my little girl...


nooo... O`malley

dog idag i Grays... nu känns det typ som "jaha...vad ska nu hända om inte han e med. Nu kommer allt bli mycket tråkigare." men redan nästa program har man glömt honom, ne inte riktigt kanske.

Ja, idag skulle jag varit ledig men icke...kl 12.40 va jag inne på jobbet och fick jobba till ca 18.30. Va verkligen INTE en bra dag på jobbet....så arg å irreterad har jag aldrig varit på jobbet förut tror jag. Fy, hoppas inte de e desamma imorgon för då brister de.

Imorgon e de jobb igen...på fredag med..
Nu ska jag se på äckliga fråga Olle...mår redan illa....måste man se ut som ett freak bara för att man onanerar???

Juste...lite av de jag shoppade:

Grymt bra balsam och spraybalsam


Lite smått å gott (öronhängen diadem och löögonfransar till på lördag)


Hoodtröja med tryck på ryggen




3 st grymma jeans


Åså köpte jag lite till...bla en klänning reserverad för lördag:)







Nu gäller det..

...snart snart snart börjar Grays Anatomi... om 2 min!!!! YES!!!!!!

vad är detta för djur??

fotade Adde ... den?det? satt i vårat tak


----


Wzup med Andreas??

va pysslar den lilla pysslingen i idoljuryn med? Varför i hela fridens namn sitter han med fula stora solglasögon på sig inne i studion???

Klaga inte...jag har lagt ner min själ i att fixa dit solglajjor på honom!!!




Okej nu fick jag svaret....


De gick kanon bra...

tyckte verkligen de gick jätte bra i intervjun och dom verkade jätte intresserade..men än e det många som skall intrevjuas så jag försöker att inte ha för häga förväntningar.

Efter intervjun så kom adde hem på lunch och anna kom in å snackade lite. Ikväll ska det lagas lasange, Anna va med sugen så hon får hålla oss sällskap, eller ska vi hålla henne sällskap? vi håller varandra sällskap:) haha

Nu ska jag fixa med lite grejor...sen ska jag hämta min älskade Holly. Gud va jag älskar henne alltså...så otroligt obeskrivligt mycket.

Måsgte tipsa om asa bra makeup removers
Jag älskar dom...

Minnen

snacka om minnen...eller hur Ida ;)




Jag gillar...

....så OTROLIGT bra!!!!!! NI MÅSTE LYSSNA

Tyvär hittade jag inte en video som gick att lägga upp....den är annars med riktigt bra


ojojoj....

Imrogn e det arbetsintrevju som gäller....crazyfisch...har ju typ aldrig varit på någon klokt...vet inte hur jag fått alla andra jobb men någon arbetsintervju kan jag riktigt inte minnas. Hoppas det går bra. Skulle jag nu få detta jobb så känns det oerhört trist att lämna mitt nuvarande jobb. Älskar ju det...ÄLSKAR att jobba med kläder. Men de e ju så jobbigt att aldrig känna att man har ett klokt schema och timmarna jag har nu e så få. Och biten att åka är ju inge vidare heller. Får se hur allt går nu.

Sen på tisdag...åh, vad jag längtar tills tisdag...då ska jag och några av brudarna in och shoppa loss... I love!!!
Ska bli så himla kul.

va något mer jag hade att berätta men det föll bort...



Älskade unge!!!

Min lilla lilla underbara Holly är sjuk:( Hon har hög feber. Stackars liten, det gör så otroligtont i hjärtat att se henne såhär. Imorse grät jag i bilen in till jobbet. Holly ville SÅ gärna ha sin mamma hemma, hela morgonen klängde hon sig fast krin min hals och kramades och ville sitta i famnen och bara mysa. När det var dags för mig att åka till jobbet så skrek hon så det skärde i hjärtat "Nej mamma, stanna hemma hos mig!!! Snälla mamma" fyyyyyyy!!!!!!!
Nu sover hon iaf och verkade betyldigt piggare nu p kvälls kvisten.

