Blir så lat...

när man bara sitter hemma... vill ju jobba. Jobbar ju bara varannan vecka och varannan helg. Men hoppas och tror att det blir mer till sommaren.

Var hemma vid Therese på förmiddagen... beställde en massa sommar kläder till Holly, gick hem och beställde ännu mera till henne och även lite till Adde. Han hade satt x för det han ville ha i hm katalogen :) sötnos.... så vill överaska honom med att faktiskt beställa lite denna gång. Så hoppas han inte läser detta blogg inlägg haha. Sen kom Linn på en snabb fika innan hon skulle å jobba.


Nu ska jag upp och duscha å försöka få lite energi. Sen måste jag plocka lite kläder som ligger på golvet å i sängen, e expert på att sprida ut de överallt, men Holly är med ganska duktig på att hjälpa till med det. Hon försöker ofta plocka fram och bestämma vilka kläder hon tycker jag ska ha på mig på morgonen. Oftast väljer hon sommarklänningar...vilket kanske e lite för tidigt på året för att ha:)

Sen ikväll ska vi gå å se på dom nya lokalerna som dagis skall öppna i. Ska bli riktigt kul och spännande men också nervöst, tänkar om det blir en besvikelse. Att det inte känns som en trygg eller rolig miljö för barnen att vistas i. Jaja....det återstår att se. Mamma ska vara barnvakt för Holly, Wilma, Emil och Ebba undertiden...haha.... får se hur hon lyckas. Men det går säkert kanonbra.

....xoxo...

Kläderna!

Nu har vi haft pesonalköps kväll, men som sagt så hade jag inte så mycket pengar att shoppa för. Men här kommer bilder på det jag handlade iaf:


Gula jeans 299:-



Super sköna korta harems jeans
199:-





Blommig klänning (
finare i verkligheten) 249:-



Svartvit blus/tunika
249:-



2-pack Leggins 79:-




Ni får ursäkta att jag är vit som ett spöke.Ska försöka sola lite i veckan.....kanske:)


....xoxo....

pigg å glá...

Nu har jag diskat, städat, dammsugit och tonat håret. Ska snart och hämta Holly på dagis sen vänta på att Adde kommer hem. Käka lite mat sen ska jag in till Visby för att handla lite på maxi och öb. Klockan 7 e det personalköps kväll på jobbet. Trist att men inte e stormrik bara....

Nu ska jag slappa lite innan jag beger mig till dagis

.....xoxo...

Naturen är bäst!!

Igår åkte vi ut för att bara va i naturen. Mamma och Therese med familj var även dom med. Holly han knappt ur bilden förrens hon sprang iväg för att utforska vart vi var. Hon älskar verkligen att bara vara ute och gå upptäcksfärd. Emil körde cross, sen grillade vi lite korv.Klättrade i berg och lekte med gammla toastolar.

     




   
   
   



-....xoxo.....

Min tröja=Hollys klänning

Holly har varit å dragit i en gammal färglad tröja jag har i garderoben väldigt länge nu. "mamma ha den" säger hon varenda morgon. Hon tycker den är jätte fin, så jag tyckte att "nej mamma vill inte ha den, men Holly kan ha den" hahahahaha skrattade hon "Holly inte ha den, Mammas ju...." Men jag satte på henne den, och ni skulle sett hennes min när hon såg sig i spegeln...ojojoj, hon tycktee verkligen hon var kanon snygg. "Nu Hollys klänning, ....visst??"










älskade sötnosen!!!!


xoxo

Hemsebadat.

I går var vi ute ett helt gäng på hemsebadet. Det va otroligt mysigt och roligt här kommer de lite bilder då.

               




efter badet åkte Adde in till stan...han skulle ha en utekväll med grabbarna i bandylaget. Jag och Holly åkte hem, åt tacos vid Therese med familj sen hem och sussa time för Hollys del. Själv skulle jag dricka vin och ha det mysigt med Linn. De blev en supertrevlig kväll, hoppas på en ny sådan snart:)

...XOXO...

