Älskade dotter!!!

Hennes ögon lyser som ingen annans:)


Lite bilder


Spelkväll med Linus och Michelle






Trött Holly


Holly och några av favvo dockorna kollar på Pippi  Långstrump (pippi prumpprump)


De va Holly som tjatade om att bada klockan 5 på eftermiddagan men hon var den som ville upp först (Hu, jätte kallt i vattnet mamma, jag vill inte bada mera, inget kul)








Holly börjar få ganska långt hår:) De e jätte fint och jag är glad att hon ärvt pappas hår och inte mammas tunna slitna som aldrig blit långt


Helt inne i Pippi..


Busbusbus




Och detta e vad Adde gör ikväll, Han har kopplat datorn till våran nya tv:) han e N Ö J D




Ledig dag.

Och vad mysigt vi har haft det. Märks att Holly är helt annorlunda nu. Hon e "livrädd" att jag skall åka och jobba. Vill ha koll på vad jag gör hela tiden. Iförmiddags när vi gick till Therese så ville hon knappt gå in till dom (i vanliga fall hade hon rusat in med skor och hela köret på) men nu stog hon i dörren och höll mig i klänningen. När jag sa att hon kunde gå in innan för att jag skulle köra in vagnen så gick hon ut och ställde sig bakom mig, så hon verkligen va säker på att jag med gick in. Och sen stängde hon dörren efter  oss, tog mig i handen och sa "Kom då mamma, följ med mig" E väl rädd att jag ska sätta mig på huk och säg "nu åker mamma till jobbet, så får du leka med Wilma sålänge"

Annars idag har Kalle fyllt år (hur mycke vet jag inte) hahaha...så kass e jag. Så vi har varit där inne hela eftermiddagen, druckit kaffe, ätit tårta, lekt i lekparken ätit pizza and so on....

Hittade ett godis idag, ett godis som för mig tillbaka till barndomen. Minns att mamma och pappa ofta hade dessa karameller hemma och jag bara älskade dom:) Aksen ser lite annorlunda ut nu men karamellerna smakar precis som förr...(dock tyckte jag inte om dom längre:) eftersom jag inte alls e förtjust i godis å sötsaker)



Imorgon börjar jobb igen, lördag tom fre

...xoxo...


The new me...

Har gjort en drastisk förändring, från långt mörkt hår till kort super blont.
Har bestämt mig för att få min narurliga hårfärg tillbaka och behålla den. Mitt hår pallar inte med att bli färgat om å om igen längre. Trist bara att de typ bara e Anna som tycker jag passar i mitt naturliga hår:s hahahaha



Denna bild togs bara som hastigast hemma vid Therese med hennes cam. Kommer bättre senare.

Nu ska jag mysa å busa med Holly. Sen bär det av till stan för mig,Therese, Holly,Wilma, Ebba, och Emil.
Kanske ska ha med en barnvagn till varje unge, E man barnvagnsmaffia så får man ju föra sig som en med:)

...xoxo...

MYS!!

Kom hem kl 20 i 8. Adde var inte nere så jag smög upp för att se om han somnat jämte Holly. När jag kommer in slår Holly upp ögonen och ger mig ett STORT underbart härligtlrrrnfr och fnissar till, jag kryper ner jämte dom och så somnar vi, alla 3 i Hollys lilla säng:) DET är mys på hög nivå de!!!

Imån e de jobb igen, nu ska vi kolla första Omen filmen (orginalet, ej nyproduktionen).





....xoxo....

Stress stress stress..

Har varit sjuktmycket folk på jobbet idag, E HELT slut verkligen. Är ju ännu halva priset på allt och folk e som galna. Vi hinner inte städa butiken heller, så vi får börja tidigare på morgonen istället för att hinna med, provhyttarna e fulla av kläder, Ligger kläder å grajs över allt på golv. Men som jag sagt innan, de e riktigt kul när de händer så mycket. Äntligen har Thaivagnen öppnat precis utanför våran ingång oxå...jammijam!!!!
 
