag kan!

Annars idag har jag varit barnvakt åt gnällspiken Ebba...haha..nejdå, så illa e de inte. Hon vill bara ha lite extra mycket umppmärksahet. Hon e underbart härlig.Runt halv 12 kom härliga Frida... vi vandrade iväg och käkade lunch och pratade om nytt å gammalt:)  Sen gick vi för att hämta Wilma och Emil oxå, även Mille följde oss hem. Jätte trevligt









Nu orkar jag inte mera....


Rädd...

ja en aningens skraj blev jag ikväll... min älskade syster Therese tog vaccinspruta idag... under kvällen fick hon jätte ont i huvudet och armen och la sig här på soffan... låg länge och hade ont., fick rejäl frossa och fingrarna domnade bort lite. Plötsligt blev hon jätte ledsen...förmodligen rädd, när hon skulle prata fick hon inte fram orden..hon bara svamlade och hakade sig fram. Sa en sak men menade något annat. Riktigt riktigt märkligt. Patrik fick gå hem och lägga barnen. Nu mår hon bättre och gick precis hem. Huuuu....


Mår inte bra...

inte bra alls:( Migrän ont i huvudet och frossa som bara den. Stckars Holly, jag e ingen kul mamma idag... men hon e inte heller så piggelin, Varit vaken massor inatt och hostat en massa. Så nu är även hon rätt så trött. Vi ser på Monters.Ink och myser bara. Ska försöka bli lite pigga och gå ut en säng.

Huuuuu...värktabletter hjälper inte heller...detta suger.


jahaja

Johan, en rar tjej och Simon kom förbi för att göra mig sällskap när min Adde är och jobbar,för 10 min sen åkte dom, och även Adde  (som då kommit hem) till Matrebo för att se på marteboljuset. Så nu sitter jag här åter igen ensam. bussigt värre....

Jaja... här följer lite bilder på mina nyinköpta lårhöga super snygga stövlar och min lika nya tatuering
(har man inge bättre för sig så, ni får ursäkta min rumpa i legginsen....otroligt fullt men orka byta om)



Tha shoes love them or hate them



Tha shoes å lite tatuering


Åså tatueringen i dess helhet

 





Längtar till färgerna och texten kan fyllas i med....

En bra dag...

idag har vi varot inne vid mams och firat henne...lika mysigt och trevligt som alltid... nu e jag så trött så trött så ögonen går i kors. men har lite å plocka med här hemma.




Tänker på dig massor Elin......

FIN

Måste bara lägga upp denna bild...  bara Simon som fattas:(


Jag, Mamma och Therese midsommar- 08


Grattis Mamma...

Idag fyller  min fina mamma år!!! hipphipphurra för våran mamma idag!!


Edvins Dop

Igår var det dop som gällde för lilla Edvin. Ett jätte fint dop med mycket barn...alla hade spring i benen, allra helst i kyrkan.... och prällen verkade inte så JÄTTE förtjust i det....men men.  Jag och min syster Therese hade äran att vara faddrar till denna fina härliga pojke.
Här kommer lite bilder.

Far och son


Jonathan Emil och Holly busar i kyrkan


Schhhh...i kyrkan måste man va tyst






















Resen av bilderna från fikat och presentöppning lägger jag in på facebook...det tar en sån otrolig tid att lägga in ett å ett här...fattar inte varför dom inte kommer på ett bättre system för. men Tack Emily och Staffan för en trevlig dag och ett findop...



snart dags

ja nu är det snart dags att sova. Men av någon märklig anledning är jag inte särskillt trött.
Men måste iaf sova. Imorgon är det en stor dag. En av mina bästa vänners son skall döpas. Jag har äran att vara hans fadder.

Annars ikväll har vi inte gjort så mycket. Set på Idol avsnittet i fredag eftersom jag låg och tatuerade mig så varken hörde eller såg jag så mycket.
Sen har vi spelat plockepinn...evigheter sen ju. men jag vann...fatta JAG vann...med mina darriga fingrar:)
Adde måste vara oerhört kass på de;)






intressant inlägg huh?

texten..

många undrar vad det är för text jag skall skriva....
Längst med grenarna skall jag kriva ord som beskriver känslor runt William, cancern och hans död. Orden skall vara svaga och finstilta. Hopp, Sorg, Ilska, kärlek, smärta, glädje, förtvivlan, död, saknad men orden kommer nog skrivas på engelska då jag tycker att dom engelska orden är finare och mera känsla i.
Mitt i allt skall även Williams namn stå...lite tjockare och tydligare än dom andra...


så nu vet ni:)

kullerbyttor...