I löv de helg!!!

Igår kväll va en mysig kväll med Singstar och vänner, Therese, Patrik, Emily, Staffan, Adde och Anna... åså barnen såklart:) Linn ville att jag skulle komma upp till Elvan för där va de party... Men de blev inge av, blev så sent hemma vid Therese och dom.

Snart ska vi åka ut till Hemsebadet med en massa massa folk och barn, Även Johan och Tilde skulle komma. Kul kul. Sen ska vi släppa av Adde Visby för han ska ha en kväll med innebandylaget, dom ska göra en massa massa skoj. Jag och Holly åker hem och myser och lagar god mat. Sen kommer Linn hit för att bara snacka skit  dricka vin.

Vi höres ikväll I guess..


....XOXO....

Minnen....

Tänk vad liten hon varit....och va tjock jag varit:)








    Inne på förlossningen...ajajaj 








  
  
  





  
   


många bilder blir de:)

xoxo


mega trött.

Jag är verkligen helt slut, eller inte trött i kroppen riktigt men orkar knappt hålla ögonen öppna. Funderar faktiskt på riktigt om jag gå å lägga mig redan nu, galet men sant.

Börjar vid 12 imorgon, så jag skriver mera på förmiddagen imorgon istället då. Då kommerlite bilder med, gammla bilder från graviditeten och Holly som bebis...





....xoxo...

mer coola...









ere inte coolt????

kolla: http://www.photofunia.com/


...xoxo...

Längtar till helgen.

Dagen på jobbet har varit stressig så nu är jag helt slut. Det är SÅ sjukt mycket som ska göras.
Dagis var stängt idag så Adde och Holly har varit hemma och bara haft de mysigt... Hu, vad avundsjuk jag blir:(

Jobba imorgon och på fredag med, sen e det helg...och vilken underbar helg det ska bli då!!!! längtar riktigt mycket.
Singstar och nya sällskapsspelet på fredag (hoppas jag) Hemsebadet med massa nära och kära på lördag och ut i naturen och grilla med mamma och therese med familj på söndag. Så underbart härligt. love love love.

Nu har vinterdäcken på bilden åkt på igen.. suck, jäkla snö!!!!


ÄLSKAR AV HELA MITT HJÄRTA!!!!!



Saknar dig Ida!!!!så grymt mycket!!!


........xoxo.....


cooling:O)






...xoxo...

Värsta snöstormen

Blev inget jobb idag pga:





Såhär mycket ser man ut genom våra fönster:





De e helt sinnes... dehär måste vara den värsta snöstormen på många många år.

KOLLA:

http://helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4991735


Det är dessutom 10 ggr värre än vad det ser ut på bilderna...huuuuuuuuuuuu!!!! Adde och dom har redan åkt i diket med lastbilden 2 ggr :s


....xoxo....


Nu jag trött---

Så natti natti gott folk. Nu är det dags att gå till kudden och favorit mannen i mitt liv.
Ska bara lyckas slita mig från Sex And The City.



.....trötter....XOXO....


jobba jobba....:)

Har jobbat fredag,lördag,söndag,måndag... nu ska jag bara jobba tisdag,onsdag,torsdag och fredag med. De va ju de jag sa Ida "när jag kommer hem lär det vänta fett mycket jobb" jajjamensan, så blev de med. Men det e bara kul. De jobbiga är väl då att mycket tid med familjen försvinner. Men så e de ju när man har jobb. Hur skulle man annars kunna fösrörja sig?ÄLSKAR att tjäna mina egna pengar. Slippa känna att man får leva på bara Addes lön. Kan gissa att han tycker desamma;) Som Camilla sa idag "de blir mycket jobb nu, och trött det blir man. Men så länge man älskar sitt jobb så e det ingen fara" och det göra jag verkligen. Trivs kanon bra, med både jobbet och mina kompanjoner...tjintjing.

