Barnvakt och vaccination...

Ja idag har jag varit barnvakt åt Edvin, Emily och Staffan skulle in och handla julklappisar. Det gick kanon, han e ju en så snäll unge ju. När klockan närmade sig halv 3 gick vi för att hämta Holly och även Hampus på dagis. DÅ blev de lite kaotiskt. Edvin skrek och grät (vaknade när vi kom fram till dagis vilket va för tidigt) Hampus slängde på sig väskan och sprang ut och Holly hade bajsat. Men efter en stund så va vi iaf påklädda och ute genom dörren alla 4.

Holly och Hampus lekte och busade och hade jätte skoj, för Edvins del började tiden utan mamma och pappa bli för lång så han va ganska ledsen...men inte så mycket senare så kom Emily och Staffan hem. Vi gjorde storkok på Spagetti och köttfärsås och Emilys åt här dom med.

Imorgon jobbar jag 10-19 men innan det så skall Holly vaccineras :s kl 8.30 skall hon få sprutan och jag e faktiskt rätt så jäkla nervös. Hoppas allt får bra och att hon slipper bli dålig.

Nu ska jag soft fläsket (fetto som jag är) och kolla Ullared.


Tänd ett ljus...

första ljuset i staken är tänt...Holly tyckte jag va himla konstig som bara tände ett av fyra..haha.

Men gud så otroligt mysigt det är.






PICS

Holly är extas över att åka in och se på MoraTräsk


Holly köpte en notebook i affären som hon tyckte va väldigt intressant och satte sig pladask på asfalten för att kolla i den.



Det va nog väldigt märkligt att se MoraTräsk på riktigt:)





Wilma tyckte det va lite högt till en början..


Emil va nästan den som tyckte det va roligast,



Även Ebba tyckte det rockade:)




Koncentration







HAHAHA





rock n roll

med Mora Träsk för hela slanten....
Idag besökte dom Visby och Jag Adde och Holly var såklart där och kollade.
Holly tyckte det var super duper kul.Bilder och kanske någon film kommer ikväll.

Det är istortsett vad vi gjort idag, åt lite lunch i stan och handlade lite mat på Willys.

Nu vill Holly se på Alfons....


Hur kunde jag glömma???

Glömde ju skriva om min stackars älskade sambo som fick åka till lassis. Jag å Therese var på satn i måndags som sagt och shoppade julisar. Då träffar jag en gemensam vän till mig och Adee som säger att han precis träffat att.. "jasså? här i stan?" tycker jag. "ja, inne på lasaretettet...han hade vist klämt/fastnat med handen i nå band på jobbet...
MEN SCHYSST!!!Ring inte till mig och säg det nej... men han tyckte att han inte ville oroa mig i onödan:s
Han åkte in och röntgade handen men inget var brutet, dom hade han två stora öppna sår varav ett såg man benet på (alltså inte leg utan skelettet) :) Det är ganska bra med honom nu men han har inge känsel i fingrarna och ännu väldigt svullen.

Annars då?

Jaaa... Jobbade i onsdags...mådde skit efter sprutan, skulle jobbat i torsdag, men tog hand om systrami jobbat idag kom hem och möttes av en lycklig Holly och Adde i vinkandes i fönstret...vilken lycka man känner då!!
Holly va på riktigt tok humör och bara busade och skrattade hela tiden. När klockan va 20.15 sa vi att de va dags att sova. Men hon KUNDE bara inte sluta sjunga julsånger..."en sockerbagar hä bo i staten han baka kakor hejla dagen" tipptapptipptapptippitippitipptapp... så vi gick ner en stund och sjöng alla tillsammans, önskar jag kunnat filma men minnes kortet satt i datorn som Therese ännu har.
Vid 21.30 somnade hon som en stock...
ÄLSKADE TOKIGA UNGE!!!

får se till att filma imån.