Hmmmm...kullerbyttor.... mycket mycket märkligt ord...



Ny tatuering!!!!

Igår började jag på min bigless tatuering... men den är långt ifårn färdig.
Blommor skall bli rödrosa, grenar bruna...text skall skriva. Tatueringen är tillängnad min systerson William som vi förlorade i cancer.  Nu är han i Nangijala...körsbärsdalen...














Va tycker ni????   nyfiken som bara den på att höra vad ni tycker:)

Grattis vännen!!!!

grattis till min fina vän Emily som fyller år idag!! grattis grattis på din dag idag!!!!


förbered er på AS garv..

tror jag lagt in denna förut...men e inte säker...den e så kul att den e värd att läggas upp igen...


mer musik

orkar inte skriva nått idag...finns inte så mycket att skriva om heller.
Så jag bjuder på en skön låt... ni måste lyssna


ÄLSKAR

Denna är en av dom vackraste känslosammaste(stavning?) låtarna jag hört


Äntligen lite jobb...

jobbat idag...efter att vart hemma med en sjuk stackars Holly i många dagar. Idag var jag tillbaka på jobbet. När det va dags att åka in va de SÅ segt och trist, ingen jobb lust alls. Men väl inte. GUUUUD så skönt...få jobba träffa massa folk och mina arbetskamrater. Härligt härligt.

Men nu när man e van att ha Holly vid sig hela tiden så känns det jätte märkligt när man kommer hem och hon redan sover. Nästan så man vill gå upp och väcka henne och få gosa prata och busa. Min Holly är så extremt underbar. Finare unge finns inte!!!
Jag och Adde disuterar ju ett barn till.... men ijväll kom jag på mig själv att sitta och tänka att jag komme ju aldrig kunna älska någon så mycket som jag älskar min Holly...stackars bebis. Hahaha...säker något alla mammortänker...eller inte??? inte fan vet jag...men jag gjorde de iaf.

Nej nu ska jag snart gå å sova.
Imorgon är det jobb igen, likaså på fredag...men vad händer med på fredag??? jo...jag ska göra en stor fet tatuering!!!!!!


...xoxo...

jobbe...

nu drar jag till jobbet...tjadå...


Holly vill säga hej...


Ronja Rövardotter

Ronja är en av Hollys favorit filmer just nu.
Hon blir dom förstelnad när hon kollar på det men så fort dom börjar sjunga ch dansa så blir det fart på både henne och pappa:)






De e kaos...

Idag är det storstädning för hela slanten som gäller...de e verkligen Kaos här hemma....såååååååååå stökigt:(
orkar verkligen inte egentligen men måste måste måste...suck.

Loppisen i lördags gick förövrigt jätte bra....tjänade en rejäl slant för kläder jag egentligen bara skulle slängt annars. Så det va härligt. Den 22.a november har vi bokat igen och skall försöka sälja lite till av det vi inte blev av med.
Hade ju varit kul att slänga ihop en loppis 2 ggr om året och bli av med lite sånt som kanske någon annan istället får nytta av.Själv köpte jag bla en axelrems väska till Holly som hon ÄLSKAR och vill ha hela tiden...även när hon ska sova:)





På kvällen drack vi lite vin och umgicks med Malin Robin och Anna...mycket  trevligt...








Röda naglar...

... bör endast vara på korta naglar...

Anna målade sina LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGA naglar med samma knall röda färg ikväll...då ser de mest bara hooker ut....medans på korta naglar det de mer rockigt ut...me like allot... röda eller svarta är den vanligaste färgen på mina naglar.



ELIN..

TÄNKER PÅ DIG OCH DIN FAMILJ...MASSOR MASSOR...



Lite uppdatering kanske??