Holly har ändrat sig mycket under tiden jag varit borta, Allra mest i sitt sätt mot pappa Adde. Hon tyr sig mycket mer till honom och uppskattar så otroligt mycket mer hans nävaro. Det gjorde hon inte riktigt innan. Va mamma hemma så va det mamma som gällde och INGEN annan. Riktigt roligt att se. Så att jag åkte iväg för mig själv och därmed gav dom två mer tid bara för varandra gjorde såååå mycket gott. Kan inte komma på något ont med det, förutom att jag saknade henne såklart...men de fanns nog något gott i det med :)

Nu längtar jag till helgen... hoppas på lite singstar efter jobbet på fredag ...blink blink Therese och Patrik.... sen blir det Hemsebadet på lördag med hela faddirullan:) Adde,jag,Holly,Emily,Staffan,Sebastian,Hampus,Therese,Patrik,Emil,Wilma och Ebba....säkert någon sistaminutare som hakar på....

Hör kommer Britneys nya video....speciellt för dig Emily... Britney och desperate housewives i ett....kan de bli bättre??hahahaha





.....XOXO....

jag och Ida


TRUE OR FALSE??

Sitter och kollar på Jag vet vad du gjorde....förra Lördagen.
Vad tror ni... är det på riktigt eller inte? Jag tycker nog det verkar väldigt uppgjort. trist
Men kul program ändå, har garvat till ett par ggr iaf.




....xoxo...


kanon killar!!!

Vill tacka Erik för att han lagade min bil, när jag hämtade den så var det nästan tomt på lugt i ena däcket dock. Men nu e tre andra kánon killar ute och fixar det, Patrik, Adde och Linus. Medans dom jobbar och sliter sitter jag här å bloggar, kollar Robinsson och tar ett glas rött. Haha...taskig som jag e.

De har verkligen varit full fart på jobbet idag igen men idag var vi dessutom bara två stycken. Men vi löste det iaf. Kul när det händer så mycket hela tiden tycker jag. Får se hur det blir i sommar. Då lär ju trycket höjja ännu mera. roligt roligt.

Snart kommer min BamBam hit till mig igen. Nu är vi helt fast... nu kan det inte gå mer än någon månad innan vi reser över havet för att träffa varandra... och jävla hav då. Suck!!! Men hon kommer iaf och de e väl helt fantastiskt underbart.

Holly har lärt sig säga riktiga R... oftast iaf, men ibland glömmer hon visst helt och hållet bort hur man gör. Hahaha
Det går ju så läskigt snabbt. Ibland när hon kommer med något nytt, något sådär vuxet ni vet;) så skrattar man av glädje och lycka för att se hennes stora framsteg och hennes kliv genom livet. Samtidigt storgråter man innombords. Det känns som om man inte hinner med... vart tar tiden vägen? Varför i allsindar växer ungen så snabbt för???!!!!

Nu ska jag mysa. Hoppas att Adde och Linus kommer in snart... stackarna får så ute ch frysa.

Tack Patrik för all din hjälp, Du och Therese e rena rama klipporna!!!!!!! all my love to you



....xoxo.....


........

Idag har det varit full  rulle på jobbet. Massor med varor och kunder. Riktigt roligt.

Kassa jag glömde ju minneskortet till kameran vid Ida:( så jag har ju inga bilder att lägga upp ännu. Hoppas att hon skickat det idag så att jag snart kan dela med mig av alla vackra kort på våran spa och spelkväll:)
Hade det helt underbart trevligt när jag va där. Gjorde inte någonting särskillt egentligen men ända så mycket...sådär härligt som det ska vara. Vi va nere vid havet en dag, ullared en annan och såklart inne i självast city och snurrade i lite affärer. Annars var vi mest bara hemma och njöt av att vara varandra nära. Saknar henne såååå otroligt nu.
Men skall försöka ses så snart igen. Ska försöka passa in så att vi åker dit och hälsar på och sen åker hon med tillbaka till gotland lagom tills Holly fyller 2 år den 9.e juli. Hade varit underbart om det blev så och inte bara var fantasi...haha
Men vem vet...hon kanske flyttar hit under sommaren om man har RIKTIGT tur..... eller hur Jakko???? flirtar...


