Seg men ack så härlig...

...da
g. Vi har grillat lite nu på kvällen. Så himla gott. Nu ska jag och Ida mysa. Ansiktsmasker,måla naglarna osv:)





  



 



  


orkar inte lägga in mera bilder nu.

...xoxo....

super härlig dag...

Kvällen igår var super lyckad...vi hade verkligen super super kul! Kul att se alla släppa loss å bjuda till lite;)
Nu sitter vi i Visby vid min syster Malin och tar en öl. Hela härliga dagen har vi suttit i
Almedalen och njutit av solen. Heeeelt underbart verkligen!!!!! Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer. Blir nog någon öl eller vid på någon uteservering innanför murarna:)
Malin är iväg men kommer snart tillbaka...då ska vi ner på Munken och käka. gött gött








avundsjuka???;)
fan va bra vi har de!!!!!!!!!!!!!


...xoxo....

Lite uppdatering..

Man hinner inte riktigt med att blogga nu när Ida är här. Fullt upp hela tiden. Nu ska vi dra in till Anna för en härlig tjejkväll....lovely.
Ida kom med båten igår...där stod jag och väntade så fint med en skylt:)


  

Har ju miljarder bilder....får lägga in lite efterhand...hinner inte nu.
Idag har vi (jag Holly och Ida) åkt ut på Fårö...urmysigt. Mer bilder kommer på det med.



NU E DE PAAAARTY!!!!


...XOXO...


...xoxo....

NU ÄR IDA HÄR!!!



MER FINA BILDER KOMMER IMORGON...

nu ska här mysas.

...xoxo...

SNART!!!!

Nu e det snart dags att hämta Ida.
Jag och Adde har kollat på film, Crank 2 och den var MINST lika bra som 1.an. Så jäkla coola.
Jag sitter och dricker vin. Men skulle inte jag körain och hämta Ida vid båten? Jo, men Snälla Anna sa att hon kunde köra så kunde vi sitta å tjattra och dricka välkomstdring i bilen. Hahaha. Jäkla va bra vänner man har!!! Jag har många tjänster å ge igen till henne sen. Är mer än gärna barnvakt;)

Vad jag längtar efter att se Hollys min imorgon när hon vaknar och ser att Ida är här. Som hon saknat henne!!! Kanske mer än jag?


men snart e hon här!!


...xoxo...


Kan klockan gå snabbare eller???

Sitter och väntar på att klockan ska gå. Kl 12 skall jag in och hämta Ida vid båten. ÄNTLIGEN!!!!!!! men kan klockan gå liiiite snabbare hade de ju vart gött. Vadskall jag hitta på för att få tiden att gå? Inte ett skit på tv.n heller. Skulle kunna städa ur garderoberna eller något, men e ännu ganska sjuk så jag känner att jag vill inte anstränga mig för mycket och förvärra det. Får rensa dom när Ida är här, kanske hon vill ha något. Har 2 st sopsäckar med kläder jag inte använder redan...suck. ÅNGEST.

Hämtade Holly på dagis och gick hem till Wilma, dom ville leka. Holly va på super humör medans Wilmas inte va på topp tyvärr... förmodligen trött efter läkarbesök och bilresor.
Patrik var inne för att hämta deras bil på verkstaden...så vi gjorde storkok med spagetti och köttfärsås. Sen badade barnen.
Nu sover Holly och jag brukar istortsätt ALLTID somna med henne. Men just ikväll gjorde jag INTE det,typiskt. Tänkte att det kunde varit bra/slönt. Dels för att de kommer bli sent inatt och dels för att få tiden att gå.
Kanske ska låna Emils playstation och spela Sonic hela kvällen:) BRA IDÈ ELIN!!!!!

Har köpt en fin present till Ida idag. Vågar inte visa ännu ifall hon kanske går in och kollar min blogg. Men när hon fått den får ni se. HAHAHA...ni kommer tycka vi e sjukt barnsliga. menmen...gör ni det!! WE  DON`T CARE!! ;)

måste bara lägga in denna kanonsnygga bild på Patrik:)


uppdaterar säkert snart.




...xoxo...

Underbar ungar.

Wilma och Holly leker i båten nere vid Bulhuset.


IDAG E JAG FRISKT!!!

...eller inte!!!!! skitpiss oxå. Så de blir inge jobb idag heller. får sova idag med och försöka kurera mig bäst jag kan. INATT KOMMER IDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH VAD JAG LÄNGTAR!!




...xoxo...

Jag HJÄRTA Grays anatomi

De e ju bara så jäkla bra. Lipade som en gris här i soffan, så nu e jag ännu mera täppt ich ögonen svider som aldrig förr...suck. Ska gå å sova typ nu. Hoppas på att jag kan jobba imorgon men tivlar starkt på det. Mår bara sämre och sämre:(


...xoxo...

Pissigt.

Ja jag mår ännu fruktansvärt dåligt. Om inte ännu dåligare nu tillåmed. Så idag har jag inte gjort något annat än att sovasovasova. Och inte mår jag bättre för det. JAG HATAR ATT VARA SÅHÄR SJUK!!!!!!




faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Jag har åkt på en riktig dunderförkylning och kan inte jobba idag. Febern kryper sig på, ont i hela kroppen,svid i ögonen ont i hals och huvud. Jäkla jäkla skit. Hatar att behöva vara hemma. Hade de varit så att jag jobbade själv, på lager eller något hade jag fått genomlidigt men när man jobbar i butik med kunder och arbetskamrater så går det inte att gå runt och nysa och hosta. Det e inte direkt uppskattat:(

Nu ska jag bara sova och kurera mig idag...ahhh..blir så arg på mig själv när jag blir såhär sjuk. Holly e med rejält förkyld:( kul nu lagom tills Ida ska komma.

Please...tyck synd om mig!!!!!!!!!!!!!


...xoxo....