Holly vaknade vid typ halv 5 imorse och vägrade somna om. hon kom bara med massa dåliga bortförklaringar hela tiden. "Hmmm, vart e min snuttis nu då??" så gick hon in i sitt rum för att hämta den, kom tillbaka och la sig ner och jag sa att nu skulle hon faktiskt sova "hmmm..och var e nu min docka då??" ur sängen å in på rummet för att leta efter dockan. Och sen fortsatte de så...
tokstolle:)

Nu skulle jag behöva städa å möblera om lite....men inte orkar jag de inte.

...xoxo....

Cider någon??

Hahahaha, så jäkla ful. Kankse skall börja göra reklam för cider?? De ser iaf ut som om de e de jag försöker mig på här:


Extremt roligt!!!

Hahahahahha....fy så jäkla kul alltså. Skrattade så jag grät när jag hörde detta klipp.


Nu e jag riktigt förbannad

Vad är det för fel på vädret egentligen. Jag som e ledig idag, enda lediga dagen på 13 dagar, och så REGNAR det och e kallt!!! Skit åxå, vi som skulle åka till Hide och ha en riktigt mysig familjedag. Nu vet jag inte vad vi skall hitta på, kanske blir loppisrunda på ön. Är iaf glad över att bara få vara hemma med mina två härliga pärlor. Ikväll är vi bjudna hem till Addes pappa och Fia för att grilla. Ska bli mysigt de.
Nej nu ska jag gör nått:)


...xoxo...

2 kvinnor, 2 barn, 1 "man"

En "vuxen" man träffar en kvinna, och även om deras förhållande är stormigt så bestämmer dom sig ändå för att försöka få barn 

Det lyckas och mannen beskriver för denna kvinna hur spännande han tycker det är och pratar om den kommande bebisen och framtiden.

När han då gjort denna kvinna gravid så träffar han en ny tjej och blir förälskade i henne.

Han tycker då att kvinna "nr1" skall göra abort, vilket även hon till en början överväger .

Det blir mycket tjaffs fram och tillbaka men kvinna "nr1" ändrar åsikt och bestämmer sig för att behålla barnet.

Hon tycker helt enkelt att man får stå för det man gör.

Mannen väljer att helt avstå från ultraljud, förlossning m.m och väljer att istället att skaffa ännu ett barn, nu med kvinna "nr2"

Inom loppet av ca ett halvår efter att gjort kvinna "nr1" gravid 

Vem kan nu säga att ni tycker denna man agerat förnuftigt och vilka tycker rent av synd om honom?


HELT slut.

Nyligen hemkommen från jobbet. Och snacka om att jag e slut. Har jobbat sen i lördags och idag har de varit kaos på jobbet, fullt med folk hela tiden, dom handlar ju som galningar när det e halva prset ju:) och då var det ändå dagen innan löning. Kan bara tänka mig hur det blir imorgon, när alla fått in stålar på kontot:) OMG. Men de e verkligen kul när de e så mycket folk, men oerhört stressigt. Varje kund kommer ju dessutom med typ 20 plagg var, som skall skannas in,larmas å galjas av och vikas. Man e HELT slut i huvudet när man kommer hem. Och som sagt, imorgon lär kaoset bli ännu större. haha.

Nu ska jag rå slappa.

kanske kommer det något spydigt inlägg sen, beror sig på vad folk skrivit å kommenterat på bloggar. Some of you know what I meen:)

Idag smäller det..

....skall snart in och jobba. Förhoppningsvis blir det tonvis med folk. Idag börjar vår STORA rea. Halva priset på ALLT i butiken (ordinariepriser) Alltså på ALLT barn,dam,herr kläder, underkläder, kosmetika. Så kom igen gott folk. Kom in och shoppa loss på Klädhuset M som ligger vid Ica MAXI.