Nu närmar sig våran ute kväll med stormsteg tjejer...så jävla kul vi ska ha!!!

Bild update (inte särskillt mycket kort tyvär...mes på dom jäkla katterna)

Anna...en av dom vackrastekvinnor, både utanpå och innuti


Tro de eller ej, men jag har faktiskt börjat våga ha uppsatt hår  :o





Min helt underbara fästman


Holly på "mammas lekplats"


Måste torka ruschkanan först eftersom de hade regnat..






Åså katterna....












Vill inte sova...

bara för att jag e ledig imorgon och vet att jag jobbar fre-sön så känner jag att jag måste vara vaken extra länge.

Sitter och chattar med Emma om dagens blogghysteri, de e ju sjukt......

trött så in i...

Jobbat hela dagen lång och när vi stängde butiken kl 19 så började personalmötet...kl 21.20 var de slut och jag körde bilen hem mot The Slite. Imorgon väntar en ledig dag. Ska och planera lite med loppis mammorna sen vid 10.30 skall jag vara barnvakt, ska försöka hinna få lite gjort här hemma med och kanske klämma in en fika med Linn.

På fredag jobbar jag hela dagen lika så lör och söndag. Men skall nog käka middag med Madde, Amanda och kanske Frida på Lördag kväll...hade ju varit mycket trevligt.

Nej slappa en stund till sen sova sova.


trevligt...

imorse väcktes jag och Holly av Jonathans och Emils glada röster utanför...gick upp och käkade frulle och klädde på oss och begav ass av till musiklekis med våra vänner. Holly tyckte det som vanligt var superskoj med all sång och musik och fikat va lika gott som vanligt.
Hon och Hampus satt och sjöng med i sångerna som vanligt men sen spritter det för mycket i bena på dom och busandet börjar:) de e ju så det e. Tråkigt och irreterande att höra suckande "herreguuud" när barnen vill leka...men tack å lov bryr dom sig inte om att andra mammor inte tycket att barnen skall leka och stojja (stojja, finns de något som heter så eller var det något jag just hittade på)

Efteråt åkte jag och Holly in till staden för att besöka Mommo Annelie... Hjälpte mamma byta rum med Simpsson och det blev SÅ JÄKLA bra alltså...super nöjd och jag tror mamma och Simon tycker lika så.
Var även förbi gammel mommo och gammel faffa en sväng och fikade. Mycket mycket trevligt. Tråkigt att man inte ses oftare. Måste ta tag i det och göra något åt det. Måste också berätta att det faktiskt verkade som om tillochmed dom var impade av min nya ,mobil..haha.

Tror helt ärligt att jag ska gå och sova nu...e super trött och imorgon väntar jobb och möte. GÄST.

ha det gott gott folk:)


jaaaaaaaaaaaaaa!!!

Såg precis att Grays Anatomi skall börja igen, den 30.e september...JAJAJAJAAJJAJA!!! Jag verkligen ÄLSKAR det programet.
Kommer ni ihåg de spännande slutet förra säsongen??


Gotland..

Idag har jag jobbat, en ganska lugnt dag, men otroligt lång. Söndagar är dom absolut jobbigaste att jobba. Söndagar känns som familjedagar tycker jag. När man vill vara hemma och bara vara...vara med öa familia.
När jag kom hem så va de bara att sätta igång med maten. Lax,potatis och hotsweetchili sås ala Linda serverades slutligen på bordet... gott som tusan.

Sen var de mys,bad och bus som gällde för hela slanten. Therese med familj kom förbi en sväng. Konstigt nog blir Wilma och Holly alltid lika uppspelta över att se varandra...som att dom inte sett varandra på flera dagar, trots att det egentligen bara var några timmar sedan.