Blääää...

nu har jag iaf rensat i sorteras mappen ca 1800 bilder raderades, då kan ni tänka er hur många som sparades...SUCK alltsp va trött jag e nu. Å förkyld så in i helvete med. Nej nattinatti på er gott folk. Hörs imorgon.


....xoxo....

BANDY!!!




GASCH SÅ JAG ÄLSKAR DOM!!!

Trött å sjuk..

Har varit sååå duktig idag, tvättat och storstädat. Verkligen storstädat, även föråd och bakom spisen å allt:) Nu förvandlades jag till en soffpotatis...

Holly fick egna bandyklubbor idag...ojojoj vad glad hon blev. Helt till sig:)
Nu ska jag rensa alla jävla foton sen ska jag försöka få tag på Ida. Adde e å tatuerar sig...



Nej nu så...

Ska jag sättaa igång med storstädning...suck. Men det behövs verkligen.



...xoxo....

Grym brud!!!!!!

Så jävla duktig alltså. Verkligen unik. Men man skall helst inte kolla på henne:) Hon gör så grymt irreterade miner.

Lollipop!!!

Hittade massa kul och goda smaker;)





Nattinatti....

Trötter..

Jobbat hela dagen, Hemma kl 6 hämta upp Therese å in i stan igen för att storhandla. Therese skulle storhandla alltså. Jag gjorde det igår. Åså nu e jag hemma igen.'
Imorgon e jag ledig. Då skall här städas för snaaaart kommer min fina Ida. Hon kommer på torsdag natt så då möter jag upp henne med min pärla vid båten sen drar vi hem till Slite. Få fredag ska Holly vara ledig och vi 3 ska dra till fårö och bara mysa (hoppas hoppas vädret e på vår sida) på kvällen blir det tacos vin å singstar med brudarna.Lördag bowling sen får vi se vad som händer.

Kan fan inte släppa de där med hur ja blev i lördags. Pratade lite med min moster, hon hade med blivit drogad på just en sån tillställning. Ganska vanligt att det händer då, med tanke på att alla springer runt med ölglas och inga flaskor finns att köpta. Så jävla läskigt. Både Therese.B och Ida berättade att när jag skulle prata lät jag helt konstig och hakade mig på varenda ord. Fan va läskigt. Tänker fan ALDRIG gå ut här i Slite igen.

Nej nu ska jag käka och se vad Ida köpt på Ullared idag genom camen. Kolla hennes blogg för att se den kanonfina klänningen hon köpte till mig:) http://idamanson.blogg.se


...xoxo...

Checklista till Ida.

Mjukis Apa - Holly
Kläder 92/98- Holly
Skor 23/24 - Holly
Bandyklubba och boll- Holly
Klänningar- Elin
Bikini- Elin
Leggins - Elin
Trosor- Elin
Spa grejor- Elin&Ida
Skor- Elin
Dvd filmer Astrid Lindgren- Holly

Kommer säkert på nå mer inatt:)

ÄLSKAR DIG IDA!!!! YOU ARE MY BFF:)

...xoxo...

Va fan hände??

De e fan riktigt läskigt alltså. Jag drog ju ner på den där invigningen igår tillslut. Va inge vidare alls faktiskt. Och de värsta e att jag har otroligt mycket minnesluckor och va heeelt snurrig fortförande när jag vaknade i morse. Någon måste lagt nått i mitt glas. Drack nämligen bara 2 glas vin och två öl, och det INNAN kl 12. Jätte läskigt alltså.Undra vem i helvete som gör sådanna saker. Och varför??
En annan sak som man klart och tydligt kunde konstatera igår under kvällen är att vissa människor går helt enkelt inte att lite på. Fega eller bara falska?

Jaja...Anna körde  mig iaf till jobbet imorse, snäll som hon e. ´Trodde de skulle va rätt lugnt. Men när vi vid kl 10 skulle öppna dörrarna till butiken så stod de redan massa folk utanför och hängde på låset, dörrarna gled upp och in stömmade människor. Köerna vid kassan blev längre och längre och där fick man stå hela dagen. Han inte städa eller plocka något i butiken. Det kändes INTE bra att lämna en butik som såg ut att blivit drabbad av bombdåd. Får börja tidigt istället för kl 12 imorgon så vi hinner städa.

Fan då....försöker de avsnittet av Grays Anatomi som jag missade i onsdags. Men de verkar inte funka på kanal5.se. Jag mmmåååstte ju så de!!!!!

Bästaste Ida ska till Ullared imorgon:) och gissa om hon ska shoppa åt mig. Åhhhhh...vill ju ha massormassormassor. Och de bästa e ju att underbara hon köper de med och släpar med sig över till oss på öjn:) Hon sa tillåmed att "men alltså jag bor ju rätt nära, så egentligen kan jag ju bara kolla åt dig å Holly typ och åt migsjälv någon annan gång" Kan man bli snällare,sötare bästare?????!!


...xoxo...


BESLUTSÅNGEST...

jahaja...då var jag där igen...beslutsångesten kryper över en. Har varit inne vid Anna och hjälpt henne med håret inför fest ikväll. Annika va åxå där å smuttade vin:) Nu undrar jag...ska jag haka eller??satan i gatan va jag hatar sånt här.

Hello Kitty is the sh*t!!!

Har man tråkigt så ha man. Tur att man kan roa sig själv...



Hollys fräsiga solglasögon...

Fiiina stora mage.

Har precis varit inne vid bästa grannen Anna:) Hjälpe henne välja kläder till imorgon. Alla alla alla klänningar satt sååå fint. Hennes mage e verkligen kanon fin. Stor och rund och innehåller en lite bebis som vi snart får träffa:)

Holly sover och Adde jobbar ännu.. de blev "lite" övertid idag. Jag mår lite bättre.
Ska försöka diska å städa lite. Men nu kom ju Ida in på msn. Då e de inte de lättaste att slita sig. Vi ska planera lite va vi ska göra när hon kommer. De e ju snart:) pirrpirr.