Ni på med barn... kom i till klädhuset M imorgon... halva priset på hela köpet av barnkläder...gäller även jackor,overaller,strumpor osv....
Handla för 1000 kr..betalar 500kr, handla för 2000 betala 1000... asa bra ju:) jag kommer iaf shoppa upp mig på lite dagiskläder och lite annat behövligt...

nu ska jag in till Anna och kolla hennes julpynt...sen ska jag mysa med min underbar Adde... för jag älksar honom...visst? hahahahaha...där fick jag till de... (internt)



AJAJAJAJ

Fy vad Ida kommer njuta av detta.... men FAAAAAAAAAAAAAAN va ont jag har i armen efter sprutan. Hela armen är helt kraftlös och rör jag basra lite på fingrarna så värker de i hela jäkla armen. Hur ska de gå å jobba med en sån arm? ja det får vi se.
Trodde ju jag var smart som tog i högerarmen eftersom jag är vänsterhänt...men tänkte inte så långt att jag faktiskt alltid lyster och bär Holly på höger armen...clever me....

Nej nu ska jag bege mig in till jobbet.

Längtar sååå tills Anna och Havanna får komma hem. Havanna och iaf blivit av med sonden och alla andra sladdar och slangar nu så hon är verkligen på bättringsvägen. Hoppas hoppas dom snart får komma hem. Anna HATAR ju att vara hemmifrån med.

Bilen är iaf nu polisanmäld, hoppas dom får tag i dom jävlarna som har gjort det. Så otroligt idiotiskt... man kan ju räkna ut med arslet att de skulle va dom. Tur att det fanns vittnen.

neee...klockan tickar....hörs

...xoxo.....

En snabbis...

ska bara uppdatera lite snabbt. Mår fruktansvärt illa, i guess det beror på vaccinations sprutan. Jag och Emily gick till skolmatsalen idag och fick varsin. Hoppas det gått över till imorgon.

Igår var jag och syster Therese inne och handlade julklappar. "nej jag ska verkligen ALDRIG köpa lika mycket julklappar som mamma och pappa köpte till oss när vi va små.... deblir FÖR mycket, då hinner barnen tröttna" kan jag någonstans minnas att jag en gång sagt. Och va gör jag? Håller jag igen med julklappshandeln? NEJ!! lite kanske?? NEJ!
Jag handlade klappar till Holly för 2000:- hmmm.
Och då ska jag ju ännu köpa kläder till henne på jobbet nu i helgen när de e halva priset på hela barnavdelningen.
Det var iaf fina julklappar jag hittade.
Användbara, inte bara massa smått å gott för att fylla ut.

Nu kan jag inte vänta på att få se Holly öppna dom...



Nu måste jag upp å sova....

SÅ irreterande.

Köpte en supersnygg oversize kofta på Gina häromdagen som skulle va perfekt å ha på denna långa resa. Men när jag satte på mig den imorse satt ännu larmet kvar!!! SKITPISS....

Får larma av den på jobbet på tisdag dåra.


HEMSKA KÄNSLOKALLA LILLA ÄCKLIGA MÄNNISKA!!!! HAR DU INGEN JÄVLA SKAM I KROPPEN??????? EN PERFEKT MAN KRÄVER JUST EN MAN...OCH HAN E TYVÄRR INTE ENS INÄRHETEN AV DET.

Påväg mot Gotland

Nu sitter jag på tåget mot sthlm, där skll jag sen vänt i 2 timmar på bussen mot nynäs, sen ska jag åka båt i 3 timmar, sen taxi till Slite i 30 min. GÄÄÄÄSP... jaja...jag skall vara glad som får komma hem iaf, kändes inte alls vidare kul att läma Havanna och Anna på sjukhuset. Men Anna hade hittat en gamal vän från ön som även hon hade en son som skulle opereras imorgon. Så någon finns där iaf.
Havanna har verkligen varit exemplarisk, det sa även läkarna. Allt har gått jätte bra både operation och allt nu i efterhand. Hon äter redan som vanligt och behöver inte använda sonden för annat än medicin. Idag bjöd hon tillåmed NÄSTAN på ett leende... åhhh.. det e verkligen något ma saknar hennes underbara leende...men det e nog inte långt borta nu.