Jaha vad har hänt? Jag har varit hemma med vår lilla Holly i ett par dagar nu. Häromdagen ringde dagis och sa att hon var jätte ledsen och klagade över att hon hade ont i rumpa och mage....hon gick med stela ben och skrek om hon skulle sitta på rumpan. Adde gick och hämtade henne och hon bara grät och grät. Jag förstod snabbt att det var pga att hon inte vill bajsa. Hon håller in så fort hon känner att det trycker på, håller in med hela kroppen. Ringde vårdcentralen i slite och fick komma samma dag. Läkeren konstaterade att hela tarmarna var fulla med stenhård avföring....hon sa att hon skulle ringa in till barnavdelningen på visby lasarett. På kvällen fick vi ge henne micro lax 2 ggr och gud så hon skrek...gall skrek som aldrig för. Stackars stackars barn....har ALDRIG hört ett barn skrika så.....gör ont i hjärtat bara jag tänker på det.
Hon fick iaf ur sig 4 stora hårda klumpar.
Nu säger läkaren att vi måste ha fortsatt stenhård koll på henne när hon bajsar. Inte bara när och hur mycket utan allra helst hur hon beter sig när hon gör det.
Nu har det gått 2 dagar och hon har INTE kunnat bajsa klokt...hon håller fortfarande inne det:( måste ringa på måndag igen och se till att få ett akutbesök....hoon har ju SÅÅÅÅ ont:(

Ikväll har vi varit i församlingshemmet i Slite alla mammor och lagt upp allt för loppisen imorgon. J Ä V L A R vilken jobb det varit....hela veckan har vi hållt på.
Och det blev verkligen smockfullt av kläder och leksaker. Hoppas de kommer mycket folk....annars har vi gjort allt i onödan.

Tack bästaste Patrik för att du kunde ta hand om Holly under tiden...trots att du hade dina egna 3 barn med.....du e verkligen super pappan...´fick 3 små flickor att somna på bara 35 min:)

Imorgon gäller det alltså...ska bli riktigt skoj....


Nu sitter jag och väntar på att Adde mannen ska komma hem. (nu kom han)

Lite bilder...

Kvällsfika tjejer emellan:) kaffe pepparkaka och sura mandariner


En sjuk liten Holly


Lillkissarna sover...




Holly ÄLSKAR klänningen hon fått av Johans Tilde










Det är säkert en massa mer jag glömt men inte orkar skriv nu....


Jo....fan alltså vad jag blir irreterad på att vissa "vänner"som egentligen inte är vänner över huvudtaget utan bara griniga brudar som blir sura för allt och ingenting , just för att man BORDE va vänner men inte ÄR det längre... fattar ni??? nej antog det....





fan

inte nog med att man tänker konstant på Elin och hennes familj, nu kommer så mycket mer upp.
William...William som den underbara unge han var.
Tiden man tillbringade uppe på sjukhuset.
Bilderna av att se honom så sjuk.
Bilderna som man hade förträngt...som man trodde man hade bearbetat redan...
William död i min famn..................................................





JÄVLA CANCER!!!!

Ännu en fin underbar människa har drabbats.
Fina underbara människor drabbas varje dag.
Denna helvetes jävla äckliga cancer har redan tagit våran älskade William.
Nu har den gett sig på en underbar ung tjej, En underbar mamma, vän, dotter,syster.
Elin va stark nu, du ÄR stark.


Helvetes jävla cance!!!!!!!!!!!!Ett jävla monster!!!!!!

Och vilka är dessa idioter som tror på gud????
Snälla kan någon av er förklara hur denna idiot till "gud" tänker??
Elin ligger med en nyfödd liten sork och en familj med barn och man hemma som väntar på henne.
Maja är för liten att förstå vad som händer....denna människa kan ALDRIG gjort något så ont att hon är värd detta helvete....kan inte tänka mig att hon någonsin gjort något ont!!!!!!!!!!!!!!

Sjukdagen.

Vi har haft en myspys dag idag.
Var och köpte lite pärlor,pärlplattor och tråd. Suttit och pysslat lite. gjort halsband och målat med vattenfärg.
Men det bli ingen längre stund. Holly vill hellre ligga på soffan och mysa.