När jag hämtade Holly på dagis så upptäckte jag en äcklig jävla fästing i huvudet på henne. FAN VA JAG HATAR DOM!!! de e verkligen ett vidrigt litet djur. De enda djur på denna jord som inte e till NÅGON nytta överhuvudtaget. De och ett till. Blääääääääääää så fruktansvärt äckligt. Nu känns de som att de kryper fästingar över hela kroppen på mig.

....xoxo...

Nyvaken.

Vaknade med VÄRLDENS nackspärr imorse men åkte trots det in till jobbet efter att ha lämnat Holly på dagis. Värken tilltog trots Pronaxen och Voltaren gel. Tillslut hade jag så ont och började få riktigt jäklaont i skallen med. Så vid 13 fick jag åka hem. Väl hemma var huvudvärken mera migrän i stora lass. Däckade i sängen och har sovit fram till nu. Nacken värker ännu mera nu men huvudet är lite bättre. Ska och hämta Holly nu...




AAAAAAJJJ ONT ONT ONT. STACKARS LILLA MIG!

Nice

Hämtade ut paket idag med lite fina toppar jag köpt...massa coola t-shirtar och linnen. Dom kommer kanske i bilder imorgon.




Nu ska jag söva min slutkörda kropp..natti gott folk.

...xoxo...

Smått bakis idag:)

Igår efter jobbet kom jag aldrig hem. Åkte ut till Vallstena där Addes mamma och bror bor. Han och hans flickvän fyllde 20 och det firades med smörgåstårta och kaffe. Senare på kvällen skulle dom ha stor fest och jag och Adde bestämde oss för att gå på den. Åkte hem till Helen (Addes mamma) för att natta Holly å styla sig lite. Sen bar det av till festen. Det va mycket trevligt och sent blev det. Så idag är jag ganska trött och sliten. Men det är smällar man får ta. Har träningsvärk i heeeeela jävla kroppen med efter allt dansande.

Idag på eftermiddagen åkte vi in till mamma för att bara umgås lite.Hon åker till Kalle idag och skall vara där i två veckor. Skönt att slippa henne ett tag måste jag säga!!!!! Hahahahahahahaha, nejnej..skämt å sido. Min mamma betyder oerhört mycket för mig. Kommer sakna henne otroligt när hon väl flyttar till den där Kalle;)

Iochmed att det var Adde som packade väskan då jag var på jobbet igår så fick inte kameran hänga med så tyvärr blev de inga bilder igårkväll:(  tråkigt värre.

Nej nu måste jag verkligen bara softa och tycka synd om mig själv.
Hörs imorgon gott folk..

Om precis en vecka såhär dags sitter jag hemma i mammas lägenhet och väntar på att Ida skall glida in i hamnen med Gotlandsbåten. Tror ni jag lääääääääängtar eller??

...xoxo...

Nu tackar jag för dagen..

för nu ska vi gå hem, imorgon är det onsdag då ses vi igen:) Sjöng ni den när ni slöt för dagen på lågstadiet
eller:
Nu e de slut för idag klappkapp tack och adjö för idag klappklapp tänk vad dagen gick fort tänk så mycket vi gjort men nu är det slut för idag klappklapp

Ikväll var det föräldra möte, när jag gick därifrån var jag så upprörd att jag skakade. Vafan tänker dom med, de e faktiskt våra barn de handlar om våran framtid!!!! Får skriva mer om det imorgon eller så kan ni ju alltid kolla syrrans blogg för hon skriver med all säkerhet om det. För er föräldrar som inte var där tänker jag


Nej men skulle bara skriva att de blir inge mera inlägg ikväll. Nu ska jag och min Andrèe kolla film och bara mysa.
Imorgon jobbar jag hela dagen lång.
                                                                                                          Ingo får åxå vara med såklart
 


...xoxo...

Måste bara...

...göra detta, så inte ida ska få en chock när hon går in på min blogg å ser bilderna.
Vissa kanske tycker det är jätte jätte fånigt men de tycker inte jag!!!:)
Jag e likadan när det gäller ormar.
De e fan inte shysst att skrämmas så...de e inte ens kul. Inte när man e riktigt RIKTIGT rädd för något.

så här kommer bara massa bokstäver...fgrfgfrgfgfrgbgbgggfgvfgvjfkngfkvndfkjvnfjknfjvnfjknfjvknfvjkfnvkjvnkjvnsdjnfjvnrfjvnfjnfjvnsfjkvnsfkvnfkvnlsvllvdvnsfkfsvnkdsvnfkvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

kom ju på att jag kan lägga in en bra låt eller något istället..hahaha:) Me??BLOND???naaaahhh

Spice girls va mina stoooora idoler....vilka härliga minnen


Nu kommer dom läskiga..

dom kanske inte e jätte läskiga men Ida hade tyckt det... jag tcker dom e rätt coola.
Denna e rätt fin ändå...nästa e värre...





...xoxo...

Jag har fanme alltid rätt!!!

Jag sa ju att jag skulle va trött efter jobbet idag. Hade jag rätt? jajjamensan!!

Har inge vettigt överhuvudaget att skriva idag faktiskt, kommer kanske på något under kvällen gång.

Imorgon ska vi å prata med banken, lånelöftet till huset...

Va ska jag göra med mitt hår...tror jag vill göra de ljusare till sommaren, inte vitt eller ljusblont men ljusare bara, solblekt lixom. åhhhhhhhhhhh,,,vill ha mitt hår som jag vill ha det nu, först och främst vill jag veta hur jag vill ha det!

...xoxo,.,,

Nu drar jag..

...snart in till jobbet.
Jobbar till 7 ikväll... så när man kommer hem e man helt slut som vanligt.
Här kommer lite bilder jag fixade lite snabbt igårkväll.

Orgimalet:


Så himla fin bild, skit åxå att den blev oskarp:(

Här kommer dom fixade. Vilken gillar ni bäst...funderar på å förstora någon.
Klicka på bilderna för att förstora...
1.
 2. 

3.
 4.