Har en massa fina bilder på Havanna men vill ha tillåtelse från Anna innan jag lägger upp dom. Nu ska jag iaf maila några till storebror Jonathan som ärväldigt nyfiken och naturligtvis orolig.

Jahapp, nu ska jag surfa runt lite sen ska jag kolla på någon bra film tror jag...ska ju sitta på tåget i 4 timmar..

ha det gott sålänge

Operationen

Hinner inte skriva särskillt mycket. Skall snart upp yill Havanna igen. Hon ligger på BIVA. Är inte vaken ännu men dom skulle nog väcka henne snart. Operationen gick verkligen toppen bra...och dom kunda "laga" hela hjärtat.
Nu skall Anna skicka lite bilder till storebror Jonathan.

Skriver mer en annan dag

Gaaaasch

va mycke de e nu alltså. Måste fan sätta igång å packa... imorgon kl 06.00 kommer taxin och hämtar upp oss... kommer tillbaka på söndag natt.... känns oerhört bra att kunna följa med Anna och Havanna för att stötta dom så gott jag kan. Va med och ta del av det som händer med lilla Havanna. Är tacksam för att jag får följa med och för att få möjligheten att visa att jag gör ALLT för att mina nära och kära skall må bra.

Måndag e det julklappshandling för hela slanten (har ju inte tid någon annan dag)

Tis- Jobba
Ons- Jobba
Tors-Jobba
Fre- Jobba
Lör- Jobba

Ska däremellan hinna klämma in en middag med malin och besök på studio blå med ich självklart kvalitets tid med Holly och Adde
hmmm...

Jag är en människa som INTE gillar att ha fullspäckade dagar vecka efter vecka... att aldrig bara få lugn och ro och inga måsten, de S U G E R
'


Nej nu ger jag mig en spark i röven å sätter igång...

En björn ett Lejon och en gris stod och skröt:

Björnen sa: -När jag ryter skakar alla av rädsla
Lejonet sa: - När JAG ryter flyr alla
Grisen skrattade och sa:- När jag nyser vaccinerar hela världen sig




testar

MåSTE BARA TESTA ATT MOBIL BLOGGA. LIGGER OCH SKA SOVA. CRISMA OCH ADDE MED.

Kan inte stå still....









Nu jäklar kom jag igång....:)

Ida

måste ju skriva ett till inlägg efter det jag precis la in...annars skiter Ida på sig när hon går in för att kolla min blogg....hon verkligen HATAR sånna bilder....


Här kommer en grymt bra låt istället..




Ser förjävligt ut...

här hemma...och behöver VERKLIGEN strostädas. är så trött på att alltid behöva göra det såfort jag har en ledig dag... får aldrig bara njuta av det. Ligga på soffan å filosofera:)
Sen på onsdag reser ju jag anna och havanna till Lund och då kommer det bli stökigt igen...så jag kanske lika gärna kan skita i det??
Men jag klarar ju inte av å se de såhär....ursch.

Måste tvätta med så jag har något att packa ner.

Hade en sååå hemsk mardröm inatt... drömde samma sak HELA natten...att en liten (död) flicka stod och stirrade på mig vid fotänden...hon bara stod där... lade huvudet på sne ibland och bara stirrade på mig.....där stod hon...jag vaknade till men vågade inte titta....somnade om, då stod hon där igen!!!! SÅ JÄKLA ÄCKLIGT!!!


Typ exakt såhär såg hon ut.......

Lördag

Holly sitter och ser på Saltkråkan, Adde går runt med gitarren och sjunger Hallelulja(svårstavat ord) jag skall snart börja med den goda lördagsmaten.

Sorry att jag inte skrivit någonting men har varit så trött så trött efter den urhärliga sthlms trippen...så har jag jobbat med så har varken hunnit eller orkat.
Men å andra sidan har det inte hänt så mycket.

