RÄDD!!!

Fan alltså, jag kommer INTE kunna sova inatt!!
Såg just en extremt läskig film. Jag kan se hur mycket skräck som helst annars utan att bli det minsta rädd. Men när det är sådanna här filmer som e verkligenhetsbaserade och psykiska så blir jag lite uppskrämd. Men dehär va extremt.. började nästan gråta för att jag blev så rädd, var påväg att be Adde stänga av. Kommer inte våga sova i vårt rum inatt så jag sover vid Holly. Annars kommer jag bli livrädd när hon kommer gående inatt.



Denna trailer är INGENTING jämnfört med själva filmen. Antingen tycker man den e trist å fånig eller så blir man rejält uppskrämd....

Black Eyed Peas på Operah!!!!

Detta är nog bland det coolaste jag någonsin sett... Först undrar man ju vad brunden längst fram i publiken pusslar med... men fortsätt kolla filmen så förstår ni snart. MÄKTIGT!!



magsjuk:(

Jahapp... idag var det tänkt att jag skulle jobba 12-19... icke sa nicke. Gick runt å mådde illa och det blev bara värre å värre. När jag skulle gå på lunch fick jag i mig en halv macka som jag senare kräktes upp. Så det var bara att bege sig hem det.... fyfan va tråkigt. Känns elakt mot Chamilla som var tvungen att jobba längre och mot K-J som måste ta mitt pass i morgon. Men inte så trevligt om jag står och kräks och smittar ner folk på jobbet kanske. Har iaf sovit fram till nu men mår ännu förfärligt illa.

Får se hur det mås imorgon, då skall vi ner till Emilys och ha det bra i goda vänners lag:)

Nu ska jag upp å läägga mig i sängen igen

yesyesyes...

Lyckades förvånadsvärt bra med hårfägningen (där fick ni alla som sa att de aldrig skulle gå) nu e det ljusare brunt och härnäst skalll jag bara lägga i en aningens ljusare slingor tror jag... får se om jag väntar med det eller om det blir innan nyår, hade ju varit så typiskt mig att förstöra det nu när jag äntligen är någorlunda nörd;) hahahahahha...var inte meningen att det skulle stå nörd, utan NÖJD. Så jäkla typiskt mig att skriva så fel men ändå så rätt
Adde har ingen webbcam på denna dator men ska försöka ta en sen...

nu ser håret ut ungefär såhär:


är ute efter att få det såhär:


Då borde de väl funka med att lägga i blonda slingor??


besviken och ledsen...

ja, fan att det alltid ska vara så här...man ställer upp å försöker göra allt och va schysst... vad får man tillbaka??? inte ett piss. Bara klagomål och gnäll jämt jämt jämt. är så extremt trött på denna situation och något måste göras...snarast, tack och lov är det inte bara jag som känner av detta.
Tvungen att skriva av mig...

Holly mår bättre nu iallafall och kan nog gå på dagis imorgon, Adde jobbar kort dag så det blir ju ändå inte så långt för henne på dagis. Själv jobbar jag... och fick nyss reda på att det måste jag göra även på självaste nyårsafton. En av oss anställda har blivit sjuk så självklart får jag ställa upp, hon ställer ju trots allt alltid upp för mig. Ge och ta var det va???!

Ska nog inte skriva något mera för tillfället. Blev plötsligt på väldigt dåligt humör...

mysdag..

Idag har jag och Holly varit hemma och lediga. Haft det mysigt och bara varit. Hon har varit ganska trött och famnig men det kan man ju få va när man är ledig tänkte jag:)

När Adde slöt jobbet åkte vi till lärbro för att äta middag med Hollys faffa och Fia... då slog det till på Holly, hon rörde inte maten, satt bara och "gnydde" vred och vände på sig, började kännas varm, vi gick in i vardagsrummet och satte oss och pang! så somnade hon i min famn helt utslagen och brännande het... man kunde känna värmen mot sin hand när man höll det 3 decimeter från hennes kropp... stackars lilla älsklingen. Var väldiggt länge sen hon hade såhär hög feber. Hon svamlade och fortsatte sova även när vi kom hem, kräktes även 2 ggr.

Så imorgon blir de å vara hemma med en sjukling då... hu vad jag hatar att se henne såhär alltså:(

Nu ska vi nog se film...