Jag har även en som blev jätte läskig, men den måste jag lägga i ett nytt inlägg å varna Ida att hon inte ska kolla. Hon HATAR verkligen sånna bilder.

dags att sätta sig på bilen å drive to the jobb.

...xoxo...

Planritningen..

...på vad som möjligtvis kommer bli vårat nya hus.
Lite väggar som skall rivas/byggas upp här och där osv...
Kom med tips om ni har nå bra idèer.




De kommer bli såååå lovely.

...xoxo...

Massor av bilder från dagen.

Idag på eftermiddagen gick vi ner till Bulhuset och bara hade det allmänt mysigt.
På hemvägen ramlade Holly i en lite å...hahah oj va illa de lät. Mer som ett dike med lite atten i. Ojojoj va Wilma skrattade och Holly lika så efter att chocken lagt sig:)

   


 



 





    









  





Fina bilder va???

...xoxo...

paniiiik...

....jag måste verkligen ta en heldag och rensa bland fotona på min laptop. I sorteras mappen (där jag lägger alla bilder innan jag sorterar dom i olika mappar) över 1000 bilder!!!! De e INTE okej!!iof så ligger det ju mappar med massa foton i själva sorteras mappen med.. Ahhh..de gäller bara att komma igång å sen går de ganska snabbt. Men ikväll tänker jag inte göra det, jag skall sitta och se över planritningen på huset. Redigera lite, där vi ska t bort, lägga till väggar och dörrar t.ex.

Sen e de ju Söndagsparty med Filip och Fredrik oxå.
Ska försöka lägga in bilder på planritningarna sen så ni med får se. Så ska jag skriva lite mer om dagen med, måste bara lägga in lite bilder från dagen först.

BTW Mina öron e verkligen Outstanding!!

 

Märkliga bilder....ser helt galen/läskig ut...





...xoxo...

Gårdagen va härlig.

Runt 11 tiden kom mamma ut, hon skulle med och kolla huset. Vi fikade lite sen bara det av, Therese och Wilma var åxå med. Huset va jätte fint, och härligt var att de faktiskt va finare i verkligheten än på bilderna. Så budas skall det nog göra;)

När vi kom hem drog Adde och tatuerade sig. Jag gick upp och la Holly.
När jag väckt henne efter ca 1 timme va det dags att gå ner till Emily och dom ,här skulle grillas å mysas:)
En härlig kväll med god mat, Eurovision och mycket skratt.

 

 





 

Idag ska det tvättas sen kanske vi åker ut till Vallstena en sväng med.
Tusan va sugen ja e på pizza ikväll, men tror nog inte pengarna räcker till:(
Kanske ska göra hemmagjord men de e fan inge mumsigt alltså...
Åhhhh...snart kommer min Ida jajks va jag längtar.

...xoxo...

Min ÄLSKADE Ida!!!

Hahahaha...vi spelar Party Alias:)


Fasen va kul.

Hemma från jobbet nu, Holly sover redan:(

Jag skall hem till Therese...vi ska varva Sonic!!! Anna kommer nog med bort, hoppas fan hon e duktig annars får hon inte vara med!!! hahahaha



see ya dudes..


...xoxo...

Kroppkakor på g..

Har lämnat Holly på dagis och druckit lite kaffe med Emily Anna och Therese. Ibland e känns det så trist att behöva gå där ifrån, säskillt när Emily är där. Känns som att vi inte hunnit med att bara sitta och prata sen Edvin kom. Känns som att de e massor jag missat. Vill ju inte hamna på efterkälken bara för att jag jobbar;) Synd att jag slutar så sent ikväll, annars skulle man kanske kunnat ses lite ikväll.

  

Nu skall jag steka kroppkakor sen åka in till jobbet.

Gasch va jag längtar tills imorgon!!!!

...xoxo...

Minnen!!!!!




Vilka otroligt härliga minnen

glömde ju.

Idag när vi hämtade Holly så fick hon återigen massor massor med beröm av två fröknar för hennes tal. Att hon pratar så mycket,så tydligt(när hon vill och tar det lugnt) och just att hon använder sig av riktiga R. Dom sa också att hon e en så otroligt go tjej och det bara glittrar i ögonen på henne. Hon SUGER in livet verkligen. OJOJOJ...gissa om jag växte 10 mamma cm:) haha 

   

Fantastiska fina underbara Holly, MIN dotter

Fasiken va jag längtar tills på lördag, kl 1 skall jag Adde och Holly och kolla på vårat kanske blivande hus. Ska bli så otroligt kul. De e jätte stort och har SÅ mycket möjligheter. De e så jag vill ha det, MÅSTE ha det. Få fixa å trixa, göra till mitt eget...det är sånt jag bara ÄLSKAR.

Nu sover min älskade fina Andée här jämte mig i soffan. Får väcka honom så vi kan gå upp istället.


E det inte märkligt, ni andra mammor och pappor förstår säkert vad jag menar med detta. Men jag kan sakna Holly så oerhört på kvällarna, när hon ligger uppe och sover. Kan bara sitta och längta tills imorgon när jag får höra hennes goa pigga glada röst igen. Satan så mycket jag älskar henne. INGET får någonsn hända eller såra henne. Försvinner hon, förvinner jag.


Börjar inte förrens 12 imorgon, så vi hörs innan.

Natti goa gubbar å gummor som Göteborgarna (Jakob och Ida) skulle sagt;)

...xoxo...

Varit så duktig.

Holly var verkligen stentrött efter dagens händelser. men ojojoj så kul hon hade haft. Och munnen gick i 120...allt skulle berättas på en gång. Goa älskade unge.
Hon fick sin välling redan 20 i 7 idag, sen somnade hon på en minut...Adde lika så.

Åhhhh...jag gjorde potatis och lax i ugn ikväll (de e väl inget ovanligt här hemma) men ikväll hade jag Grön pesto krydda på. Verkligen att rekomendera. Otroligt gott.