Vilka idioter de finns ibland... så dumma att dom tror sig själva. Dom lär sig verkligen hur man manipuulera folk och ljuger för sina vänner och sig själv så pass bra att dom  faktiskt på allvar tror sig själva. De e så man blir mörkrädd.


.....XOXO....





kan man använda någon som spermadonator om "mannen" är med i planerandet och ser fram emot och hoppas att försöken leder till ett litet liv i magen? Om kvinnan sen blir gravid då och "mannen" ångrar sig... är det då han eller hon som e dum i huvudet??


Orkar inte ikväll

Ska snart skriva om hela min vistelse hos Ida i Göteborg, men inte just ikväll. Jag är så kanon trött och vill mysa med Adde nu ikväll. Somnade som en stock uppe vid Holly nu när jag skulle lägga henne. Hon har varit helt underbar hela dagen (ledig från dagis idag) pussats å kramats om vartannat, bara sådär helt plötsligt och OFTA...heeeeeeeelt underbart. Mamma, älska di vet jag inte hur många ggr hon sa. Satt i mitt knä med täcke upp till öronen å bara gosade och såg bolibompa, vände sig om och gav mig en puss och ett leeende då och då. Jag vet, det låter för bra för att vara sant:) men så e det att komma hem till en underbar dotter som saknat en mer än hon verkat visa undertiden jag varit borta. Kanske bara va så att hon vill va snäll mot mig så inte jag skulle få dåligt samvete där borta i Gbg :)

ÄLSKAR!!!!!


Skriver kanske imorgon innan jobbet. Men det har iaf varit kanon kul och helt underbart . Det ska definitivt göras om och det är SNART. Men då följer förhoppningsvis även Adde och Holly med.

Hörs imorgon...

....XOXO....


Spa kväll....

jag och Ida ska ha en riktigt härligt skön kväll. Hittills har den varit helt underbar. Vi har badat med tända ljus och ett glas vin. Sen va det ansiktsmaskar som åkte på och fixade naglarna så fint så fint. Härligt härligt. Nu sitter vi och väntar på att jakob ska laga mat... nu lixom!!! jag e van å äta kvällsmat vid typ 17. jaja....

Vi har ju såklart varit på Gekås idag med: ojojoj...två ggr gick vi in...jag spendarade 2300:- cirka. Hittade jättemycket fint. Framförallt till Holly.Köpte massor massor. Men jag vet precis vad hon kommer upskatta mest, kepsen, trosorna och bilmatta. hahaha... hur mycket tjej låter hon??? haha.

Snart åker jag hem, underbart och skit jobbigt på samma gång....hur ska jag förklara??
















..:...xoxo....

Längtar tills imorgon...

Upp tidigt imorgon då. Sen bär det av till Gekås...ska bli så jävla kul alltså. En heldag blir de, men massa shopping förhoppningsvis... mun underbara Adde va sjukt snäll och satta in lite extra pengar så jag ska kunna handla av mig lite. haha...bara jag lovar att köpa lite kalsonger till honom dock:)

Ida är iväg och hämtar jakob vid hans mamma, dom kommer väl närsom...haha, japp nu kom dom in för dörren.
Jakob tror jag e ledsen för att jag missade fotbollen..hahahaha...skulle inte tro de va!!!
Jag har fått en massa super söta ljud mms av Adde. "puss mamma" "älska di mamma" underbara fantastiska unge.... gud så jag saknar henne. Tänk att man kan sakna och älska något så otroligt mycket!
Imorgon skall Holly börja jätte tidigt på dagis me...så hon ska äta frukost där och allt.Först gången. Hoppas hon tycker det är lika mysigt som alla påstår att det ska vara. Dom har visst massa gått på frukost bordet och tända ljus och så. Hade jag varit hemma hade jag stått och smygt i förnstena för att få se hennes min.... HAHAHAHA...nejdå.