Nej nu ska jag ÄTA. Hörde ni det Mamma,Emily och Therese. JAG SKA ÄTA:) HAHA.
Ska försöka få tag på en våg och se om ni har rätt.

Det jag skrev om i tidigare inlägg (något tråkigt som hade hänt) Addes pappa Stefan hade fått en hjärtinfarkt. Men nu e han frisk igen och har fått gjort en operation. Hoppas på att inget mer händer. Vi älskar ju den där goa Stefan. Alla gör det! Tillåmed Holly...Även om hon mest verkar vara rädd för honom:)

Nej äta var det ja...








...xoxo...

gravid!!!

Jag tror (nästan säker på) att Crisma e gravid. Fy fan va jävla jobbigt!!!

Idag har de hänt massor!!!

...eller inte:)
Dagen böörjade med att Holly och jag försov oss, vaknade kvart över åtta. Nej å göra älling, kom på att inte ens dagis väskan var packad. Holly skulle kläs på, jag skulle kläs på och hinna sminka mig, packa väska. Var klara men kom på att vagnen måste ju med till dagis med (Adde skulle hämta) In igen, slänga in vagen i bilen. -Så Holly hoppa in i bilen nu. What??!!! Skit oxå, bilbarnstolen satt i patriks bil. Ur med vagenen igen, springa bort till Patriks bil...hmmm..dagen började bra. Men vi kom ivägiaf och jag kom in till jobbet i tid trots allt. Skulle jobbat till 7 men fick åka hem redan strex innan 4. Adde va tvungen att rycka ut, de hade visst brunnit på brandstationen i Slite...hahaha, fatta komiken, brunnit på brandstationen:)

Jaja...
hem å hämtade Holly, sen har vi bara mysat hela dagen å kvällen. Sett Mora Träsk (obeskrivligt vad skönt de var att slippa den där Pippi) Sen har vi varit ute och målat med vattenfärger på asfalten och busat mest. Holly tyckte dock det blåste för mycket och ville antingen ha vantar eller gå in:) haha


Nej nu ska jag och Adde mysa...lite vin ost och kex...bara för att:)

funderar på att göra en förstoring av denna bild...






...xoxo...

INGE KUL ALLS...

..har hänt. Är trött, vill sova men kan inte. Har hänt tråkiga grejor:( Det verkar ganska bra nu men är otroligt chokad. Adde e påväg hem med båten, Han har varit i hulstfred över helgen och sett Metallica:)
Jag har jobbat i helgen, Holly har varit vid Therese och Patrik. Tack föratt ni alltid finns där, ni e guld värda!

Annars har det inte hänt så mycket mer och lär inte göra heller. Jobbar hela veckan nu. Menmen man vet aldrig.

Finaste flickan ever!!!!





Nu ska jag forsätta kolla Drama filmen på 3.an...Anna Nicole Smith

....xoxo....

The botten is nådd...

Hur långt kan man gå, hur lågt kan man sjunka??

Sjuka, pinsamma och otroligt dumma människor...

Ångest!!!!