Ikväll har jag hunnit med att städat,diskat och fixat mina naglar. Köpte en sån jäkla söööööööööt grej idag i Visby.
en liten liten "väska" i form av en flipflop sko att ha i handväskan, innehåller diverse nagelfixar prylar.



ÄLSKAR`T!!!!!!!!!
De du Therese ;)

Imorgon e de jobb som gäller. ikväll semifinal 2 eurovision. Får se om det blir nå lookalikes.

See ya.

...xoxo...

BUSSEN!!!!

Imorse bar det av tidigare än vanligt till dagis. Alla barnen skulle nämligen åka buss till Dalhem för att åka Dalhems-tåget. Och gissa om Holly var lyrisk...jag åka bussen mamma!!!!JAG ÅKA BUSSEN IDAG!!! som hon längtat.
Följde med när dom gick på. Det bara lyste i ögonen på Holly där hon satt. Lilla lilla Holly i stora bussen. Ojojoj va mallig hon var. Ska bli otroligt kul å höra henne berätta allt kul dom gjort sen när hon kommer hem

Nej nu skall jag upp och inta duschen, sen ska jag till Visby å hämta upp lillbrorsan och skjusa hem honommed all packning. Skulle köp med lite mat också.

Hörs senare.

SNART är min Ida här igen. L O V E L Y

...xoxo...

Sten trött!!!

E verkligen hr jäkla trött som helst. Antar att de e alla kroppkakor och all sol som tog kål på mig. hahaha.
Fasiken, jag har fått värsta solexemen på händerna...hoppas de lägger sig tills jag ska jobba på fredag. Är ledig imorgon med, då tror jag att jag bara ska njuta, kanske kolla någon bra film, sen ska jag in och hämta lillebror vid båten. Han har nämligen varit i England...så jävla ballt. Ska bli kul att höra vad dom gjort för skoj... i bet att han e mallig.

Ojojoj...vilket avsnitt av Grays idag då. Lipade som en gris, gjorde ont i hjärtat. Ni som inte sett det bara MÅSTE kolla.

Bygga eller köpa?bygga eller köpa? faaaaaaaaaaaaaan va svårt.

nu ska jag sussa tror jag nog.



Äntligen är sommaren här igen!!!!

...xoxo...

Kroppkakor och sol

I förmiddags kom våran kära mamma ut till Slite. De var dags att göra kroppkakor i stora lass. Kanon fint väder va det med så den njöt vi av i mängder mellan varven med.
Mycket kroppkakor blev det och GOTT var det:) Blev massor över som skall stekas vid ett annat tillfälle.Det är ju nästan det gottaste.

Nu sitter Holly och äter sin välling och kollar Alcasar såklart:) Adde e i vallstena och spelar Pärk och ikväll är det Grays Anatomi yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. De e verkligen så jäkla bra alltså.
Nu ska jag pp å lägga min ängel. Hörs såklart senare.

...xoxo...

Eurovision LookAlikes:

The Host Natalia Vodyanoya



Bidrag nr 7: Andorra




Nej fan orkar inte mera shit va jobbigt de va..haha...jaja
Hade en massa fler men dom flesta som är med är ju inte kända och därmed finns inga bilder på dom heller. Ja, 2 st blev det iallafall.
Kommer mera på Torsdag kanske då nästa semifinal är.

...xoxo...

En otroligt jobbig,

tråkig och ledsam dag.... Har varit tankspridd hela dagen och tänkt på Ida och hennes älskade lillesyster som idag operererades för Skolios...operationen gick perfekt och allt ser jätte bra. En riktig tuffing e hon.

Senare under dagen fick jag ett fruktansvärt samtal...vill nog inte berätta mera nu eftersom jag inte fått tillåtelse. Men även detta gick tillslut bra men skäcken sitter kvar. Kan jag hjälpa på något sätt är det bara att säga till!!!

Annars idag har jag solat. Adde har varit hemma så vi städade lite.
Sen gick alla 3 ner för att titta på båtarna i hemnen en sväng.

Vatusan...kortläsaren för kamera kortet funkar inte längre i datorn:( Va tuuuussssssannnn!!! de använder jag ju förfan varenda dag till bloggen...måste ha..shit då!!!!

Nej nu ska jag diska, ikväll blir det eurovision och myspys...

....xoxo....

Dags för kärlek!!

Känner att jag varit väldigt negativ å svurit å haft mig en hel del dom sista inläggen. Så här kommer lite ren äkta och myckt mycket kärlek!!


Va e de för jävla sätt??!!!

Man kan ju undra hur många dagis som undanhåller viktig information! Sådan info som att ens barn rymmer från dagis, kommer ut genom staketet för att en planka fattas. Och sedan väljer att INTE tala om det för föräldrarna (i detta fall säger dom att dom "glömde" )Men hur fan kan 2 st fröknar "glömma" att säga en sådan viktig sak?? Fyfan vilken jävla stil alltså. Nu handlade det inte om mitt barn eller mig dom undanhöll informationen. Men jag blir så fruktansvärt arg. Det är INTE acceptabelt!!!!!!!!


jaja, nu fick jag ur mig lite iaf:)
Förövrigt har jag jobbar hela dagen idag. När jag kom hem sov min Holly redan så gott:(
Imorgon e jag ledig...då SKA det vara fint väder....annars...!!!!!

Adde svarade på några frågor på nätet för ett tag sen, och som tack fick han en dvd med alla melodifestival låtar...han blev väl sådär lagom glad över det:) Men Holly bara ÄLSKAR det. Snälla snälla med Ugglas är en stor favorit men den största fovvon är Stay the night-Alcazar. Hon sjunger med "Sej in night sej in night hmhmhmhm hoooold tajt" och försöker dansa som dom gör. Så kul å se. Ser mig själv i henne när jag va liten...jag stod ALLTID å kollade på musikvideor och lärde mig dansa som dom. Ska försöka fånga det på film imorgon och lägga upp här på bloggen.