Holly har börjat med en märklig grej när jag skall lägga henne. "mamma kan du killa mig lite på magen tror du???" javisst kan jag det..jag killar(drar mad fingrarna över magen) henne över magen..."åså här...å här å här" fötter ben armar och rygg...sen plötsligt "så nu e de bra mamma, nu räker det" så somnar hon på studs. hahaha.

Imorgon börjar jag jobba kl 2...ska hoppa in för Chamilla som ska leka fotomodell:)

Annars ikväll har vi glott på tv med Anna och Havanna....alltid lika trevligt.

Anna gick just in till sitt, men innan det han vi snacka lite skit. Bla om vad vissa fastlänningar har för syn på Gotland. När jag bodde i nässjö så bad mig folk alltid säga något på Gotländska "men kom igen då, säg nå kul på gotländska" ....haha, va ska man säga???

Eller som när dom skulle komma ner å hälsa på när jag flyttat hit igen. "Ska vi ta med oss mat och så??"  "men shit finns den därmuren på riktigt alltså, jag trodde bara de va något ni hittade på" "tillhör verkligen gotland Sverige" ja alla möjliga idiotiska frågot och funderingar. Man kan ju undra vad dom tror om oss egentligen...


Gårdagens kräftskiva..

var otroligt lyckad. Jätte gott och super trevligt.
Det började med att vi åt kräftor med tillbehör hemma vid familjen hallgren/gardelin sen gick vi vidare hem till Anna där vi spelade sällskapsspel och höll låda...långt in på småtimmare...halv 4 rättare sagt kom vi alla i säng.









Syns det vilka som är köpta och vilka som är fiskade själva?:)


Mamma med sin underbara härliga och trevliga man...we like:)




Alla famnar upptagna:)


Mamma e lycklig över att äntligen få äta kräftor
































Idag mår jag som jag förtjänar. Ikväll blir de mys med ost och kex (tack Bempa)

Ohhh..brorsan..

ja ska softa med din guzz snacka med din guzz..chilla med din guzz...ohhh brorsan..jejeje..

jaha...idag är det torsdag. Imorgon åker Min Ida utomlands:( pratade just med henne...hon dränkte sin nervositet i vin. haha.

Idag har jag jobbat 9-19, imorgon 9-16.30.
Sen bär det av till The Slite för kräftskiva med vänner och familj. Ska bli MYCKET trevligt. Mamma kommer och tar med sin kärlek Bempa. Jag har dock haft äran att redan träffat honom:) Dom kom införbi jobbet idag. Verkar vara en super go kille. Och mamma och han passade ihop like a glove:)

Igår fyllde Alexandra år....här följer några bilder från de:

Ebba och Adam smäller i sig tårta och kakor


Födelsedagsbarnet...



















fan va kul vi ska ha imorgon!!!!!

Grattis grattis

Vad är det för en dag? jo lilla Alexandrar 1 års dag.....hipphipp hurra vi gratulerar med en enkel tullipan:)


inge alls att skriva egentligen...

Välkommnade Therese m barn, emily med barn, therese  L med barn och Malinmed barn imorse hemma/utanför mig sen bar det av till musik lekis... vilket var mycket trevligt...eller ja...kul å prata med vänner och se barnen ha kul. Men jag har verkligen jätte svårt vid bara tanken att jag är i ett församlingshem. Känns som om jag är olaglig som är där och är så extremt okristen. Men jag är väl bara fånig. Sen gick jag och therese L hem till syrran och käkade lunch och efter det åkte jag och Holly in till visby för en heldag med min syster Madde. Vi gick på fornsalen/fenomenalen, käkade på resturang och shoppade lite. Imorgon måste jag verkligen ta de såååååååååååååå lugnt för sen e de dags för 2 heldagars jobb. Måste måste MÅSTE orka.

Känner mig OERHÖRT kass för att jag inte varit nere vid familjen Hallgran och firat Sebastian ännu:( Stackarn...han brur sig kanske inte så mycket om att vi inte varit där å fikat men han har inte heller fått present ännu...och det e ju de viktigaste när man är hela 7 år:) men han ska få det imorgon. Hoppas han blir glad. Han verkade iaf förstå när jag förklarade för honom att jag varit så sjuk och så.