Sista lediga dagen idag. Sen blir det jobb i många dagar. Lör sön mån tis ons tors fre lör, ledig söndag jobbar igen mån tis ons tors, ledig fredag sen jobbar jag igen osv... känns oerhört jobbigt. Inte just för att jag ska jobba men för att jag inte kommer få träffa Adde och framförallt Holly!
 Holly kommer jag träffa en timme om dagen, på morgonen innan hon börjar dagis.
Sen sover hon när jag kommer hem eftersom jag slutar 7 nästan varje dag!!! Visst Linda på jobbet har även hon små barn men hon har valt att vara TF och därmed jobba mycket. Jag har sagt redan från början att dom dagarna jag jobbar räckte bra. Jag behövde inte mera timmar.
Kändes skönt att ha mina lediga dagar då jag bara kunde få vara hemma med Holly.
 Igår mådde jag så otroligt dåligt över detta och hade verkligen panikångest. Kramp i magen och mådde nästan illa. Gud vad jag kommer sakna min Holly!!! Men de e mycket på jobbet nu, och jag vet att jag verkligen behövs. Men man kan ju inte sticka under stolen med att det e jobbigt att gå miste om familjetiden.
Inte en enda dag denna kommande vecka kommer jag få sitta runt bordet med min familj och äta kvälls mat, inte en dag kommer jag få lägga Holly eller vara ute och leka med henne. Klart de känns jobbigt!!! Suck och fy.
 Hoppas ni förstår mig rätt. Självklart e jag glad över att jag har jobbet och trivs kanon med det. Önskar bara att det fanns bättre rutiner och man visst vad som gäller och inte. Ofta känns det bara kaotiskt. Vilket gör att även stämmningen på jobbet dras ned. Älskar jobbet men på ett jobb behöver man kloka regler och rutiner för att vi anställda skall kunna jobba bra. Det känns just nu som om det behövs en bra lösning.
I onsdags var Linda sjuk och behövde att jag kunde hoppa in  bara över lunch tid, Men jag hade verkligen inte den möjligheten och då blir det direkt kaos. Jag mår dåligt för att jag inte kan ställa upp, hon mår dåligt för att hon inte kan jobba, man måste kunna vara sjuk utan att behöva må dåligt över det.
Nej nu svammlar jag en massa....allt blir ju helt snurrigt och kommer förmodligen misstolkas...ska jag ens posta detta inlägg????
Jag gör det så får dom som har funderingar komma och fråga mig:) haha. Menar inget illa....vill bara inte att Holly skall behöva vara utan sin mamma så mycket:( Men det löser sig....allt löser sig så småningom.

...xoxo...

Tack Syster

Min kära syster yster har fått otroligt fina bilder på vår vackra dotter







ville bara visa dom:)

Holly Hjärta EMD

Här kommer en liten filmsnutt på Holly när hon fick se dom live. Synd bara att kvaliten inte e den bästa och och att jag ALDRIG lär mig att INTE vrida kameran när jag filmar. Jaja...ni får vrida på era huvuden istället:)










Btw så stannade jag inte i stan idag. Kände mest att jag skulle suttit där och dragit ner stämmningen. I inte alls sugen. De enda som hade varit kul hade ju såklart varit å få umgås med Paulina och Ida bara. Vara inne i Visby å bara ha trevligt. Men men, jobbade hela dagen, hämtade Holly och va inte hemma förrens strax innan 8 och då pallade jag inte ta mig in igen. Ida har nog minst lika kul utan mig:) Kommer sakna henne dock. Ska passa på och se en skräckis nu...

Jobba idag:(

Ska ficka lite här hemma sen skall jag in och jobba 12-18. Ida och Holly är i Visby, dom tog bussen in med Wiolma Ebba och Therese imorse. Dom ska bara strosa runt och ha det mysig. Sen Ikväll ska/skulle jag och Ida gå ut. Se på Timbuktu´och festa. Men jag är verkligen inte ett dugg sugen. Kanske stanna hemma och bara tar det lugnt. Eller så e jag kanske med början av kvällen och myser i Almedalen med henne och Paulina och åker hem senare. Får se hur det blir.
Hatar att ha sånhär beslutsångest.
Nej nu måste jag fixa.
Höres.
...xoxo...


Kneippbyn/Nickelodeondagen 12.07.09

Igår hade vi en härlig rolig dag. Holly va helt extas hon fick se sina idoler live: Pippi Långstrump och EMD:)

Emil var modig som alltid och åkte linbana










ihhhh...uppe på pippis skökvind va de en hel del läskiga saker.







Larven var lika läskig som på Öland men skulle ändå åkas:)




Zelina och Ellen va på autografjakt och lyckdes få samtliga artisters autografer..här e dom med Idol-Alice




Ida tycker om att bada iaf:)




Det gör INTE jag...