Här ser hon på dvd.n men e för trött för att dansa. Såhär låg hon nästan en halvtimme, kollade och sjöng med.



Sötnöten!!!

Imorgon håller vi tummarna och skänker goda tankar till Idas lillasyster som skall operera sig!
Allt kommer gå finfint!!!


....xoxo....



Va f*n e detta???!!!

Varför varför varför blir det strålande sol när jag ska jobba för?? JÄMT!!! så fort jag e lidigt så e det halvdassigt väder. En stor S U C K på det!!!!
Jaja, jag drar väl in på jobbet då!!!!

...xoxo....

Holly ÄLSKAR badet.



Men det allra bästa är efteråt när man får ha sin mysiga morris på sig:)




Hon e så JÄKLA fin alltså...man blir ju helt varm i hela kroppen när man ser på henne.

...xoxo...

ett nytt försök...



 

 



  



....xoxo...

Namngivelsen.

Här kommer lite bilder från namngivelsen. Den hölls ute i Ardre byggdegård.





   





 


nej, upladdningen av bilder håller på å krånglar, hela sidan hänger sig hela tiden. Och de e sånt jag kan bli gaaaaaaaaaalen av. hatar verkligen de.
Får testa senare.



Skit väder!!!!

När vi vaknade imorse var vädter helt okej men det blev snabbt grått trist och kall:( Jävla skit väder rent ut sagt!!
Trots det så packade vi väskan gör att gå ut lite. Till lekparken och leka och ha lie picknick. Therese Anna Emily och alla gubbar och barn.
Det slöt med att vi hamnade uppe vid skolan, där va det minst kallt men ändå VÄLDIGT kallt.
Pallade inte ens ta upp´kameran för att ta kort. Tog bara något på Annas fina mage:)



Nu ska jag upp å väcka Holly så vi kan ut å leka i kylan lite innan de e dags för pajlagning.

...xoxo...

Ikväll pallar jag inte..

..Skriva något längre inlägg och lägga in massa bilder från dagen.

Imorgon kommer iaf lite nya ur fina bilder på finaste Holly!!

Men idag har vi iallafall varit på namngivelse för min systerdotter Ebba. Härligt väder och en väldigt trevlig tillställning.



....XOXO....

härlig kväll---

Ikväll har vi grillat med Anna och Jonathan och bara haft de allmänt mysigt...
Imorgon är det Ebbas namgivelse...ska bli riktigt trevligt. ÄLSKAR sånna tillstälningar när barnen är i centrum.

Pratade med min Alex från Nässjö ikväll. Gud vad jag saknar honom. Hoppas vi kan ses i sommar. Våran vänskap är nått extra...right?;)

Nu hinner jag inte skriva mera...




fråga inte om varför de e händer överallt i ansiktena:)

...xoxo...

Skärpning nu!!

Fan va lat jag är idag då. Ska snart å hämta Holly men jag kommer fanme inte upp ur soffan. Suck på mig... måste diska å städa lite nu. Och få in alla mina kläder i garderoben.
Ikväll ska vi grilla med Anna och Jonathan. Myspysigt.
Kan någon komma å sparka mig i arslet så jag kommer upp härifrån eller??

Hipphipp hurra för min Mommo idag btw;)

Bästaste och intressantaste inlägget ever!!!!


....xoxo....

Färgat håret å "lagat" bilen

Blir fan inget dagens i-landsproblem idag. E ju ändå ingen som tycker de e kul förutom jag ;)
Jag är trött så ja ska nog gå å lägga mig bums strax...skönt att lägga sig tidigt för en gångs skull.

Jag färgade håret idag efter vi varit i stan, blev super nöjd...de e lite ljusare men ännu brunt. ska försöka ta en bra bild imorgon å visa. Tog en med cammen idag men de ser inte riktigt ut som IRL då e det ljusare:

  

Och själklart ville Holly va med å visa sitt hår...där snackar vi tjej som blir BRA i webcam iaf;)



Senare kom Patrik bort och fixade med min bil, fläktremmen skulle bytas och så va det någon skruv som hade hoppat loss :s jag höll lite i ficklampan, bjöd på cigg å kollade spolarvätskan. De e sånt jag e bra på. haha

Nej nu ska jag sova. Imorgon skall jag få träffa Emily och framför allt EDVIN... för det e så pojken ska heta. Super fint tycker jag

natti gott folk.

...xoxo...

En liten liten pojke..




Helt underbart söt...Emilys och Staffans nytillskott:)


Ledig dag

Och dagen började med härlig varm sol. Men den försvann efter ett tag. Så jag och Therese och Ebba passade på att åka in till staden för att köpa något fint till Emilys å Staffans lille pojke som vi äntligen ska få träffa imorgon:)
Hittade så klart lite annat med. Både till mig Holly och bilen. Och fan va jävla sur jag blir på dessa IDIOTER som lämnar sina hundar i bilar när det e gassande sol ute. Att det bara gäller 10 minuter e fanme ingen ursäkt!!! Stackars hundar. De va två bilar på parkeringen idag med hundar i. Den ena satt och skällde som en dåre och den andra satt och flåsade och såg heeeelt slut ut. De e då man skulle velat haft en sprayflaska och spraya rutorna med JÄVLA DJURPLÅGARE!!!! E det så svårt att bara ta ur dom ur bilen å knyta dom vid en stolpe i skuggan eller?

Nu sitter jag och Holly och kollar på IgglePiggle, men hon tycker hellre vi ska leka med dockorna. Så det ska vi väl göra nu innan det är dags att sova.




....xoxo...


Nu MÅSTE jag upp å sova...

Gick nyss upp för att se om Adde hede gått å lagt sig, de va ju så tyst.
Kom upp... de va släckt i rummet. Tände lampan och såg att där låg visst inte bara Adde utan även Holly.
Holly slog upp ögonen å sa "Heeeej min mamma" älskade unge.
Hon hade smugit in å mysat sig in i pappas famn.
Nu ska jag med upp å sova med mina 2 älskade!!!