Sthlms trippen var verkligen som sagt kanonhärlig...I nynäshämn kom Ida och hämtade mig och det bar av till Bagarmossen och Kicki och Jennifer. Där skulle vi få sova över natten för att nästa dag checka in på Hotellet i Svedmyra. Ett super super mysigt Hotell med jätte trevlig personal. Där skulle jag absolut kunna bo igen.
Jennifer hängde på mig och Ida och spendarade dagen med oss... massa härligt skratt å prat blev de för att senare bege oss till Pink konserten i Globen!!!!
Den va helt toppen kanon och jag började grina när hon kom upp ur golvet till låten Please dont leave me!!
Njöt till fullo heeeeela tiden, fan vilken känsla alltså.
Två stakars tjejer fick bäras ut varav en va typ medvetslös.
Pinks kommentar va typ "Opps, to many beers maby?? Want one more?? No didn`t think so..."
Lite småelakt men hon lär ju vara van vid att detta händer.

Nej nu kallar spisen.... ikväll blir det Emily kväll. Ska dricka skit och snacka vin höll jag på å skriva....HAHAHAHAHAHA så jäkla kul:) och de gjorde jag... dricka vin å snacka skit menar jag så klart.... va evigheter sen vi umgicks klokt känns de som.


puss på er

fler bilder...

alla kommer snart upp på facebook..

Jag öppnar champangen...livrädd för smällen/poppet/puffet???


Men gla de e ja:)






Så sjukt stökigt bar efter typ 2 timmar på hotellet...


fina härliga tjejer





nefan...nu orkar jag inte mer...HATAR blogg.se s system på att lägga upp bilder...de tar fan evigheter!!! men det kommer snart upp på facebook.... där e det ju en aningens smidigare att lägga upp foton... 


PINK

HÄRLIG KVÄLL!!!UNDERBAR KVÄLL!!!

Chmpangen skall öppnas...livrädd för smällen


Ingen kommentar


Två underbara tjejer... Jennifer och Ida


3 heta brudar ska se Pink!!










Hon va SÅ sjukt grym


fler bilder kommer...tro mig!! :)




PINK!!!!!!!!!!!

Just nu sitter jag vid Kicki och Jennifer i Bagarmossen. Vi har sovit här i natt... STORT tack till snälla underbara Kicki som låter och överta hennes säng för en natt:)

Väntar bara på Jennifer nu sen ska vi åka till hotellet för att börja parta:) fixa och duscha, dricka champange och ladda upp inför kvällen. PINK PÅ GLOBEN!!

Fan så kul vi ska har alltså! kommer bli grymt...

ha det gott allt folk....xoxo....

Nya pics

lite nytt lite blandat

Adde spelar med sitt band


Faffa läser saga...






Jag fyller år.. Holly och Adde sjunger "ja må hon leva"



Holly med nyvaken kaluffs:)


Only me before work...


Kan killar tvätta???

När jag kom hem idag så hade Adde tvättar...super snällt... MEN. han sade lite försynt #"men jag e dock lite orolig för din tröja... (min helt ny tröja av ren ull som jag använt en gång och som kostade 599:-) hade han tvättat i 40 jävla grader....ENDAST handtvätt!!!!!!!!!!!!! står det på tvättinstruktionerna.... ahhhhh.... tack å lov går den ännu att använda... den var innan "över rumpan" lång och lite oversize, nu är den tight och normal lång istället...

Kan säga att detta e inte första gången...


googlad bild....

HAHAHAHAHA

Denna e såååååååååååååå otroligt jäkla rolig alltså!!! ni bara MÅSTE se den!!!!!!!


fullt upp

med packning å grejor... imorgon bär det av. Upp till sthlm. Åker med moster Chamilla...möter upp mamma och Ida i nynäs sen jävlar e de party i 4 dagar. På tisdag checkar vi in på hotellet, på kvällen sitter vi å kollar pink i globen!!!!! restan av dagarna består väl av shopping goda middagar och massa mys.
Båten går imorgon vid 16.45 så fram tills dess ska jag mysa ihjäl Holly:)

Nu ska jag fortsätta försöka packa...fan va kass jag e på det...ska va iväg i 4 dagar... har 4 par jeans, 3 långärmade tröjor, 2 myslinnen, 2 party klänningar, 3 leggins 2 kjolar..... suck... ändå kommer jag stå där och tycka att jag har fan INGET att ha på. typiskt tjerer???