Ni får ursäkta mig.

Yes, det är superduper myigt med julen och det mysiga ljuset från adventsljustakar och julgran. Men ni får ursäkta mig alla julpynt älskare... JAG VILL BARA BLI AV MED SKITEN!! Suck alltså... det ser bara stökigt och plottigt ut med massa julgrajs överallt. jag hoppas julstjärnorna vissnar snart, råkar holly slänga en tomte så den går sönder gör det absolut ingenting och katterna får gärna rasa granen så ljusslinga och kulor går sönder. Men för Hollys skull får jag försöka hålla ut fram till nyår iallafall.

Hu va tantgrinigt det lät då...men de e så det är. vårat hem är liktsom inte rustat för julpynt, det ser SÅ mycket mysigare ut hemma vid andra tycker jag. här ser det bara stökigt ut...

Jahapp.... idag jobbade jag en kort dag, så Adde och Holly kom in till stan och vi möttes upp för att åka till claes olsson (adde fick presentkort där i födelsedagspresent) Det blev en del, skrivare/scanner/kopiator, Dammsugare och en massa annat smått å gott som han behövde. Holly köpte en stor mjukis häst och en dvdbox med Alfons Åberg (favoriten). Sen bar det av hemåt för att laga kebabtallrik, sen fick vi besök av Johan och Malin (även Anna då å då) mycket trevligt.

Just det måste ju visa vad jag bla fick i julklapp:) (klockan av älslingen och skorna från mig själv) sen fick jag även en neccesär(stavning?) full av assosearer och smycken av min hemliga tomte (mamma) och skålar och kaffe koppas från jobbet.




bildregn...






























































lite nöjda får ni vara..

nu har ni fått filmer...bilder kommer imorgon...

filmer


Måste bättra mig

Har ju förtusan inte bloggat sen Adde fyllde år... hoppas ni förtår, har varit mycket annat nu...typ JUL.
Nu orkar jag inte heller...men imorgon kommer bilder från jul, vilket förövigt var helt underbar verkligen.
Hoppas ni hade det kanoners med.

Nu ska vi kolla film.


Grattis till Adde

Hipphipp hurra till min älskade Andrèe idag. Han fyller 24 vintrar idag... så när jag kom hem från jobbet var det tjockt med folk här....över 15 pers...och massor med vilda ungar... haha.

Nu sitter Adde och testar sin nya spikmatta och dricker en Irish coffee och bara njuter.

Imorgon är vi lediga alla tre och då skall det mysas bakas pyntas och slås in sista julklapparna. Jag och Adde ska vara extremt vuxna och spela bingolottos uppesittarkväll... haha ska bli trevligt.

nu ska jag mysa ner mig vid min man med ett glas rött...


kram på er och god jäkla jul;)

Städat och klart...

jahapp... imorse var det upp vi kl 7 som gällde... fick dra Holly ur sängen vid halv8... hon är ju en sån extrem sömntuta. Upp å äta fukost, och sen klä på ALLA dessa ytterkläder...hu vad jag hatar dom, de tar ju fanme en kvart typ:) tänk va härligt de e på sommaren, bara gå ut när man vill, dra på en klänning och foppa tofflor:)

Ikväll har jag och Adde städat städat....iaf nedervåningen... möblerde öven om sofforna så att julgranen skall få plats på onsdag kväll:)
Adde tyckte vi kunde ta in den redan igår... BIG nono för mig.

Han fyller ju är imorgon...Adde mannen. Så när vi kommer hem från jobbet börjar gästerna strömma in. Kass planering av hans mamma btw. 2 dagar innan jul...och inte nog med att hon skulle föda honom då...5 år senare så tyckte hon det va en bra idè att födda lillasyster Anna på samma dag!!! haha

Massa gnäll och babbel från mig nu bara.


Gasch v jag längtar till julafton nu då, vill se Holly öppna alla hennes julklappar. Vi ska vara i Visby hos mamma i år... första gången ever jag reser ifån mitt hem på julafton....

Nu ska jag sova...imorgon ska det fixas lite,jag och malin ska bl.a in och handla sista julklapparna. sen ska jag jobba.


kisskiss å gonatt

full fart och mätt mage..