Imorgon e jag ledig!!!! hörs då!

...xoxo...


Dagen I-landsproblem

Jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha på mitt nagellack???
Måste nog sätta på webcamen och be Ida om råd.


Helt jävla slutkörd...

Shit pommes va slut jag är, fötter,rygg och huvud. Å då e de bara efter 4 dagars jobb, snart e de 6 sagar i rad som gäller. Jaja, då känner man att man lever iaf;)

Idag precis när vi öppnade dörrarna till butiken så klev Anna och Therese (ebba med) in. Anna ville hitta något till Ebbas namngivelse på Lördag, och det hittade hon minsan, kanoners blev det. Och tro de eller ej. Även Therese hittade något. Oj, vad glad jag blev. Så den köpte jag innan jag slutade. Hon va SÅ fin i den.

Åhhhhhhh vad jag längtar att träffa Emily och deras nya lilla plutt!!!!
Just de, natten med Hampus sovandes här gick hur jäkla bra som helst. Han va lite ledsen å grät efter mamma,pappa och såklart Sebastian. Men de e klart det. Han har ju aldrig sovit borta utan sin mamma å pappa innan. Men sen somnade han och sov såååå got hela natten. Kl halv 8 gick jag upp och väckta Holly så gick vi in och väkte Hampus som var på strålande humör. Åt frukost och dom busade som dårar:) sen iväg till dagis.
De va riktigt riktigt rolig att få ha Hampus här. Det gör vi mer än gärna om. Han e en helt underbar liten kille. De har ni lyckats bra med;)

 nej nu börjat braiga Grays Anatomi..yeeeeeeeeeeeeeeeees:)

hörs säkert senare.


...xoxo...

Dagens I-landsproblem.

Jag: Hej, jag vill köpa den hör tröjan

Kassörskan: Ja det går bra det, men tyvärr funkar inte våran kortläsare så går det bra om du går runt hörnet och tar ut pengar.

Jag: hmmm...nja, det kostar pengar att ta ut från bankomat med detta kort

Kassörskan: jasså, men vill du att jag skall hänga undan den eller?

Jag: Hmm...ehhh..nja..kanske...fan va svårt då!!! Äh, nej häng ut den, det fanns så många liknande tröjor ju, så det finns säkert kvar.



En guldklimp är född!!!





GRATTIS GRATTIS till en av mina bästa vänner Emily och hennes Staffan. Idag kom deras bebis ill världen. En fantastiskt söt liten pojke. Längtar tills dom kommer hem så man får träffa den lille och ge dom båda en stor kram.
Deras "mellan" son Hampus sover nu gott uppe i Hollys säng (Holly får sova mellan oss inatt)
Holly tycker de e jätte spännande. "Hamus min kompis, han sussa min säng inatt" Hamus äta fuckost med mig imorgon"  Riktigt roligt. Får se hur det blir att komma upp med 2 barn imorgon, se till att dom får nya blöjor,frukost,rena kläder ovs. Samtidigt ska jag hinna fixa iordning mig för direkt efter dagis lämningen så e det jobbet som gäller. Ska bli RIKTIGT spännande å se hur de går;)

Nu tror jag att jag måste upp å sova...Hampus brukar visst vakna å vilja ha välling mitt i nätterna ibland..de e jag inte riktigt van med. HAHAHA.

......xoxo....


Dagens I-landsproblem!!

Det är något knas med vår digitalbox. Den visar inte någon info när man byter kanal...PLUS att det tar as lång tid för bilden att komma fram mellan kanalbytena (ca 2 sek). Var tvungen att gå fram och dra ur och sätta i en sladd bak på boxen. OTROLIGT irreterande!!!!





ge mig kraft!!!!

Jag MÅSTE börja äta mina vitaminer igen. Börjar känna mig sådär trött och sjuklig på kvällar och mornar igen. Började ju käka lite vitaminer för ett tag sen och då blev det betydligt bättre. Men eftersom jag är jag så ha jag sakta men säkert glömt bort det och nu e jag tillbaka på ruta ett. Undra vad det är jag har bris på?någon som har en aning?

Idag har jag jobbat jobbat jobbat. Kom hem lagom till kvällsmat. Falukorv i ung, mumsfillibabba.
Holly såg lite IgglePiggle (i drömmarnas trädgård) och bollibompa sen va det dags att gå upp i badkaret och trängas med pappa.

Hon e helt skogstokig i kläder verkligen. Vet PRECIS va hon vill ha och får hon inte ha det hon vill så blir hon tokig. Tillåmed när hon ska sova så vill hon ha vissa kläder. Ikväll var det morgonrock och grönprickiga byxor som var ett måste!!!! Men det kunde hon ju glömma. Kan bara tänka mig hur det skulle bli om man faktiskt LÄT henne bestämma vad hon skulle få ha på sig. Iframtiden menar jag. Nejnejnej, sånt bestämmer faktiskt mamma och pappa ännu. Hon e ju inte ens 2 år. Tokiga underbara unika och speciella unge damen. Guuuud så jag älskar henne.

Älskar älskar älskar dig
Från det kan ingen hindra mig
Och vad som än händer i världen och idag
Så kommer ingen någonsin älska dig mera än jag ;)





Funderar på att börja med en dagens. Inge mindre n dagens I-landsproblem. Vad tror ni om det?

Ni ska jag fanme äta lite ost å kex...sen e de Ballar av stål!

.....xoxo....

Trycker faktiskt sånt här e kul...

...både att göra och läsa andras svar:)



Du är utmanad!

DU:
1. Hur lång är du?
168 ca
2. Vad vill du bli när du bli stor?
Rik och fortsatt lycklig;)
3. Vad jobbar du med?
Butiksbiträde i klädesbutik
4. Har du långt hår?
Inte för tillfället, men snart så
5. Vilken hårfärg har du?
Brunt med ljusare slingor
6. Sminkar du dig?
Ja
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu?
svart vita
8. Har du kysst någon idag?
nja, pussat mera..