Imorgon fyller Malins Alexandra 1 år...då blir det kalasis där. Alla hennes hembakade kakor ligger i våran frys....gissa om Adde suktar efter dom? haha

Pallar inte lägga in bilder idag... får bli imorgon,. Någon som kan tipsa om en bra film jag kan ligga och halvsova framför imån kanske?

Pratat med läkaren...

Det dom kunde säga var att jag förmodligen bara hade åkt på en rejäl och ihållande förkylning som att jag absolut måste ta det lugnt och äta och drika mycket. Den ärkänslig mot överansträngning och bryter ut på nytt varje gång jag ansträngt mig för mycket, Var det inte bättre i början av nästa vecka skulle jag höra av mig igen.
Märks att dom e trötta på alla som kommer med sina förkylningar och tror dom fått svinis (vilket jag inte tror jag fått) men jag vill ju veta så jag inte har nå annan skit i kroppen. Hostan har blivit värre nu, ibland hostar jag så jag inte hinner få lyft emellan. Suck.

Jaja...nu ska jag väl vila då vilket inte riktigt är min grej..menmen:(


Picture update...












Patrik ska iväg och fiska kräftor:)


Trött Holly, mysig mamma


Målar naglarna och är otroligt fokuserad...


Holly kladdar med sina nymålade naglar i håret:s


Första kortet med nya mobilkameran




Nu ska jag kolla den där serien på 4.an....

ännu en sjuk dag...


Åkte in till jobbet som vanligt i morse...kände mig äntligen lite piggare. men närmare halv 1 började jag få sån jäkla frossa och mådde allmänt kass. Helt svag i kroppen och orkade knappt lyfta upp dom tomma kartongerna på en vagn för att köra ut på lagret? 7.e dagen jag är sjuk nu. Vafan e detta lixom? vad har jag åkt på??? Måste kontakta min läkare på Måndag tror jag. börjar bli orolig...eller nej...inte jag kanske men alla mina nära och kära.

Så någe vin mat och övernattning vid mamma blev det inte ikväll. Sitter hemma och myser med la familia bara... har precis tagit en lååång härlig dusch.

Jag och Adde kommer snart separera...pga de där jävla farmville, va är grejen med det?
-fan asså, jag diskar snart jag måste bara skörda...
- men vafan ge dig nu jävla tönt alltså
- nene... jag plöjer och sår bara...kan skita i och skörda..
- de e ju extrem tönt ju

de e fan inte okej!!! Folk...VUXNA folk sitter på facebook och skördar på någon farm...tar de på största allvar.. varför i hela världen gör man det för?? jag förstår verkligen inte grejjen


nej softa lite till så komer de säkert upp lite kort sen.

Mys

Sitter här med Adde Anna och vHavanna... holly sover sen 2 timmar cirkus.
Har kollat idol och kollar nupå kändisdjungeln....äckliga ormar å skit...inge program för mig asså.
Vi bara myser å umgås. har lite videosamtal med ida med så hon får va med på ett hörn.

Imorgon ska jag äntligen jobba igen...efter mina många sjuka dagar...dock ännu inte helt frisk men vafan då....lör- sön e inte så långa dagar. Efter jobbet ska jag hem till mamma, sova kvar där eftersom hon bor i stan å jag jobbar på söndag med, slipper åka dom där 3,5 milen.
Vi ska vara mysa..kanske äta gott å ta nå glas vin...de e så underbart härligt:) Måste ju få höra alltalltallt om den härliga mannen;)

Nu ska jag va social:)

juste...idag va vi ute vid Hollys gammelmommo och myste...gick igenom hennes kläder från när hon va ung och hittade riktigt mycke finfina plagg!!!! BeBeBe avundsjuka vettja...hihi.

...xoxo...