Nu ska vi nog snart sova...jag iaf. E as trött å börjar få huvudvärk. Måste ju ladda batterierna inör imorgon!


.....xoxo....

Saknar så mycket.

gud så mycket jag saknar min älskade lilla Holly! kan inte med ord beskriva hur det känns .samtidigt som jag såklart har de jätte kul och trevligt här. Men Holly finns i mina tankar HELA tiden.











....bilderna togs bara någon timme innan jag åkte till båten i fredags....


....XOXO....

Underbart härlig dag


Just nu sitter vi bara och slappar i soffan.
Chattade just med Adde och Holly med webcam...sååååååååå underbart att få se dom en stund. Holly blev sååå glad att se mig, och minst lika glad när även Ida tittade fram. Haha.

Nu sitter i som sagt bara i soffan och slappar.
Har varit ute och gått i det underbara vädret idag, varit nere vid havet. Så otroligt skönt.
Ikväll blir det tvmys bara.

här kommer lite bilder:)

                     









.....xoxo....

Lååång resa...

men nu e jag (vi) äntligen framme vid Ida i göteborg. Underbart härligt å vara här alltså. Än så länge känns allt bara jätte bra. Holly verkar må hur bra som helst och har visst inte ens nämnt mig ännu...jäkla unge ;)
Nej men de känns skönt, då¨kan även jag slappna av mera med.

Ida har fått nackspärr efter alla yogaövningar å hiphop moves vi gjorde igår, jag Ida Helena och Simon. Sjukt kul va de iaf men nu har stackarn ont som bara den. Snart ska vi väl börja laga mat, Fläskfilé och potatisgratäng. mums. Sen ska väl första ölen knäckas och så ska de mysas,fnissas och allt som hör där till.

Kommer säkert lite bilder ikväll. Pallar inte du.


.....XOXO.....

få tummarna ur arslet kanske??

och börja packa och sådär. Men e ju såååååååå trött. Therese och Wilma e här så de e ju egentligen perfekt tillfälla att passa på å hoppa i duschen.

Jaja...jag gör nog de snart.
Sen går båten 17.05 så vi är väl vid pappa i eksjö vid typ 22. Hoppas att Ida kommer då med...annars måste jag vänta ända tills imorgon, tycker faktiskt jag väntat tillräckligt nju. tycker inte ni?

...xoxo....

VÄX UPP FÖRFAN!!!

beté dig!!! Herregud, något stort fel verkar du ha... ser du inte själv hur pinsamt omogen och egoistisk du är? Förmodligen inte eftersom du uppenbart har någon form av psykisk störning, inte för att vara elak eller så men tyvär tror jag på riktigt att det är så. För att beté sig som du gör är inte på något sätt normalt. Att klanka ner på andra och påstå saker som DU tycker att dom gör fel medans isjälvaverket det är DU som gör just precis så är ju rent ut sagt helt sjukt psyko. nej fy tusan. SKAFFA DIG ETT LIV!!!!!

Nu ska jag sova och vakna till en fullspäckad dag imorgon...


.....XOXO....


snart bär det av

Tänker inte ens ta upp hur det varit på jobbet idag...suck...

När jag kom hem så hade iaf Adde varit snäll å sett till att Holly ännu va vaken (för jag jobbade till 19 iaf) Hon blev otroligt glad att se mig och överöste mig med pussar och kramar. Underbar underbar unge. Sen började hon babbla...oj vad hon hade mycket att berätta. Sen kom de... "Holly sussa me mamma, ätta lälling, sjunga ja må leva" nixpix, inge jäkla ja må du leva...sååååååå trött på den låten nu.