Ikväll (eller snart) kommer Anna in. Då ska vi laga lite mat...fisk och potatis. Mumsmums, Hollys favorit också.
Eller....vi kanske ska gå in till henne...? har inte tänkt på de.

Snart kommer idag. På torsdag natt åker jag in och hämtar henne vid båten...UNDERBART skoj. Trist att jag jobbar fredagen bara. Men men hon ska passa på å hitta på något med Paulina. Hade ju varit kul att vara med. Men som sagt jobbar jag sen på lördag är det Loppis som gäller. Det är väl föresten ingen som missat?

Stor barnloppis i slite församlingshem på lördag kl 10-16.
Det kommer även säljas en hel del annat. Jag kommer blandannat sälja en massa massa av mina och Addes kläder.
Så kom och fynda gott folk.


Medans vi skall ha loppisen så åker Adde och Holly på Barndop med fammo Helene. SEN ska jag umgås med idag. Som vanligt blir det tacos och vin kväll...men INGET singstar...de e ingen höjdare med Ida ;) Sorry gumman only the truth :)

Nu ska jag mysa med Holly Hack. Ikväll kommer lite bilder om Blogg.se behagar fungera...

Mysig fika och sjuk Holly...

Efter dagis gick vi till affären för att köpa lite till kvällens middag. Holly var jätte ledsen när jag hämtade henne på dagis, men jag fick aldrig fram vad det var för fel riktigt. När vi kom hem lagade jag lite korvstroganoff och ris och Holly tryckte i sig 2 stora portioner.

Efter kvällsmaten kom Therese, Wilma, Ebba, Anna och Havanna för att fika lite... Holly ville att vi skulle bjuda på pepparkakor och saft. Det lät som en bra idè tyckte jag.
Vi fikade och mysade. Sen blev Holly sådär jätte jätte ledsen igen och bara grät och grät. Sa att hon hade ont och kändes helt kallsvettig. Såg att hon även hade en massa utslag vid armarna???

Skulle ha jobbat imorgon men känner att hon nog behöver vara hemma en dag och vila.Hon var verkligen inte sig själv. Stackarn:(


Älskar Låten

Ni har väl hört den i Lindex reklamen i guess


Somande visst...

...lämnade Holly på dagis. Skällde lite på fröknarna och fragade vem som bytt bajsblöja på Holly i fredags om ingen visste..hmm.... jag förklarade iaf vad som hade hänt för 5 st av fröknarna och sa att det var helt oacceptabelt. Dom höll med och ska ta upp det med ALLA fröknar. Hoppas fanme att de inte händer igen.

När jag kom hem slängde jag ju in lite bilder på bloggen. Sen gick jag upp till Adde som låg och sov, kröp ner under det varma täcket. La mig nära och somnade så gott så gott. Låg och höll om varandra och pratade och stärckte på oss en miljon ggr innan vi gick upp vid kvart över 11 för att sätta i oss en dunder frukost. Så mysigt. E ju inte så ofta man kan göra det när man har barn. Då e de bara att hoppa upp ur sängen. De där med att ligga och dra sig och prata och mysa är nästan obefintligt. Iallafall om man har en så extremt morgonpigg Holly. Kl 8 när hon slår upp ögonen och hoppar upp ur sängen. "så mamma...nu ska vi gå ner"

NU ska jag sätta igång att städa och rensa garderoberna.

...xoxo....

Här kommer bilderna

här kommler bilder från lördagen med Pappa och Helena
































































Vi börjar med en film...

som visar lite av hur skoj vi hade igår:

Pappa,Lillebror Simon, Adde och Patrik rockar...




SÅ ARG

Ikväll var Holly gnällig och ledsen och sa tillslut att hon hade jätte ont och pekade fram på blöjan. Jag tog av blojan och såg något hemskt. Mellan hennes blygläppar var det fullt av bajs. Hon var alldeles knallröd och bara skrek. Någon fröken (som förmodligen inte lärt sig via sin utblidning eller av ren allmänbildning vet hur man torkar blöjbarn) hade lämnat en massa avföring. Detta är INTE acceptabelt och rent av farligt!!!!
Kommer inte vara en snäll och glad mamma på måndag. Stackars älskade barn:(


....