Kändisdjungeln

Såhär lät löd Ida och min konversation under tiden dom fyllde någon jäkla glaskopa över en mans huvud med massa äkliga kryp:


[21:38:05] Ida Månson: jag kan fan inte se detta
[21:38:11] Ida Månson: ORMJÄVLAR!!!!
[21:38:17] Elin Hedman: faaaaaaaaaaaaaaaan...jag dör
[21:38:18] Ida Månson: e dom dumma i huvvet eller
[21:39:00] Ida Månson: jag dööööööööööööör
[21:39:22] Elin Hedman: uuuuuhhhhiii
[21:39:27] Ida Månson: helvete
[21:39:49] Elin Hedman: ahhhhhhhhhhhhhhh
[21:39:56] Elin Hedman: de e fanme en dinosaurie
[21:40:09] Ida Månson: hahahah ja
[21:40:14] Ida Månson: så in i helvete
[21:40:27] Ida Månson: fyfan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[21:40:33] Ida Månson: de e ju sinnes sjukt
[21:40:56] Ida Månson: det var det äckligaste jag sett
[21:41:02] Ida Månson: PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK
[21:41:03] Elin Hedman: bläbläbläbläbläbläbläbläblääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

Äldsta grabben i gänget!!

Grattis härliga Sebastian som fyller hela 7 år idag!!!




Sämre igen:(

jäkla skit, idag känner jag mig sämre igen, va e dehär för skit förkylning....blir så arg alltså!!!
Får se till att ta de riktigt lugnt idag alltså.... ska försöka få Anna att gå med på å grilla ikväll:) eller om vi iaf kan få låna hennes grill.

Nu ska jag käka något...för JA....jag äter faktiskt..

Juste...filmen till Ida ja:) som vanligt e jag dum i huvudet och filmar snett...menmen...ska försöka göra de bättre nästa gång:)


Holly sjunger som vanligt...


Fotboll och Idol

Jag börjar må bättre gott folk!!!! tjiho...men än är jag långt ifrån helt okej:( så inget jobb imorgon heller. känns verkligen surt. Men det e väl som dom säger, lika bra att se till att bli helt frisk först. Men jag e ju sådär så när jag väl börjar känna mig lite lite piggare så ska jag sätta igång å diska å städa å ha mig direkt. Hatar verkligen att bara ligga still i sängen.

Nu sover Holly, den sista halvtimmen innan läggdags satt hon och Adde och kollade fotbollen, han försökte få henne att säga allt de man "ska säga" när man ser fotboll, "kom igen då sverige!!" "in me den i målen nu då" "vakna nu Zlatan" osv...haha...men hon tittade bara på honom och verkade tycka att han fått någon slags knäpp:) bra där Holly.

Nej nu ska jag väl slå mig i soffan med.

Väntar på cod från videofyme...när jag fått den kommer det upp en film som Ida kommer gilla:)

...xoxo..

Pink fyller 30 år idag...

grattis grattis till henne.... snart du Ida, snart står vi där i Globen och kollar på hennes konsert...ska bli SÅ JÄVLA SKOJ



NU SKA JAG SOVA...NATTINATTI...


oj så nyttigt!!

Hade inte ens smakat Selleri innan, visst knappt hur det såg ut, men som sagt serverades det med en dessert jag och Madde beställde in när vi var ut och käkade och jag tyckte de va jätte gott faktiskt. Och de va ju inte lite nyttigt heller såg jag nu när jag var inne å googlade på det:)

Selleri:

Selleri är en nyttig rotfrukt, eller snarare ört, rik på mineraler, vitaminer och antioxidanter. Seller i butikerna är någon av de odlade varianterna rotselleri och bladselleri (blekselleri). Den har en aromatisk doft och använde tidigt som medicin.

Selleri odlades redan 600 f.v.t. i Italien. På den tiden användes inte selleri som grönsak utan som medicin. Senare började selleri användas mer exklusivt i matlagningen och 1632 i Frankrike är det dokumenterat att selleri finns med i recept.