Imorgon åker jag och lillebror med båten, först upp till Pappa sen kommer BamBam och hämtar mig på lördagen. Hoppas dock att hon kommer redan på fredag och sover vid pappa med...pleaaaaase!!!
Måste dock åka hem tiigare än planerat. Kommer börja jobba betydligt mycket mer nu så jag behövs redan nästa vecka.

Just de...jag och Emily va ju på möte vid Almi på förmiddagen... allt gick jätte bra. Nu e det en hel del research som skall göras.

Nu ska jag se om jag orkar packa annars har Adde köpt vin, ost och kex vilket lockar betydligt mycke mera. Mysamysamysa!!!!


väldigt snart ses vi!


ÄLSKAR OBESKRIVLIGT MYCKET!!!




 


....xoxo...

Får panik...

hur ska jag hinna med allt jag vill hinna med innan jag åker?

När jag la Holly ikväll så fick jag sjunga ja må hon leva för henne typ 30 ggr (nya favoritlåten) tillslut sa jag att nu orkade jag faktiskt inte sjunga den längre och började sjunga lille katt istället, neeeeej skrek hon, inte lille katt...ja må leva... jag vägrade å sa att nej nu ska vi sova ,mamma tänker inte sjunga den igen. Så grät hon ett tag och somnade tillslut. När jag kom ner så kom jag på att de va ju för fan sista gången jag la henne innan jag åker till Ida...ååååååååååånnngest!!!!!
Ska höra med Camilla om jag kan få sluta 5 istället för 7 på torsdag så jag kan få va med Holly lite på kvällen och bara njuta av henne...ska somna jämte henne då, älskar verkligen att göra det men oftast har man inte tid.

Imorgon ska jag jobba till 19, sen ska vi ha personalmöte så jag kommer förmodligen hem väldigt sent...suck.
Sen på torsdag skall jag och Emily på möte med Almi och prata om våran affärsidè sen jobbar jag 12-19 (förhoppningsvis 12-17 då) sen på fredag bär de av. Hur ska jag hinna? Måste ännu packa, ugås med familjen, klippa mig och en massa grejor. Och jag är ju inte direkt den bästa planeraren.

Nu ska jag upp å sova med min Andree.
Natti...

jävla snö, e så sjukt trött på att den alltid kommer tillbaka....bort bort bort med det å fram med värme och solsken!!!!

....XOXO....

Tung dag..

... på jobbet idag..tung och jobbig. Men nu e jag hemma och imån e jag ledig. Då ska jag och Emily ringa lite samtal å planera lite... vi funderar tänker och drömmer om att öppna egen butik. En butik som säljer snygga, billiga mamma kläder...vad tror ni om de? de finns ju inga affärer som säljer mammakläder här på ön längre! Vafan, tror dom inte att vi blir gravida här eller? 4MOM finns ju iof, men utbudet är inte så stort och alla kläder e ju inte direkt super billiga ;) åhhh..det hade verkligen varit kanon kul att få sätta igång nu. Vi har pratat om detta så länge (fram tills nu har de dom varit barnklädes butik) men de finns det ju gott om. Dags att fokuse3ra på mamma med....eller hur??!!!

Nu måste jag softa....stirra in i väggen och funder. Hur ska detta sluta.

...xoxo...


Låten alla mammor bör lära sig...

lycka till:)



....xoxo....

zzzzZZZZzzzz


Ska snart upp och sova.
Sitter och chattar med Ida om vad vi skall göra när jag kommer upp:) vilekt e sjuuuuuuuuuuuuukt nära nu...jippijej säger jag bara:)
Chattar också med Addes lillasyster som e lite deppig och behöver stöttas lite. Men jäklar, nu börjar hon bli stark och vågar äntligen säga ifrån å inte ta vilken skit som helst. Otroligt skönt att höra.