Ida har fixat min blogg finare:) finfint, inte sant?? Skit fint och jag e super nöjd!! Tack!

Vi har köpt en ny säng idag med...Mammas Bempa skulle sälja sin;) så vi var snabba att köpa den. En nästan sprojlans ny...



åhhh..jag som tänkte att jag skulle skriva ett långt och intressant inlägg men lusten försvann...

Imorgon jobbar jag...när jag kommer hem är Pappa och Helena här. Vi ska ha en super kul kväll...


....xoxo...


HÄÄÄÄÄLP!!!

Fy fan alltså, jag måste vara extremt tv beroende. Våran tvbild hackar och har sig så de går varken se eller höra. Och jag får verkligen panik. Vad ska jag göra. Internet går skit seg åxå så jag kan knappt surfa heller!!! Funderar på å gå och lägga mig.Borde kanske passa på att rensa kort och gå igenom mina kläder...plocka ut ALLT jag inte använder till loppisen....men jag e för lat. tusan oxå.

nej jag går nog å lägger mig och väntar på att Adde mannen kommer hem:)

ha en bra kväll och NJUT av att kunna sitta i soffan och kolla på tv.


känner mig hjälplös...

Just nu har jag 3 st väldigt betydelsefulla människor i mitt liv som inte alls mår särskillt bra. 2 st av dom skriker efter min hjälp. Tyvär är jag så otroligt dålig på att ge stöttande ord när jag pratar med dom, lyssna är jag en hejjare på dock. Men jag hittar verkligen aldrig dom riktiga orden. Dom orden som man lixom ska säga som vän. Jag bara blahablha...säger vad jag bara kommer på. Visserligen så säger dessa båda att det är det som e bra med mig...hade dom velat ha "puttinuttt stackars dig, goda råd" så kunde dom pratat med någon annan eller ringt en jäkla psykolog. Mina ord är ärliga och rakt på. Men när folk gråter och vill prata med mig och i slutänden skrattar och skojjar känns det inte alltid bra. Vill ju hjälpa!!!!! inte bara släta över....

Men ni skall veta (ni vet vilka ni är)
Att jag bryr mig så oerhört mycket, och det gör ont i hjärtat att jag inte kan hjälpa er på något sätt.
Känner mig verkligen hjälplös och mina dagar består av tankar som går till er!!!
Älskade älskade vänner....för er gör jag allt som står i min makt.



Ny tvbänk..

Gjorde ett imbuls köp igår.



Vi ska förstora ett kort på mig och ett på adde och ha över tvn med...fint??


mys framför Grays!!!

Ibland är man bara värd lite extra:) Gott vin,asäckliga kex och supergod ost...(och en vacker ko)



Jag fick inte jobbet...

Sökte jobb på ett ställe som heter Gams som ska öppna här i Slite snart. Jag sökte, fick komma på intervjun och det verkade som om det gick toppen bra. Ägaren verkade hur nöjd som helst och sa om och om igen "det låter toppen verkligen, vi skulle VERKLIGEN behöva dig här" men hans flickvän var doock inte lika posetiv och nästan rent av snäste åt mig ett flertal ggr. Senare fick jag ett mail där det stod att jag tyvärr inte fått jobbet. Jag skickade tillbaka och frågade vad anledningen till att just jag valts bort av dom sista 5 personerna? Av ren nyfikenhet. Detta är vad jag fick för svar!!!! Helt sinnessjuk anledning och rent av diskreminering...på ett annorlunda vis. Läs och förvånas!!!


RE: SV: Arbetsansök‏
Från: Offline Autur Ab ([email protected])
Skickat: den 5 oktober 2009 22:57:05
Till: Mamma Elin ([email protected])
Hej,
 
Ja, jag tycker det är tråkigt med! Vad gör man när man, i alla fall får 15 bra ansökningar och vill anställa allihop, men det bara finns plats till 5-6 st?!
 
Vad skall jag säga...det finns en viss godtycklighet i hela anställningsprocessen. Vi är inga experter på det här och vi var inte beredda på att vi skulle få in 351 ansökningar. Redan här fick en del orättvist lite uppmärksamhet. En del ansökningar sållade vi tidigt bort p.g.a. bristfälliga ansökningshandlingar eller helt enkelt för att vi missade en del.
 