Idag är selleri en förhållandevis vanlig grönsak.

Näringsämnen i selleri

Selleri är mycket god källa till många vitaminer och mineraler och det är få grönsaker, rotfrukter och frukter som kommer i dess närhet:

Näringsämne Mängd / 100 g
K-vitamin 29,38 mcg
C-vitamin 7 mg
Kalium 287 mg
Folat 28 mcg
Mangan 0,1 mg
B6-vitamin (pyridoxin) 0,083 mg
Kalcium 40 mg
B1-vitamin (thiamin) 0,05 mg
Magnesium 11 mg
A-vitamin 134 IU
Fosfor 25 mg
B2-vitamin (riboflavin) 0,042 mg
Järn 0,40 mg

Förutom att vara rik på vitaminer och mineraler innehåller selleri lite kalorier men mycket fibrer. Andelen fibrer som vi har nytta av är 1,7 g per 100 g selleri.

Få kalorier men mycket fibrer, vitaminer och mineraler gör selleri till ett perfekt livsmedel för den som behöver gå ner i vikt.

Bitterämnen stimulerar matsmältningen

Selleri innehåller naturliga bitterämnen. Bitterämnen stimulerar matsmältningen genom att sätta fart på galla och lever.

Selleri är verkar också urindrivande.

Selleri mot högt blodtrycket

Selleri är mycket rik på kalium och innehåller mycket kalcium och magnesium. Dessa tre mineraler kan medverka till ett lägre blodtryck när vi får dem naturligt via kosten.

Selleri innehåller fler ämnen som medverkar till att sänka blodtrycket. Ämnen som kallas ftalater hjälper till att få musklerna runt artärerna att slappna av. Resultatet blir att de vidgar sig och blodtrycket minskar.

Selleri innehåller mer natrium än många andra grönsaker. Natrium kan medverka till ett högt blodtryck. Två stjälkar ger emellertid inte mer än ungefär 100 mg att jämföra med att vi inte bör äta mer än 5 - 6 g natrium per dag.

Starkare skelett med selleri

Kalcium och magnesium tillsammans med andra vitaminer och mineraler kan medverka till starkare skelett och förebygga benbrott.

För att förebygga benskörhet hos äldre är det viktigt att äta en kost rik på dessa mineraler. Kosttillskott har inte visat sig kunna ersätta detta.

Selleri normaliserar syra-bas-balansen

Allt fler intresserar sig för syra-bas-balans i kroppen. Prover på urinen visar att många äter mycket av suraämnen. Ett för kroppen "balanserat" pH-värde tros kunna vara bra för vår hälsa.

Eftersom selleri är rik på magnesium, kalium och kalcium är det ett livsmedels om verkar svagt basiskt på syra-bas-balansen.

Antioxiderande

Selleri är rik på antioxidanter som C-vitamin och A-vitamin och en grupp ämnen som kallas för coumariner. Coumariner är kraftigt antioxidernade och finns också i bl.a. gurkmeja.

Coumariner tros också vara bra för immunförsvaret och underlätta de vita blodcellernas arbete.

Fler positiva effekter av selleri

I studier på djur har man sett att selleri kan sänka halten av kolesterol. Här gäller det givetvis att kombinera med en kost som är bra i övrigt.

Effekten på kolesterolet kan hänga samman med ökad gallutsöndring. Selleri innehåller bitterämnen som stimulerar gallan.

Selleri i matlagningen

Tvätta stammen och stjälkarna under rinnande vatten. En tjock och mer vedartad utsida skär man eller skalar bort eftersom de kan vara svårsmälta och ge gaser.

Stjälkarna kan skäras i mindre delar, men går också att äta direkt som ett litet mellanmål. Löven om de sitter kvar går utmärkt att äta och är faktiskt den del av plantan som är mest rik på C-vitamin



MER SELLERI ÅT FOLKET!!!!!!!!!!!!