Idag har jag jbbat, efter jobbet bar det av till Vallstena. Där var nämligen Holly och Adde. Anna (addes lillasyster) och Adde själv fyller år på tisdag så vi skulle fira dom lite grann eftersom både jag och Adde jobbar på tisdag.
Hemma vid fammo Helene sprang Holly och Anastacia runt som galningar och lekte och skrattade. Det e så otroligt kul att se att dom känner varandra så väl och har så otroligt kul tillsammans trots att dom inte ses så ofta. Helene bjöd på Sagetti och köttfärsås..med trattkantareller i...JÄKLARNS va gått de va ra hörrni:)

Se så fin Adde fixade Holly inför valltena kalaset:



Nu sitter jag och kollar på Anna Ankas jul... haha... kan inte riktigt bestämma mig om vad jag tycker om henne faktiskt. Hon har ju sjukt jobbig röst och många väldigt märkliga åsikter... men samtidigt är hon ju hur skön som helst.

Just de har ju gått och blivit brunett igen...you like?


Mitt hår behövde verkligen det... jag har ju så extremt tunt och fint hår... så nu får det vara brunt ett tag så klarar jag mig med att lägga i en toning lite då å då.

Imorgon börjar jag egetligen kl 12 men måste ändå gå upp kl 7...gäsp... vi ska ha p-möte kl halv 9.

ne nu ska jag fortsätta se Ankan och sen film antar jag

Mobilbilder...

När jag ändå hade mobilen kopplad till datorn passar jag på å lägger in lite bilder tagna med mobilen...

Wild and crazy Annika på krogen


En rödögd men ack så fin Anna på samma krog:)


Och så en suddig, men mycket glad Emily:)


Johan och Holly läser som vanligt bok


Min ÄLSKADE skor!!!


Me innan det bar av till Pink konsert


Holly önskar sig glasögon i julklapp:)


Tråkigt påväg till jobbet




Tatueringen börjar få färg...


Ett par andra älskade skor (som många tycker e skit fula:)



....

säger som Emily... vad ska man med rubriker till?? varför egentligen.?

Idag har jag jobbat... är ännuförkyld men snorigheten är borta.. men är rädd att jag börjar få lunginflammation eller något. Hostar hela tiden och smärtar otroligt i bröstet när jag gör det, tappar andan och får jätte svårt att andas långt efter. Syster min sa dock att man även får jätte hög feber om man har lunginflammation.

Imorgon är jag ledig iaf, då ska jag och Holly in till mamma och hälsa på. Therese och barnen hänger också på.

Det är helt galet väder här nu... massa massa snö, och så blåser de som tusan. det är INTE kul att köra hem kl 19.30 från jobbet 3,5 mil när det är kolsvart och blankis på vägen. Fick ligga i 50 hela vägen, såfort man snuddade vid bromsen började bilen sladda. Fick köra med halvljus annars såg man inget i stormen, när man mötte en bil såg man inget över huvudtagen. riktigt riktigt jobbig...och värre skulle det bli:s

Nu har jag inge mer vettigt att skriva tror jag...

Såhär såg det ut på dagen när jag åkte till jobbet.




Såhär såg det ut på kvällen:(



Förkyld:(

idag har jag jobbat 10-19 trots hemsk förkylning... jag är ju en sådan människa som när jag blir förkyld så blir jag så EXTREMT förkyld,för mig är en förkylning så mycket värre än typ magsjuka eller liknande. Risken är stor att det är 10 ggr värre imorgon... men jag ska jobba då med.

Massa snö ligger vit på marken.
Visst det är jätte fint och mysigt och så...
Men kallt och jävligt och HEMSKT att köra i...

Nu ska jag färga håret... får se... kanske blir nå bilder sen.


Min älskade Ida

kolla hennes blogg... hon e ju heeelt ursöt!!! Satan i gatan vad jag saknar henne


Idasblogg

film


ännu mera bildregn..

hoppas ni inte tycker det är jobbigt...

Fina syster och hennes Patrik



Jag och min fina familj


En tokig tomte..