På Nickelodeondagen strömmade det in folk.




Mamma, Holly och Emil i vimmlet...








Holly blev trött och då måste hon ju få pilla lite i mammas hår.




Men sen fick hon höra att EMD satt igång och då blev det fart på henne minnsan:)




Film kommer senare.


Tjejkväll 10/7

Här kommer lite bilder från tjejkvällen vi hade i fredags med.


































Och kul hade vi minnsan!!!!!!

Liten tjej blir 2 år!!!!

Den 9/7 blev våran lilla tjej hela 2 år. En helt underbar dag med en extremt stolt Holly:) och ännu stoltare föäldrar...

Dagen började med sång och presenter




Det sista på tårtan skulle fixas.


Sen kom allt folk för att fira Holly.






Hahahahaha...primadonna;)
















När folket hade gått så tog vi lite vila på soffan innan nästa gäng kom.












De va de de....

Nu skall vi till Kneippbyn... först för att leka sedan för att se på EMD, Johan Palm, Markoolio, Alice, Måns Zellmerlöv mfl på kvällen.  Härlig dag med andra ord:)

jobbat..

...och inte mått nå vidare alls idag, helt snurrig och kallsvettig, menmen. Jobbade dagen ut, åkte och handlade till Hollys kalas, hem, städa slog in paket.

Nå mer har inte hänt. Hoppas på bra väder på torsdag så vi kan vara ute och fira våran Holly på hennes stora dag.











Visst e hon fin våran tjej:)

Ne, softa/städa

...xoxo...

visste e jag kass??

nu e jag fanme fymt kass på att blogga, men tiden finns inte riktigt. Jobbar 9-19 varje dag nu istortsett och på kävllarna när jag kommer hem e de massa som ska fixas. Och de finns inte heller mycket att skriva eftersom jag jobbat hela dagen :s haha. Och på onsdag natt kommer MIN Ida och på torsdag fyller vår fina tjej 2 år!!! så det är mycket som ska fixas. Paket ska slås in, bullar skall bakas ballonger skall blåsas, golv skall skuras,tvätt skall tvättas, tårta skall göras. Och som sagt slutar jag 19 varje dag. får se hur vi skall hinna med....



Trist väder, dont ya think???


...xoxo....

Nu e klockan mycket...

...och jag ska sova..

Måste bara lägga upp denna härliga bild


ÖGON SOM TINDRAR

Härliga dag!!!

Idag har jag varit ledig och Holly likaså. Har varit en helt UNDERBAR dag verkligen!!!!

Här bär det av till familjen Hedman/Lindby..(typisk Holly min, när hon kisar mot solen)


Efter en liten stund kom även Hampus och Sebastian som skulle va vid oss och leka medans Emily och Staffan åkte med Edvin på återbesök vid sjukhuset.




Poolen blev snabbt ouckoperad (stavning)?




Ebba fick en egen liten pool:)




Här va det grillat, med HELA gänget, bara Jonathan fattas....


  

Nu va de dags för stranden och lite kvälls dopp















E det inte underbart eller???
Som ni märker så satsar jag mest på bilder nu.... vad tycker ni? e de bara drygt eller skall jag fortsätta me de?
En bild säger mer än tusen ord? Så sant så sant.

...xoxo...

Grattis älskade syster!!

Idag fyller min underbara syster år!

Hoppas du haft en underbar dag. Älskar dig i massor.

Storasystrar är grädden i livets kaffe


En syster
Av: Siv Andersson

En syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till dig
med ett kärleksfullt band.

Som lilla... eller stora...
är hon dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör din levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet
varifrån du kom,
att hon ser vad du gör
och att hon bryr sig om.

Med henne kan du dela
både sorger och skratt...
En syster är en gåva
- en ovärderlig skatt.

 En syster är en liten bit
av barndomen som
aldrig kan gå förlorad


RSS 2.0