Se här vad jag kommer få de LIVE på tisdag...


Nu bänkar jag mig...

Framför MTV EUROPE MUSIC AWARDS!!!!! jihoo...Älskar`t

va e de för fel på mig??

Alltså...Mammas Pojkar...va e de för jäkla b-program? Så uppenbart att det är uppgjort.
Tror ni jag kollar på det? JAAAA...sitter som klistrad framför tvn. Så typiskt mig. Älskar sånna program, älskar jag dom för att jag hatar dom så mycket? hmm... de e likadant med program som paradisehotel, A shot with Tila tequila osv... så Otroligt kassa program men kan inte låta bli å se på dom. Suck...blir så trött på mig ibland....



DE SNÖAR!!!!

Jag känner mig gammal å hemsk när jag säger det men jag HATAR snö, de e kallt å blött och jobbigt när de piskar en i ansiktet. ursch å fy. Jaja, Holly och Anna är lyckliga över det så för deras skull känns de lite roligare. hehe.

Nu är det inte långt kvar innan de bär av upp till Sthlm för att träffa Ida och se på Pink... meee längtar så mycket. Har ju väldig ångest för att vara ifrån Holly. Men det e ju sånt man får ta när man ska unna sig lite extra. Och de e man ju värd även om man är mamma:) Holly går det nog ingen nöd på hon har pappa och dagis så de e mest jag som e egoistisk.

Nu ska jag fixa iordning mig sen bär det av till jobbet i detta snöoväder.
Innebär detta att jag måste sätta vinterdäck på bilen ikväll??



tröttsamt men trevlig

Ja...det har varit en lång hektisk dag.

Åkte in till stan , jag therese och alla 4 barnen, i förmiddags, gick på stan i nästan 4 timmar. ojojoj...de e fanme inte lätt och ha med sig alla ungar. Och Holly är värst av dom. Hon vill INTE sitta i vagnen, vill gå själv. Men inte med mig, hon går i sin egen värld åt ett helt annat håll. Har man inte koll på henne HELA tiden så hittar hon på nå bus, Går på podiet bland alla skyltdockor på Cubus, provar mössor på hm, pratar med någon tant bland smyckena på kapphal eller packar en resväska full med leksaker på åhlens. Ja de va bara några av dom saker hon han med idag.... G-Ä-S-P.

sen efter en kaotisk dag på stan bar det av hem till Mommo och Bempa för att fira Simon som fyllde 21 år idag. Även jag fick presenter. Av mamma Bempa och Simon fick jag presentkort på Studio Blå på 700:- (en skönhetssalong) och av Madde,Malin och Fredrik fick jag champange som dom köpt i la France och as goa raggsockor.

Borde kanske lägga ut bilder på allt fint jag fått? men orkar jag?
Måste passa på å tack fina Sandra (en barndoms vän som nu bor i storstan) för den fina buketten jag fick igår. Blev mäkta förvånad:)

Jaja...puss sålänge

...


































fina va???






mera bilder åt folket!!!

här kommer ännu fler härliga pics....


























Ähhh..orkar inte...de får bli facebook istället...lägger upp dom finaste här sen bara...



Holly


Snart bär det av...

till Visby stad.... Lillebror simon fyller år idag...hipphipp hurra för honom idag!!!


....

Bjuder på en smygtitt på alla kommande fina bilder:)


Otroligt dålig..

...på att uppdatera, men tänker inte göra det idag heller för idag fyller jag år. Har jobbat hela dagen så nu ska jag mysa med min Adde. Men snart kommer massor massor av fina bilder.

Ha det gott så länge så lovar jag att jag ska försöka hinna med å skriva imån.


ipphipp hurra på min födelsedag...

RSS 2.0