Fniss




Lite klappar

Lucia på dagis

Här kommer lite bilder från lucia tåget på Hollys dagis... som var utomhus till mångas besvikelse. men fina och duktiga var dom minnsann:)

Ebba klampade runt i geggan


Kallt om fingrarna














Sen bjöds det på glögg och pepparkaka







Mor och dotter...

Havannas hand i Annas...



jej....

Fick nyligen min bil såld:) tjihoo...så otroligt skönt att det gick så lätt. härligt härligt.

Nyss hemkommen från föräldrarådet med... kunde inte stanna kvar hela... Men mycket intressanta saker blev sagda. Vi var ca 13 mammor som satt och diskuterade fram å tillbaka om vad vi tyckte och tänkte. 13 st väldigt förvirrade, oroliga, och ibland rent av Riktigt irreterade mammor. Detta som sades har vi fört protokoll på som skall vidare till "dom högre makterna" men helt ärligt så har jag inga större förväntningar. Dom anser att situationen här helt okej vilket den långt ifrån är.
På dagis är inte Min dotter, Holly utan hon är bara en "-07.a", Känns inte alls som att dom ser till just Hollys behov, vad tycker HON är kul, vad tycker HON är läskigt....nej hon ÄR en -07.a och då BÖR hon tycka de e kul å sitta å leka med lera, hon BÖR inte ha någon nytta av att gå till skogen just för att hon är en "07.a". När man kommer och hämtar är det väldigt VÄRLDIGT sällan man möts av en fröken som berättar något för mig om just Holly... vad hon gjort eller hur hon varit, om hon sagt något roligt eller gjort något dumt. Det enda som sägs i förbifarten är om hon Bajsat eller Ätit. et verkar vara det enda dom tror att vi bryr oss om, eller så är det helt enkelt så att det är det enda dom faktiskt hinner med att reflektera över???
Det är inte bara en eller 2 ggr jag faktiskt fått LETAT upp en fröken när jag hämtat Holly för att berätta att "hörrni, jag tar med Holly hem nu...så att ni vet det tänkte jag"
Det är inte bara en eller 2 ggr jag kommit och hämtat henne på dagis och blöjan e antingen jätte jätte pinkefull eller tillåmed bajs i, och det är bajs hon haft LÄNGE i blöjan (som förälder lär man sig sånt)
Det är inte bara 1 eller 2 ggr jag frågat något om Holly men INGEN fröken vet något om det... förutom EN och hon har oftast då redan gått hem.

Ja listan skulle kunna rulla på.... men orkar inte nu... skall lägga mig under nålen nu... (tatuera mig)





Julbordet

Min look för kvällen



Älskar klänningen
klicka på bilderna för att göra dom större
 

Chifen


Linda Strike a pose


Kjersti och Sofia


hahaha...läser någe som stod på gotländska i taket


 

Mätta???
 

Kjersti fyller 50v år på onsdag så hon fick en fin drink i förskott..


Fnitter majja


Söta Sofia ville testa mitt diadem



Klädhuset M



Glada flickor


Sen dök Stefan upp...


Linda ville med prova mitt diadem...


Stefan likaså















Massa bilder

...som jag lovat att lägga upp men varken hinner eller orkar göra det nu.
kanske KANSKE senare... lite bilder från johans klippning,  och självklart från julbordet med Jobbet.

Julbordet var mycket trevligt och mycket gott. Vi var ju som sagt på Munken, e dock LITE besviken på sillen. Älskar ju sill men tyvärr va det bara 4 st sorter. Mera från kvällen hajjar ni när ni ser bilderna:)

Idag har jag
  • Skurat fönster
  • Städat putsat och skurit toan nere
  • Köpt en bil
  • Fått nytt köksbord




Så... är det någon som är i behov av bil?? ska ju sälja min...

pics





Hon tar efter far sin:)



Duktiga jag rensade tillåmed hennes garderob idag..skulle tagit ett före foto, de va KAOS





Vatten färg e ju super kul!!! :)


Vattnet e dock roligare än själva färgen...


Och glass e gott:)



Så här snyggt blir det när Holly får välja kläder själv:)


Mössan e för liiiiiiiiiiiiiiiiiiiten






Me and my baby girl




Holly hjärta Johan








nöjda;)

Julbord och 9 ungar...