Inte ett dugg bättre idag...

...bara en massa sämre... Har legat i sängen, precis hela dagen. vaknat lite dåådå av att jag behövt dricka eller snyta mig, känt huvudvärken,halsont,frossa ömma ögonlober...fyfan...har aldrig mått såhär dåligt. Har inte kunnat lekt med Holly överhuvudtaget idag...det känns nästan jobbigast av allt...känns helt konstigt, jag har knappt pratat med henne, men hon har haft det jätte bra ändå. Hon fick förja med mina och framförallt sina bäsa vänner till musiklekis idag, vilket hon visst ÄLSKADE. Så det måste vi besöka flera ggr.

Imorgon skulle jag jobbat, de blir de såklart inget av. Får ligga i sängen hela morgondagen med antar jag och hoppas på att jag åter kan vara på jobbet på torsdag.

Nej nu ska jag försöka krypa ner för trappan (har såklart min mini laptop i sängen med mig) göra lite dipp, skära upp lite selleristavar för att den bänka mig i soffan med massa vatten, det valkas ju IDOL.




Fan alltså...

mår
bara mer å mer pissigt!!!!
Måste nog ställa in allt imorgon och ringa och säga att Holly inte ska va ledig från dagis...så får ja försöka kurera mig...skit alltså.
Ligger här och väntar på Roast på Berns ,tror de kommer va riktigt riktigt kul. Verkligen min typ av program.
Tur jag har min nya mobil med massa kul grejor jag kan leka med sålänge:)


Ser ni hur jäkla sliten jag e eller....

Söndag 090906

Holly vaknade vid kvart i 10 och vi låg och myste en bra stund i sängen. Adde hade sovit kvar i vallstena.
Vi gick ner och skulle äta frukost...Holly ville ha kräm och mjölk men mjölken va slut, men även Holly vet vad man har grannar till:) "men du mamma...vi kan ju fråga Anna kanske??" och jajjamensan det hade hon. Sen gick vi ut och lekte...gungade och bakade kakor i sanden. Holly ville gå ner på stranden med Wilma så vi hämtade henne och gick ner på stranden:

Bilderna e tagna med mobilen...men den kameran är också helt okej...eller hur?



Visst ser det hemskt höstigt ut??














Nu ska jag nog kanske möjligtvis upp och ta ett varmt bad...något måste jag göra åt dehär.
Typiskt, jag och Holly som skulle in till stan imorgon och träffa Madde och Tilly, gå på bibliotek, fornsalen och fenomenalen...får se hur de blir.

...xoxo...

Singstar kväll:

Adde drog iväg på Slumre Herrklubb:



Sen satte singstarkvällen igång:)












Patrik och Staffan ser en ANINGEN gay ut:)


Sen började barnen vakna till liv...Wilma myser i Annas varma famn




Till slut  vaknade även Holly och Hampus




Regnet öste ner och Holly och Wilma tyckte de va mysigt att stå å titta på


de va några bilder från våran härliga kväll...


så sjuk:(

Siter här o9ch snorar och vill bara krypa ner i sängen.
Har gått å blivit jätte jätte förkyld:( men än sålänge inte feber eller hosta, så svininfluensan har än ¨sålänge inte tagit över min kropp....hu...
Men mår verkligen super super kass. HATAR och va förkyld...

Har inte uppdaterat så bra i helgen så det kommer strax i bilder.

Här har ni Holly med hennes svullna ögonbryn, kan ju säga att de ser 10 ggr värre ut i verkligheten.

från i lördags strax efter olyckan:






Idag mångag ser det ut såhär (första bilden e suddig och konstig men de va den enda de syntes något på):






Ser fram emot ikväll...