Annars har det inte hänt mycket alls idag. Har jobbat... köpt en sjal å en kanonsnygg tröja på jobbeet



Sjal 79:-  Blus 249:-   Klädhuset M



.....
xoxo....

Bilder


Här kommer dom efterlängtade bilderna från gårdagen :)






























...xoxo...

Otroligt trött i kroppen...

Jäklar va slut jag e nu...känns som om jag e 200 kg tung. Har slitit som ett djur på jobbet sen hem till Patriks 30 års kalas, sen ville jag hjälpa till å städa efter festen, har haft så dåligt samvete för att jag inte hjälpt till något med förberedelserna. Men nu drog jag mitt strå till stacken...eller vad man nu säger..hahahaha.

Holly va stentrött när Adde gick hem med henne, somnade med vällingflaskan i munnen. Ingen middagsvila och full fart hela dagen med mat,kakor massa folk,ballonger bus och hela fadirullan. Det tär på små barnakroppar de och på våra vuxenkroppar med för den delen:)

Nu sitter man bänkad i soffan å ser på den kassa melodifesivalen.

           


....xoxo....

Båtar och stenar...

Idag har varit en  bra dag:)
Adde och jag gick och hämtade Holly på dagis kl 3. Sen gick vi ner till hamnen och kollade på båtarna.Holly blev helt paralyserad. Hon bara stod å tittade, pekade, log "titta...båt...båååt...titta mamma,båt". Sen gick vi vidare ner till stranden där hon kastade "macka" vilket hon tyckte va urskoj.Fick övertala henne med att vi skulle köpa glass för att hon skulle vilja gå med oss hem. Försökte först med "Nehej, men då går mamma och pappa då..." men hon bara log å vinkade "Hejdåååååå" .....suck.

Annars ikväll så har jag hjälp Therese att fixa i kvarterslokalen inför Patriks 30 års kalas imorgon. Tråkigt nog jobbar jag så jag kan inte vara med hela dagen. Hoppas de finns paj kvar till mig när jag slutar..men det tvivlar jag inte på. Dom har ju för sjuttsingen gjort 25 st pajer!!!!!!
Sen gick jag hem och rå njöt av en mysig kväll med min Adde. Vi åt glass,grädde och jordgubbar och drack champagne. Vad firade vi då??? .... bara att vi har och älskar varandra.




imorgon kommer det bilder från stranden. orkar nog inte nu, hoppas ni kan hålla er...haha. Den som väntar på något gott....


.....xoxo.....


kommer inte på någon rubrik....


De här med att skriva rubriker på varje inlägg är inte de lättaste... ibland får jag bara hjärnsläpp.

Jag har slappat största delen av dagen. Men tillslut drog jag mig upp ur soffan och ställde mig å gjorde en tacopaj till ikväll, testade lite nya grejor (alltid lika kul och spännande) starkt kommer de bli men även gott får man hoppas.
Nu sitter jag å suger i mig en smoothie, ÄLSKAR det.Men det ska vara på riktigt, inga jäkla konserveringsmedel och "fejk" frukter. Jag köper coop`s ... rekommenderar starkt. jammijammi.

Snart dags att hämta Holly på dagis, ska städa undan lite här hemma först.
Tänkte att vi skulle ner till stranden en sväng sen... Holly älskar det, få stå å kasta sten i havet och bara njuta av den friska havsluften. Solen ser ut å titta fram med...toppen!!!
Hoppas Adde har flex idag så även han kan följa med.

hörs säkert senare... tjing.








.....xoxo....

Nu får jag ta mig i kragen

...å sätta mig å blogga lite faktiskt. Sitter bara här i soffan, slappar käkar dillchips, tar ett glas rött och chattar mig THA GIRL!! (ida/bambam). Tacka "gud" för webbcam...hahahha...dricker vin/öl och ser på så ska det låta ihop. De e så man får göra om de e ett helt jävla hav emellan. Men snart e jag vid henne, bara några få dagar kvar... längtar så otroligt mycket!!