Jahapp... idag har jag varit ledig från jobbet och Holly ledig från dagis... HELT underbart att ha henne hemma och det märktes verkligen att hon njöt minst lika mycket som jag.
Efter att vaknat till och ätit frukost gick jag Holly Therese Ebba och Wilma till Linda... där vi skulle kolla lite urvuxna kläder från Nora samt umgås med andra mommor och barn. 6 mammor och 9 st ungar blev vi i Lindas lägenhet. Men måste säga att det kändes inte alls som om det va så mycket barn ändå.
Jaja...trevligt var det iaf.

Efter det gick vi(jag holly therese och hennes) och käkade på Slangis, sen skildes vi åt. Jag och Holly gick hem för att se en film och vila var det tänkt. Men icke...det blev bus på hög nivå och så fortsätte det hela dagen och kvällen lång... njöt till MAX!!!!!

Nu sitter jag här i soffan med Adde och Johan och kollar på Idol... Imorgon blir det julbord med Jobbet...på Munken ska vi gå... någon som har någon erfarenhet av Munkens julbord???

Lägger strax in lite bilder från dagen gott folk!!!!( hade dock aldrig med kameran till Linda)


Jul

Längtar så otroligt tills imorgon. Då är jag ledig och Holly och jag ska mysa busa och bara vara vi:)
Känns skönt att jag har så mycket jobb framöver och känner mig lycklig lottad över att faktiskt ha ett jobb, ett jobb som jag dessutom trivs så otroligt bra med. som jag sagt innan, kläder eller dans e något som jag alltid sagt att jag skall jobba med.
Men nu e det VÄLDIGT mycket jobb och samtidigt VÄLDIGT mycket som skall göras inför jul. Och jag vet inte HUR fasen jag ska hinna med allt. Många säger att "men du behöver inte städa så noga" men det handlar inte bara om det.
Jag känner att det är oerhört viktigt för mig att Holly skall få känna av julkänslan och alla förberedelser, bygga upp stämmning och förväntan, skapa traditioner. Och just nu finns det tyvärr INGEN tid för det. Detta är hennes första jul då hon faktiskt kommer kunna "njuta" av den på riktigt.

Detta har jag förmodligen fått från min egen barndom då julen var oerhört stor för oss barn. det var verkligen J U L.
Vi hade starka traditioner,Adventsljustakar och julgardiner kom fram dagen innan första advent, men tomtar och juldukar kom fram först dagen innan julafton. Likaså julbaket. På kvällen dagen innan julafton precis innan vi barn skulle sova så fick vi hjälpas åt att klä granen (men självklart på pappas sätt) och julklapparna som skulle ligga där under la mamma och pappa ut medans vi sov. För pappa och mamma var det viktigt att vi skulle känna JUL hela dagen och det gjorde man verkligen. När man då kom ner på morgonen var allt så otroligt fint, vilken julstämming...

JUST sådanna minnen vill jag att Holly skall ha när hon blir äldre, men nu känner jag mig helt misslyckad och tom för att jag inte hinner med:(


Minnen

Sitter och kollar lite gamla bilder och filmer på Addes dator... så mysigt ibland. Tänk va Holly har varit liten.. och inte för så längesen heller...

Här dansar hon loss ... Januari 2009


opps:)

Dags att ge igen:)




Mamma och Ida rockar fett i singstar.... (detta va ett tag sedan)

What to do??

känner mig rastlös... e ju inte ett skit på tvn heller. jajajja...jag vet att de e Housewives men jag kollar ju inte på sån dynga ;)

Behöver duscha, diska, noppa ögonbrynen (men nopparen e borda) måla naglarna... men ORKAR ju inte...

Holly va jätte duktig idag när hon tog spruta och mår än så länge bra... hoppas de håller i sig så med.
Vet att de inte blivit så mycket bilder på sistonne... men eftersom det verkar som att jag är den enda i denna familj som vet hur kameran fungerar (känn dig pikad Adde) så blir de inte nå bilder när jag jobbar 10-19- Holly sover ju redan när jag kommer hem då. Men lovar att det kommer mer snart.
Men kul att höra att ni gillar att se mina bilder. Ska ta tillvara på dom studerna när jag väl får chansen mer nu. promise....


Nu ska jag inte göra ett skit av det jag egentligen bör göra:)



RSS 2.0