Idag drog jag Anna havanna och Therese iväg på loppis, både i Roma och Fröjel?fole?follingbo? någonting, gjorde lite fynd till Holly, eller brände 300 spänn faktiskt. På vägen hem ringde Adde och frågade när vi var hemma för Holly hade ramlaty och slagit sig rejält:( Hon hade busat och sprungit runt, snubblat på sin dockvagn och slagit i skohyllan precis över ögat...och de va riktigt riktigt svullet... ojdå tyckte jag och vi skyndade hem så gott vi kunde. När jag kom hem fick jag en chock, de var SÅ jäkla svullet alltså, det såg hemskt ut...stackare:( Får se hur de ser ut imorgon, hon lär få en rejäl blårtira, dom på sjukvårdsupplysningen sa att blödningen kommer deffinitivt gå neråt.
Lägger in en bild imorgon.

Nu är det fullt hur här hemma, Emily, Staffan, Edvin, Hampus,...eller vafan...hela maffian helt enkelt:)
Vi ska sjunga singstar och ha de sådär underbart trevligt bara. Malin kanske också tittar in...det hoppas vi men hon kanske skulle få en vän på besök:)

Ha en kanon kväll...

Jippijej..

Min nya flaschiga coola snygga mobil vilar nu tryggt i min hand:)
Så mer har jag inte tid att skriva för nu ska jag fortsätta leka med den:) nasty...haha

mera bilder..

...mest på kattungarna Fjant och Rory...

Fjant




Fjantärden modigaste av dom




Japp dom e lika mjuka å härliga som dom ser ut:)


Crisma e en riktig hönsmamma...låter dom inte gå 1 meter utan att hon skriker efter dom








Rory e räddare av sig och vill helst krypa ner i Annas uringning å gömma sig




Havanna sover bäst inne vid bästaste grannarna:)




Rent och fint efter en svettig storstädning


Den vackraste tjejen i världen



Min underbara familj!!!

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ER!!!



















vilken bild gillar ni bäst?? jag har LITE svårt att bestämma mig:)

Så trött!!!!!

posten på gotland suger verkligen BALLE!!!!!
Igår fick jag en avi om att min mobil kunde hämtas ut föjlande dag kl 16.00, gick dit kl 16.00 idag. Tror ni mobilen fanns där?? NEJ!! trir ni detta hänt mig förut?? JA!! Tror ni det hänt fler än 2 ggr?? JA!!! Tror ni jag är irreterad på detta nu?? JA!!!

Skit oxå, kom tillbaka imorgon då skall den NOG finnas här. Ja men tjena...kul!! Imorgon jobbar jag 10-19. blääääääääääääääääääää

Nej nu ska  jag se till å bli lite happination igen, upp å leka lite med kattungarna och Holly sen skall här badas:)


mhm..

Sitter hemma vid Therese med Emily, Anna och de 3 små bebisarna Ebba,Edvin och Havanna.
Har druckit lite kaffe och diskuterat sådant som VI tycker är intressant? viktigt? kul?

Ska snart bege mig hem för att storstäda...det behövs verkligen. De e ju ingen som gör så länge jag jobbar nämligen:)

Vissa människor slutar aldrig förvåna...falska människor är bland de värsta jag vet.



Nu e jag hemma..love.

Nu e jobbet avklarat och sitter nu hemma igen. Sov kvar vid Madde istan igår eftersom jag ändå skulle in och jobba vid 10. Vi hade de super duper trevligt och det måste göras om mycket snart.
Det blev att vi Åt middag på G.A masters Istället för Bakfickan. Jag åt ¨å super gott och drack ett riktigt mumsigt vin till, senare beställde vi in ett fat med 4 olika ostar...jag är verkligen helt tokig i ost... pirrar lite i kroppen när man käkar en riktigt god ost med ett fint vin måste jag säga:) Vi blev kvar där hela kvällen, drack och åt gott, pratade och hade trevligt. Senare dök även syster Malin upp med...jätte kul

Men nu sitter jag som sagt hemma och vi har även lilla Havanna här en kort stund, Anna är på möte på skolan.

Hörs kanske senare.

...xoxo...

RSS 2.0