Vi upptäckte emellertid din ansökan och tyckte du var värd en intervju. Vi fick ett bra intryck av dig och tyckte du skulle gå vidare, vilket du gjorde.
 
Varför valde vi inte dig? Förmodligen ett lite godtyckligt beslut där också. Vi träffade bara de intervjuade personerna mellan 10-20 minuter och det är inte så lätt att skapa sig en uppfattning under så kort tid. Ett plus för din del var att du bodde i Slite och hade erfarenhet från klädbutik (förutom att du verkade trevlig och serviceinriktad; och också arbetsvillig). Men kanske var det också ett också ett minus då vi tyckte att du helt enkelt såg ut som en "tjej som jobbar i en klädesbutik". Kanske var det bara fördomar, men du såg nästan för snygg och fräsch ut för att jobba i en lågprisaffär?! Ja, vad skall jag säga. Det var också hård konkurrens och vi ville också gärna ha de andra sökanden, de som vi nu har valt. Om det var ett rätt beslut får väl tiden utvisa.
 
 
Ha det gott och lycka till!
 
/Thomas



Nu funderar jag på att kontakta tidningen :)

Så kass så kass....

de e va jag e de....när uppdaterade jag senast?? hmm... ska kolla...i fredags...inte okej.

Men i lördags va de fullt upp med lek och bus, sen var det dags att bege sig in till Anna panna...vi skulle ju på munken.Vi hade en mycket trevlig förfest med god dricka goda vänner och roliga disskutioner...:) om allt och ingenting. Enligt mig så var förfesten helt klart bättre än själva Munken. Det är verkligen inte min melodi att gå ut på krogen, det har det nog aldrig vart. Och Munken suger verkligen. Blir alltid lika irreterad över den kassa musiken och dom dåliga bartenderna(kan man skriva så??eller bartendrarna...jaja ni fattar) Nästa gång så hoppas jag på att vi bara kan stanna hemma och ha trevligt hela natten istället:)
Här kommer lite bilder. Några från min egen kamera och några tagna från systers blogg.

Festen inleddes med att jag bjöd på champange...vilket mest uppskattades av mig själv:)
 

Anna föredrog sin favvo dringk bättre:)



Men dom fick tametusan pina i sig champangen ändå:)


Sen satte vi igång med stylingen...








Sen va partyt i full gång...

















På söndagen var jag d ö d:( Jajajajaja...jag vet...jag får skylla mig själv.

fullt upp...

Slutade jobbet vid 4. Holly var INTE glad när jag kom, bara grät och tjurade...det hade hon gjort ända sen Vincent(en pojke på dagis) had gått hem för dagen. Hon tycker verkligen om den pojken. Och han verkar tycka mycket om henne. Från det att hon vaknar börjar hon fråga efter honom !"leka med Vincent på dagis idag mamma" "jag tycka om Vincent" Fröknarna säger att dom leker otroligt bra tillsammans...dom är bara 2 år men dom leker verkligen en massa lekar, och ropar på varandra så fort den ena "fattas" när man lämnar Holly på dagis så springer Vincent fram och kramar henne "hej min Vincent" säger Holly och kramar tillbaka....hur sött är inte det????

Ikväll har jag njutit i fulla drag av Holly...att äntligen få vara hemma med henne en fradag kväll...fredagsmys, god kvällsmat, lägga sig sent och allt vad det innebär. Så otroligt mysigt.

Snart kommer min pappa ner till gotland och hälsar på...självklart kommer frugan Helena med:) dom skall bo vid syser Madde tors-fre och hemma vid oss lör-sön.
Idag lät de som om chefen tyckte att det inte var en anledning till att behöva vara ledig...... jag träffar min pappa högst 1 gång om året!!!!!! är inte det anlednling för att få vara ledig iaf 1 jävla dag?? kan bli så less bara.... vart finns rättvisan??

Imorgon kommer mamma ut och hälsar på. Alltid lika trevligt. Annars har jag städat diskat tvättat och busat med Holly ikväll.

Imorgon e de MUNKEN.

puss

RSS 2.0