Idag fyllde min älskade systerdotter Wilma 2 år!!! Hipp hipp hurra för henne.
Haft en jätte mysig dag med kalas och tårta. här kommer lite bilder:

              
     



skriver mera imorgon, då e jag hemma å ledig:)

...xoxo....

Så otroligt bra!!!!!

Bara älskar henne, framförallt för hennes kanon texter....särskillt denna






....xoxo....

fullrulle

Idag har de varit fullrulle hela dagen...gäsp
skulle städa men han bara vårat sovrum så de får bli imorgon. tvfätta gardinerna gjorde jag med
Åkte ju in med Holly till stan, hon fick ny medicin åt sin natthosta så vi håller tummarna på att hon slipper den nu. Anna och Adde följde med in, efter det tog vi en snabb sväng på stan för att hitta presenter till Wilma.
Sen va de full fart hem å in på dagis för att gå på föräldramöte som drog ut på tiden endel. NU e jag hemma å e allmänt trött och sitter i ett hem som ännu är stökigt ...om inte stökigare än innan.
Så IMORGON blir det städa av och förhoppningsvis ett mer intressant inlägg:)


.....xoxo....

Storstädardag...

Har precis slängt i mig en stor skål med kryddstarka nudlar...å SNACKA om starka alltså...mmmhmm. Men jag gillar de:)
Idag ska jag se till å storstäda, både över å undervåning,toaletter och tvätta...om jag bara får tummen ur arslet någon gång.
Sen ska jag hämta Holly på dagis vid 2 för att åka in till sjukhuset å kolla upp hennes hosta, Sen drar vi nog en svajs på stan å försöker hitta något fint att ge till Wilma på hennes stora dag. Hon blir ju 2 år.på torsdag..stortjejjen :)

Anna vill att jag ska hinna platta håret på henne med.....hon måste ju testa sin nya plattång...så nu tycker hon att jag ska sätta igång med städandet så jag blir klar snart...undertiden ska jag se till att hon lappar ihop Hollys älskade snuttis som börjar trasas sönder:(

.....skiter i å tvätta...går snabbar å stada då:)
hörs senare...

se bara hur stökigt de e hemma vid oss nu...så blir de när jag jobbar å inte hinner med å städa å dona...


   


   


.....xoxo.....

28/3

här kommer lite bilder från lördagskvällen...

             




....xoxo...


Mars mars måne...

Gravid????hahaha...nejdå, inte ännu. så jag säger bara.. Mars mars måne jag kan lura er till skåne!!!! mohahahahahaha
Andra gången jag luras idag..annars glömmer jag alltid de, så jag har lite å ta igen;)
Nej ingen bebis i magen ännu...men de kommer såsmåning om,,,, förmodligen lagom tills du flyttat mamma ;) haha tji fick du!!!


...xoxo....

Trevligt...

Sitter här i soffan med en påse cheez cruncherz flamin hot och mår väl inte helt tipptopp.
Men de e de värt...hade verkligen jätte jätte trevligt igår och det märks idag. E otroligt trött å mår förbannat illa..vilket jag alltid gör dagen efter. Men e de för en sådan lyckad kväll som igår så e det helt ok, då får man ta den smällen. Åkte hem när Addes bandymatch va slut vid 3. Kom hem och fick en STOOOOR kram av min underbara Holly sen åkte upp till Williams grav och satte dit lite fina blommor.

Imorgon ska jag jobba, som tur va kunde jag låna Emilys bil eftersom min pärla inte mår riktigt bra.De va nå bromsgrajs som måste bytas ut :( så jag vågar ju inte köra med den förrens de e fixat.... suck då.


bilder från gårdagen kommer senare ikväll eller imorgon....

Nu kan jag inte hålla mig längre...MÅSTE berätta....jag har en liten bebis i min mage.Holly ska få ett syskon...tihi



....xoxo...

RSS 2.0