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop?
nixpix
2. Vem är bäst, mamma eller pappa?
Kan man säga att någon e bättre än den andra?? ... Mamma står mig absolut närmast så det får bli hon
3. Hur många syskon har du?
3 systrar och en bror
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ?
Ha det bra så hörs vi.
5. Hur många ställen har du bott på ?
OMG, 18 kanske?? glömmer säkert massor...
6. Vem i din familj stör du dig mest på?
Hahahaha, Therese isåfall, för att vi e så enormt olika. både på gott och ont
7. Vilken familjemedlem är snällast?
Holly
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?
hmm,,,hittade på? De får bli i fredags med Madde då, annars tar jag iaf minst en kaffe med Therese varje dag.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis?
Imorse
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?
eeehhmmm, Emily antar jag
3. Har du kysst nån kompis?
yesbox
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?
Nej
5.Vem har du varit kompis med längst?
ehhm, Ida tror jag
6. Vem känner dig bäst?
Adde vet mest hemlisar;)
7.Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?
Nej de e väl lite väl elakt. Men kanske säga att den inte riktig passade honom/henne
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
Nej!

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar?
Vågar gör jag väl, men tycker inte man skall göra det.
2. Klä dig annorlunda?
ja de gör jag nog
3. Vara dig själv?
Absolut
4. Visa dig i bikini/badbyxor?
Jo, men jag älskar det inte
5. Pierca dig?
Ja, been there done that.
6. Ha sex på offentlig plats?
Haha samma här
7. Vara omogen?
omogen e kanske svårt att "våga" va ifall man inte e det. Men ta fram lite barnasinne e inga problem:)
8. Äta småkryp?
varför skulle jag????

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast?
Igår
2. När var du på semester senast?
Blir min första riktiga i sommar... läääääääääääängtar
3. Vilken färg är det på din tandborste?
Grön o vit
4. Är ditt hår tråkigt?
njo, eller.....nej egentligen inte.
5. Vem såg dig naken senast?
Holly
6. Hur ofta duschar du?
varje-Varannan dag
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll?
run 12 brukar bli bra

Så, nu är du utmanad.. Låt mig läsa om dig!! Lämna en kommentar i det här inlägget så jag vet vart jag ska läsa..:)

Hejtjolahopp..

Jaha, då har man jobbat idag då, strax innan vi stängdekom Adde och Holly vi skulle åka till Väskinde för att fira Stefan och Filip som har och fyllde år. Trevligt och mumsmums med smörgåstårta.

Fan, jag har verkligen inget intressant att skriva över huvudtaget.

Har skurat diskat å putsat här hemma ikväll när Holly hade somnat och Adde gått iväg för att spela med bandet. Så nu glänser det här hemma.

Alltså suck på dom jävla tönarna som busringer mig på helgerna. E era fester så jävla tråkiga så ni inte kan komma på någo roligare än att ringa till mig och bete er som om ni vore 14 år???? Så extremt löjligt! jaja...roar det dom så, stackars människor.

Nej nu ska jag nog ta å ringa Ida plutten, berätta att jag jobbar VARJE dag när hon kommer ner och hälsar på:(

Ha en kanonkväll och glöm inte att kolla Söndagsparty med Filip och Fredrik som börjar snart.


....xoxo....

blablablabla

Japp, kom inte på någon bättre rubrik.
Även idag har det varit kanonväder:) Både jag och Adde har dock varit lite slöa . Blev lite dricka å trevligt sällskap igårkväll och sent blev det med. Men har iaf varit ute å lekt en hel del, tvättat och käkat glass i solen. Gud va jag älskar sol och värme alltså. Så otroligt underbart.

Holly har nästan blivit en pappagris:) Hela dagen idag har hon varit full av bus och på strålande humör. Överöst oss med pussar och kramar... allra helst pappan sin. Och när jag gick upp för att lägga henne strax efter 8 sa hon efter en stund " pappa komma upp" "pappa ska lägga mig tycka ja" "mamma akta dig". De har då ALDRIG hänt förut. Hon kan bli helt galen å bara gråta ifall inte jag går upp och lägger henne. Och nu ber hon mig FLYTTA på mig för att PAPPA ska lägga henne. Hahaha...jaja tokiga unge. MIN tokiga unge ;)

Nu e nya schemat på jobbet fastställt och mer timmar blev det. härligt härligt.

Nej nu ska jag upp å sova...jobb imorgon.


nattinatti gott folk.

....xoxo....

mera bilder...

från gårdagen kommer här. Mångamånga fina kort blev tagna denna härliga dag.





   



   



   



   

  








asa många bilder...men fina eller hur?


...xoxo....


några bilderr från idag...

det kommer mera...







som sagt...mer bilder kommer imorgon...

...xoxo...


....xoxo....

Vilken toppendag!!!

Vaknade vid halv 9 imorse, eller jag vaknade 5.45 men lyckades somna om, sen väckte Holly oss vid 8.30 med ett gott humör. Ner å käka frukost och packa iordning, sen in till Visby.
Har gjort massa mys, började i Almedalen, Lekte och gungade,matade fåglar,spelade boll och hade picknick. Mamma kom ner en sväng med och sen även Madde och Tilly. Jag,Adde och Holly gick vidare till hamnen efter en stund och vandrade runt och tog ett stopp på glassmagasinet. Sen gick vi vidare, såg på fiskar i dammen och tävlade om vems pinne som kom först längst den lilla ån i Botansikaträdgården, tittade på blommor och vackta blommande träd. Sen åkte vi och käkade på Sibylla och sen till en vän och hennes son och drack kaffe.

 

Otroligt härligt härligt har vi haft det. Holly somnade på 2 sek i bilen hem.  Lägger in bilder från dagen ikväll:)

Nu skall grillen tändas och vitt vin skall glasen fylla:) hahahaha där fick ja till de.
Ha en kanonkväll...de ska vi minsann ha. Hörs senare.

.....xoxo.....

RSS 2.0